İOS Haftanın iOS Uygulamaları – 18 Nisan

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın iOS Uygulamaları – 18 Nisan

    Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor. Bu hafta farklı kategorilerden birçok uygulamayı sizler için ele aldık.
    İçeriklerimiz arasında Noizio, PDF Forms, Bitmoji keyboardve Sakın Dokunma uygulamaları yer alıyor. İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın iOS uygulamalarına hızlıca bir göz atalım.







    Noizio

    Noizio uygulaması, uyumakta zorluk çekenlerin imdadına yetişiyor. Bünyesinde barındırdığı rahatlatıcı ses efektleri ile kendi kombinasyonunuzu oluşturabilir ve zamanlayıcı kurarak bir süre sonra uygulamanın otomatik olarak durmasını sağlayabilirsiniz.

    Noizio uygulamasını indirmek için tıklayın

    PDF Forms

    PDF Forms ile iPhone veya iPad üzerinden PDF formatındaki dosyaları görüntüleyebilir, belgeleri imzalayabilir, buluttaki belgelerinize ulaşabilir ve PDF uzantılı belgelerinizi düzenleyebilirsiniz.

    PDF Forms uygulamasını indirmek için tıklayın

    Bitmoji Keyboard

    iOS’teki emojilerden sıkıldınız mı? Bitmoji Keyboard sayesinde iMessage üzerinden farklı ve eğlenceli stciklerları arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. İsterseniz de kendiniz avatar oluşturabilir ve bunu stickerlara ekleyebilirsiniz.

    Bitmoji Keyboard uygulamasını indirmek için tıklayın

    Sakın Dokunma

    Sakın Dokunma – Gizli Veri Kasası uygulaması ile TouchID veya şifre ile uygulama içerisinde gizli kasa açabilir, fotoğraf, not ve ses dosyası gibi verilerinizi burada saklayabilirsiniz.

    Sakın Dokunma uygulamasını indirmek için tıklayın
İşlem Yapılıyor
X