İOS Galaxy Tab S2, Android 6.0'a Kavuştu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Galaxy Tab S2, Android 6.0'a Kavuştu

    Samsung, Galaxy Tab S2 için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini nihayet başlattı. Kapsamlı yenilikler getiren güncellemenin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.




    Bir süredir amiral gemisi telefonlar için Android 6.0.1 güncellemesinin dağıtım işlemini sürdüren Samsung, güncelleme sicili pek de parlak olmayan tablet kategorisine ise nihayet el attı.
    Güney Koreli üretici geçtiğimiz yıl duyurduğu Galaxy Tab S2 9.7 (SM-T815) tablet için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini başlattı. Android 5.0.2 sürümünden direkt Android 6.0.1’e yükseltilen tablet için güncelleme ilk olarak Almanya’da Kies ve OTA (şebeke) üzerinden başlatıldı.
    Android 6.0.1 Güncellemesi Neler Getiriyor?

    Android 6.0.1 güncellemesiyle kullanıcılar Galaxy Tab S2 9.7’de daha gelişmiş uygulama izinleriyle karşılaşacak. 200 yeni emojinin yer verildiği güncellemeyle tabletteki parmak izi sensörü daha hızlı çalışacak.


    Galaxy Tab S2 9.7’ye gelişmiş bir Ayarlar menüsü getiren güncelleme nisan ayı güvenlik yamalarını da içeriyor. Güncelleme ayrıca çoklu kullanıcı modunu getiriyor. Tablet sahipleri bu sayede birden fazla kullanıcı hesabı oluşturarak özel verilerini diğer kullanıcılardan gizleyebilecek.







    Galaxy Tab S2 9.7 Android 6.0.1 güncellemesinin kısa süre içerisinde dünya geneline yayılması bekleniyor. Samsung’un ayrıca önümüzdeki günlerdeGalaxy Tab S2 8.0’ı da Marshmallow sürümüne yükselteceğini söyleyebiliriz.
İşlem Yapılıyor
X