iOS 10’la Birlikte Gelecek Bombastik Yeniliklerin Gösterildiği Konsept

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 10’la Birlikte Gelecek Bombastik Yeniliklerin Gösterildiği Konsept

    iPhone-Tricks, birçok yeni fonksiyonla birlikte gelecek iOS 10’la ilgili konsept video yayınladı.
    Apple'ın önümüzdeki ay düzenlenecek Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda yeni işletim sistemi OS X ile birlikte tanıtılacak iOS 10’la ilgili bir konsept video yayınlandı.

    İşletim sisteminin son sürümünde olması beklenen yeniliklerin tek tek anlatıldığı videoda, ilgi çekici detaylara yer verilmiş. Örneğin uygulamaları güncellemek için App Store’a gitmenize gerek kalmayacak. Bunun yerine ekrandaki uygulama simgesini parmağınızla tutup aşağı doğru çektiğinizde ‘güncelle’ yazısına tıklamanız yeterli olacak. Bunun dışında herhangi bir uygulamadan gelen bildirimi görmek için illa uygulamayı açmanıza gerek kalmayacak. Yine ekrana ufak bir dokunuş yapıp uygulama simgesini aşağı çektiğinizde gelen bildirimi (mesaj, beğeni, yorum vs) görebileceksiniz.



    Özellikle geceleri telefon kullanmayı sevenler için çok kullanışlı bir fonksiyon daha olacak. Yalnızca tek bir tık yaparak gözünüzü alan beyaz renkli arka planın rengini siyaha çevirebilirsiniz.



    Çoklu görev modu içerecek olan iOS 10, açık olan tüm uygulamaları zaman kaybetmeden kapatmanızı sağlayacak. Bildirimleri de istediğiniz gibi kişiselleştirip her uygulama için zevkinize göre renk atayabileceksiniz.



    Son olarak ekran kilitli olduğunda dahi birçok fonksiyondan faydalanmaya devam edebileceksiniz. Örneğin kilidi açmadan hava durumundan detaylı bir şekilde haberdar olacak, tek bir tık yaparak alarmınızı ayarlayıp devre dışı bırakabileceksiniz.


İşlem Yapılıyor
X