İOS Android Studio 2.1 Yayınlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android Studio 2.1 Yayınlandı

    Android geliştiricilerine müjde! Android N için uygulamalarınızı yazmanıza imkan sağlayan yeni Android Studio sürümü hazır! İşte yeni sürümle gelen değişikliklerin tamamı.


    Google, mobil platformlar için olan işletim sistemi Android’in son sürümüolan Android N’i çıkarmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar gelecek olan işletim sistemi için iki adet geliştirici sürümü yayınlandı.
    Android geliştiricilerine müjde

    Geliştiricilerin üzerinde yoğun bir şekilde mesai yaptığı Android N sürümü için Google tarafından Android Studio 2.1 sürümü yayınlandı. Bu sürümle birlikte Android geliştiricileri çok daha iyileştirilmiş seçeneklere sahip olacaklar. Örneğin;
    - Android N Preview SDK içeriği
    - Yeni Jack derleyicisini kullanabilme
    - Daha iyi Java 8 desteği
    - AS 2.0’ın Instant Run özelliğinde geliştirmeler
    ve daha fazlası…






    Yeni sürüm çok değişiklik içermiyor

    Android StudiO PROÐRAMIN preview sürümü geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Android 2.1 ise bunun stabil hali diyebiliriz.
    Android Studio programı için büyük değişiklikler getiren 2.0 güncellemesi, ayın başında yayınlanmıştı o yüzden 2.1 sürümü çok büyük değişikliklerle karşımıza çıkmıyor. Daha çok, küçük iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri denebilir.
    En iyi iki özellik

    Android Studio 2.1’deki şüphesiz en iyi özellik Android N desteği. Bu da demek oluyor ki geliştiricilerin, Android N çıkana kadar uygulamalarını platforma hazırlamak için bayağı zamanları olacak. Ayrıca Jack derleyiciside birçok geliştirici açısından büyük bir rahatlık olarak görülüyor. Zira bu sayede yeni Android N API’leri ve Lambda Expressions kullanılabiliyor.
    SDK’nın yeni sürümünü uygulamanın menüsünden “güncellemeleri kontrol et” seçeneğinden yükleyebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X