iPhone 7 2017'de Mi Gelecek?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iPhone 7 2017'de Mi Gelecek?

    iPhone 7 2017'de Mi Gelecek?

    Apple tarafından bu yıl satışa çıkarılması beklenen iPhone 7 modelinin 2017 yılında çıkabileceğ iddia edildi.


    Bu eylül ayında satışa sunulması beklenen iPhone 7 için yeni bir iddia gündeme getirildi. İddianın gündeme gelmesine kadar Eylül ayında satışa çıkması beklenen iPhone 7'nin 2016'yı es geçmesi, 2017'de satışa çıkması gündemde. Tim Cook tarafından daha önce yapılan açıklamalar ile birlikte iPhone 7 için beklentiler oldukça yükseltilirken, bu konuda Apple'ın 2016'yı es geçmesi ve sadece iPhone SE modeli ile yılı kapatacak olması Apple tutkunlarının tepkisine yol açabilir.

    İPhone 7 için alınan bu kararın arkasında iPhone modellerinin 10. yılı olmasının da etkisi olabilir. Zira 10. yıla özel bir cihaz ile çıkmak isteyen Apple'ın bu yılı es geçerek 2017 yılını hedeflemesi bu doğrultuda mümkün.

    Gündeme gelen diğer bir iddiada ise iPhone 7 olarak çıkacak cihazın önceki modellerden farklı olmayacağı. Bu bakımdan iPhone 7 her halukarda kullanıcıları tatmin edebilecek bir durumda gözükmüyor.

    OLED Ekran Sorunu Mu Var?

    İPhone 7 için gündem gelen konularda Apple'ın OLED ekran konusunda sorun yaşadığı ve bu nedenle cihazların üretimini ertelediği de konuşuluyor. Son günlerde farklı iddialar ile gündeme gelen Apple cephesinde bir şeylerin olduğu aşikar. Konuyla ilgili Eylül ayına doğru kesin bilgilerin gelmesi bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X