Samsung Galaxy S8 Hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung Galaxy S8 Hakkında önemli detaylar

    Son günlerde planlandığı tarihten önce duyurulabileceği söylentileri dolaşan Galaxy S8 için duyuru tarihi kesinleşti. Samsung Galaxy S8'i Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmaya kararlı.


    Dünya'nın her yerinden Galaxy Note 7'nin patlama haberleri gelirken, kimileri Samsung'un Galaxy Note 7 modelinden beklentilerini minimize edip, Galaxy S8'in erken tanıtılıpsatışlarının başlaması gerektiğini düşünüyor.
    Son amiral gemisi Galaxy Note 7'den bu kadar çabuk vazgeçmek istemeyenSamsung, Galaxy S8 tanıtımıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.
    Galaxy S8 Şubat sonunda duyurulacak

    Samsung yeni Galaxy serisini her sene Barselona'da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi'nde duyuruyor. Mobil Dünya Kongresi bu sene 27 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve bugün doğrulanan bir bilgiye göreGalaxy S8planlandığı gibi Mobil Dünya Kongresi'nde duyurulacak.

    Gelen bilgilerle Samsung'un Galaxy S8'i erken duyurma gibi bir planının olmadığı ve Galaxy S8'in Galaxy Unpacked 2017 etkinliğinde duyurulacağı kesinleşti. Galaxy Unpacked 2017 26 Şubat'ta gerçekleşecek.
    Daha önce ortaya çıkan raporlara göre Galaxy Note 7'deki patlama sorununun sebeplerinden biri Samsung'un Note 7'yi iPhone 7'den önce çıkartmak için acele etmesi ve üretimde kimi aksaklıkların gerçekleşmesi olabilir.
    Bu sebeple Samsung Galaxy S8 duyurusunu daha erkene çekerek aynı problemlerle tekrar karşılaşmak istemiyor gibi görünüyor.






    Galaxy Note 7'nin çıkışıyla beraber üst seviye bir satış grafiği çizenSamsung, yaşanan patlama hadiseleri ve geri çağırmalardan sonra Galaxy S8 modeline odaklanacağı bilinen bir gerçek.
    Galaxy Note 7 hem tasarım hem de teknik özellikler açısından oldukça başarılı bir modeldi fakat yaşanan aksilikler başarısını baltaladı. Şimdi ise akıllardaki soru şu: Galaxy S8 nasıl olacak?
    Galaxy S8 nasıl olacak?

    Galaxy S8'de Samsung'un ses çıkışını USB Type C'den vereceğini iletmiştik. Yani iddialara göre iPhone 7ve iPhone 7 Plus'taki gibi artık ses çıkışı için 3.5mm'lik çıkış kullanılmayacak.
    3.5mm'lik jack konusundan sonra gelen bilgiler, Galaxy S8'in iPhone 7 Plus ile başka benzer özelliklerinin olacağını gösteriyor. Tabii kesinliğinin onaylanmadığını da hatırlatalım.
    Home butonu kalkacak ya da fiziksel olmayacak!

    Taptic Engine ile desteklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın baskıya duyarlıdijital home butonunun benzeri, Galaxy S8'de de kullanılabilir.
    İddialar ikiye ayrılıyor. Tasarımsal anlamda Galaxy S6 ve S7 benzer telefonlardı. İlk iddiaya göre Samsung, Galaxy S8'de tasarımsal değişiklikler yapacak ve bunların başında da home butonun kaldırılması yer alacak.
    Gelen bir diğer bilgiler ışığında birebir iPhone benzeri olmamak adına Samsung'un home butonunu kaldırabileceği de konuşuluyor. Sadece ekrandan oluşan bir ön tasarım, karşımıza Galaxy S8 ile çıkabilir.
    Gear S2 ve S3 modellerindeki gibi bezel kullanılan bir güç butonu karşımıza çıkabilir. Bu iddia ise biraz düşük bir ihtimal olarak görülüyor.
    Diğer iddia ise Apple'ın iPhone 7'de yaptığı gibi, Galaxy S ve Note serisinde gördüğümüz fiziksel home butonu, dijital forma dönüştürülebilir.
    Çift kamera

    Daha önce HTC One M8 modelinde gördüğümüz, Huawei P9 ve LG G5'te de kullanılan, iPhone 7 Plus'ta da kullanılan çift kamera, Galaxy S8'de karşımıza çıkacak gibi.
    Burada da iki farklı iddia karşımıza çıkıyor. Bir tanesi iki farklı lens ile diğer modellerdeki gibi kullanım. Bir diğer iddia ise tek modül iki lens gibi, hepsi bir arada yaklaşımı.
    Henüz tam olarak hangisi kullanılmaya başlanacak kesinleşmese de, kamera Megapiksel değeri olarak 16 Megapiksel seviyesine çıkacak. İkinci kamera, tek modül kullanılacaksa 8 Megapiksel değerinde olacağı söyleniyor.
    Galaxy S8 donanım

    Geçen günlerde yaptığımız habere göre Samsung ile Qualcomm arasındaki anlaşma, Snapdragon 830 işlemcisinin Samsung tarafından kullanılacağı yönünde.
    Snapdragon 830'u Samsung üretecek

    Samsung kendi Exynos 8895 işlemcisi yerine Galaxy S8 modelinde Snapdragon 830 işlemcisini de kullanabilir. Henüz yüzde 50 50 ihtimal diyebiliriz. Yapılacak testlerdeki performanslar değerlendirilecek ve kullanılacak işlemci bu şekilde seçilecek.

  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Galaxy S8'de Beklentiler Artıyor

    Galaxy Note 7 Samsung’a ciddi bir zarar getirirken piyasaya sunulacak yeni telefon modellerinin çok daha üstün performansta olacağı ve böylece Galaxy Note 7 olayının unutturulacağı öne sürülüyor.

    Konuyla ilgili yapılan son paylaşımlarda özellikle Galaxy S8 için markanın özel bir çalışma yürüttüğü ve bu çalışma kapsamında telefonda çok önemli, farklı özelliklere yer verileceği belirtildi. Yapılan açıklamalarda ince bir tasarımın ve aynı zamanda geliştirilmiş bir kameranın kullanılacağı öne sürülürken bu seçimler ile birlikte Galaxy S8 bugüne kadarki en iyi cihazlardan bir tanesi olmaya şimdiden aday görünüyor.
    2017’de Geliyor
    2017 yılı içerisinde tanıtılması beklenen telefon özellikle Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan sorunlar nedeniyle çok daha erken bir tarihte paylaşılabilir. Konuyla ilgili tahminler ise 2017’nin ilk çeyreği itibariyle telefonun piyasaya çıkacak olması yönünde. Bu bakımdan 2016 yılının son aylarına girdiğimiz şu dönemde Samsung Galaxy S serisinin yeni modeli adına önemli bir çalışma yürütüyor.
    İddialar Kafaları Karıştırıyor
    Telefon hakkında bugüne kadar pek çok farklı iddia gündeme gelirken son gelen bilgilerde ince bir tasarımın kullanılacağı ve kameranın da oldukça geliştirilmiş bir şekilde sunulacağı öne sürüldü. Bu bakımdan Galaxy S8 ilk olarak tasarımıyla göz alacak ve ardından geliştirilmiş kamerası ile birlikte başarılı çekimlerin yapılmasına imkan sağlayacak. Piyasada oldukça farklı iddialar yer alırken Samsung Galaxy S8 modelinde hangi özelliklerin yer alacağı kesinleşmiş değil. Bu bakımdan ciddi bir bilgi kirliliği bulunsa da şu an için söylenebilecek tek söz Samsung Galaxy S8 modelinin çok farklı ve iddialı bir şekilde piyasaya giriş yapacağı.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Samsung Galaxy S8 hakkında yeni bilgiler geldi

      Samsung Galaxy S8 ne zaman geliyor? Galaxy S8 hangi özelliklere sahip olacak? İşte Galaxy S8 teknik özellikleri ve çıkış tarihi!





      Samsung Galaxy S8 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Kore Herald sitesinin raporuna göre Samsung, 26 Mart 2017’de tanıtılması beklenen amiral gemisi Galaxy S8 tanıtımını daha erkene alarak MWC 2017’den bir gün önce tanıtacak. İddiaya göre şirket, telefonun bileşen siparişlerini verdi.
      Galaxy S8 hangi özelliklerle gelecek?
      Söylentiler Samsung’un fiziksel Ana Sayfa tuşunu kaldıracağı yönünde. Telefonun alt kısmı video ve fotoğrafların daha iyi görüntülenmesi için alt çerçeveyi de ekrana ekleyecek. Aynı zamanda şirket, parmak izi tarayıcısını ekran içine entegre edecek.

      Bunların yanı sıra Galaxy S8’in çift kamera ile geleceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Şirketin tedarikçilerineDSLR fotoğraf makinesi kalitesinde görüntü sağlayacak çift lensli kameralar için emir verdiği söyleniyor. Samsung kendi bünyesinde yer alan LCI bölümünde kamera ve kamera sensörleri mi gelişecek ya da bir üçüncü taraf tedarikçiye mi emanet edeceği belirsizliğini koruyor.
      Samsung’un Qualcomm Snapdragon 830 ile birlikte kendi işlemcisi Exynos 8895’i de Galaxy S8 modellerinde kullanacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. İddialara göre şirket, 10nm süreci ile daha küçük ve daha enerji tasarruflu hale getireceği her iki işlemciyi kendi çip üretim tesislerinde üretecek.
      Bu işlemcilerden Exynos 8895, kendinden önceki sürümlerine göre görüntü işleme bölümünde yüzde 70 iyileşmeanlamına gelen 3.0 GHz maksimum hızla gelecek. Snapdragon 830 ile ilgili çok fazla detay yok ancak Exynos 8895’in performans açısından oldukça iyi olacağı söyleniyor.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        ........

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          Galaxy Note 8 Sızdırmaları Sürüyor

          Uzun zamandan beri gündemde konuşulan konular arasında Samsung'un yeni telefon modeli Galaxy Note 8 bulunurken telefon için sızdırmalar sürekli yapılıyor.


          Samsung 2017 yılında piyasaya yeniden sürülecek olan Galaxy Note 8 için çalışmalarını sürdürürken Twitter üzerinden yapılan sızdırmalar çalışmalar hakkında detaylar sürekli kullanıcılar ile paylaşılıyor. Bugüne kadar yapılan paylaşımlardan telefonun üstün özelliklere sahip olacağı ve kullanıcılara çok farklı bir telefon deneyimi sunacağı belirtilirken yapılan son sızdırmalar sayesinde telefonların ekran boyutları hakkında da bilgi almak mümkün oldu.

          İki Farklı Ekran Geliyor

          Yapılan sızdırmalar ile birlikte büyük oranda doğruluğunu teyit edildiği belirtilen bilgilere göre 5.7 inç ve 6.2 inç boyutunda ekran tercihleri yapılabilecek. Bu ekranlarda aynı zamanda Note 8 ve Note 8 Plus adı verilen 2 versiyon kullanıma sunulacak. Bu açıdan bugüne kadar yapılan çalışmalar doğrultusunda Galaxy Note 8 için de benzer bir pazarlama stratejisinin yürütüleceğini söylemek mümkün.

          Telefonlar kullanılacak donanımlar da büyük bir önem taşırken yüksek performans ve sorunsuz kullanımın sağlanabilmesi adına telefonda Snapdragon 835 işlemci, 6 GB RAM ve 4K ekran çözünürlüğünün olması bekleniyor. Kalem için arttırılmış gerçeklik destekleri ve kullanım kolaylıkları ile birlikte ses için de özel tercihlerin yapılması bekleniyor.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #6
            Galaxy S8 Mayıs'a Ertelenebilir

            Samsung tarafından 2017 yılında piyasaya sunulacak yeni telefonun çıkış tarihi ile ilgili detaylar netleşmeye başladı.


            2017 yanında Galaxy S8 modelini piyasaya sunarak bu konuda yeni bir amiral gemisiyle daha mobil sektörde yer almayı amaçlıyor. Bu konuda pek çok farklı iddaa ve spekülasyon gündeme getirilmiş olsa da son dönemlerde özellikle telefonun çıkış tarihi ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı.

            Mart’ta Gelmeyebilir

            Telefon için 2017’de gerçekleştirilecek Dünya Mobil Kongresi gibi etkinliklerinin tercih edileceği belirtilse de son dönemlerde bu konuda oldukça farklı gelişmeler yaşandı. Samsung tarafından yapılan çalışmalar sonucunda telefonun ancak Nisan ayı itibariyle ilk olarak gösterme çıkarılacağı belirtilirken Nisan ayı sonrasındaki satış işlemleri için Mayıs ayına işaret ediliyor.

            Bu açıdan geçtiğimiz dönemlerde Ocak ve Şubat aylarına işaret edilse de son gelen bilgilere göre bu konuda biraz gecikme yaşanabilir. Gecikme ile ilgili akla gelen en önemli detay ise Galaxy Note 7 modellerinde yapılan hatalar.

            Note 7’deki Hatalar Tekrarlanmak İstenmiyor

            Benzer hataları tekrarlamamak istemeyen Samsung, yeni telefon için tüm testleri gerçekleştirmek ve telefon için son kontrolleri yapmak istiyor. Bu açıdan Galaxy S8 modeli piyasaya geç çıkmış olsa dahi güvenlik açısından herhangi bir ihmal yapılmayacağından dolayı kullanıcıların güvenli bir şekilde bu telefonu kullanması sağlanacak. Üstelik 1-2 aylık gecikme de olsa Samsung'un bu anlamda güç kaybedeceği pek tahmin edilmiyor.

            Yorum

            • mehmet karalılar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #7

              Samsung, gelecek sene yeni modellerini sunmaya devam edecek ve Ocak ayı başında CES 2017'de Galaxy A (2017) modellerini resmi olarak duyuracak. Daha sonra da yeni modeller gelecek, ancak en önemli model ise Şubat ayı sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde gelecek olan Galaxy S8 olacak. Bu yeni akıllı telefonun iki farklı versiyon olarak pazara sunulması bekleniyor.







              Galaxy S8 akıllı telefonun henüz hangi teknik özellikler içereceği yönünde resmi bilgiler bulunmazken, iddialara bakacak olursak eğer, Quad HD çözünürlüğünde iki farklı ekran içeren versiyonlar gelecek. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 835 ve Samsung Exynos 8895 olmak üzere farklı ülkelerde farklı yonga setleri ile akıllı telefon pazara sunulacak.Android Police'de yönetici editör olan David Ruddock, Twitter üzerinden Galaxy S8 için bazı bilgiler paylaştı. Ruddock, yeni Galaxy S8 akıllı telefonun donanımsal butonlar içermeyeceği ve bunun yerine yazılımsal butonlarla cihazın pazara sunulacağını iddia ediyor. Ayrıca parmak izi tarayıcısının da daha önce alışıldığı şekilde önde değil, arkada kullanılabileceğini de belirtmekte.Ruddock, Galaxy S8'in yazılımsal butonlarının ayrıca 3D Touch özelliği içereceğini belirtirken, bu tuşların kişinin isteğine göre farklı şekilde programlanabilmesi ve böylece de özelleştirmesinin de mümkün olabileceğini ekliyor.MWC 2017'de Galaxy S8 akıllı telefonu görebiliriz. Ancak bazı iddiaların da Samsung'un bu yeni amiral gemisinin duyurulmasının Nisan ayında gerçekleştirilebileceği şeklinde olduğunu da belirtelim.

              Yorum

              • mehmet karalılar
                Senior Member
                • 02-06-2009
                • 11564

                #8
                Samsung’un, Microsoft’un Continuum’una benzer bir özelliği Galaxy S8 ile birlikte kullanıma sunacağı söyleniyor.

                Samsung’un son yıllardaki akıllı telefonlarının test aşamaları sırasında ortaya çıkanlar gösterdi ki şirket, akıllı telefon işinde Apple’ın izinden gidiyor. Hatta Samsung, iPhone’u piksel piksel kopyalayabilmek adına mühendisler için 132 sayfalık bir kılavuz oluşturmuştu. Tüm bunlara rağmen, şirketin kendi özgün fikirlerine de yeni telefonlarında yer vermek istediğine dair bazı sinyaller var.

                Bu zamana kadar Samsung’un Galaxy S ve Galaxy Note serisinde Samsung telefonlara özel olan birçok özellik gördük. Ancak Samsung Galaxy S8 ile ilgili son söylentiler gerçekleşirse, Samsung belki de bir iPhone’da görülmeyecek bir özelliği kullanıma sunmuş olacak.

                Samsung Galaxy S8 ile ilgili bahsedilen bu yeni özellik, telefonun ne kadar güçlü ve ne kadar enerji verimliliği olacağını da gözler önüne seriyor. All About Windows Phone sitesinden Steve Litchfield ise Samsung’un yeni amiral gemisinde yer alacağı söylenen bu özelliği test etme fırsatı buldu. Windows Phone ile alakalı bir siteden birinin Samsung’un yeni telefonunda olacağı söylenen bu özelliği test etmesinin nedeni ise, özelliğin Windows Phone’da yer alan Continuum’a benziyor olması. Bildiğiniz gibi Continuum, Windows Phone cihazlarda yer alan ve telefonu bir monitör, klavye ve fareye bağlayarak masaüstü deneyimi yaşamanızı sağlayan bir özellik.



                İşte Samsung Galaxy S8’de yer alacak yeni özellikle birlikte, aynı bu şekilde bir masaüstü deneyimi yaşanabileceği söyleniyor. Yukarıda yer alan ve Samsung’un yeni amiral gemisinde yer alacağı söylenen bu özelliği gözler önüne seren görsel ise Samsung’un Galaxy S8 ile ilgili bir sunumundan alındı ve dün All About Windows Phone sitesinde yayınlandı.

                Yorum

                • mehmet karalılar
                  Senior Member
                  • 02-06-2009
                  • 11564

                  #9
                  Güney Kore devi Samsung, sunduğu modellerle global pazarda satış rakamları açısından zirvede yer alıyor ve her sene farklı modeller sunsa da üst seviyede Galaxy S ve Galaxy Note modelleri dikkatleri üzerine çekmekte.



                  Son olarak baktığımızda Samsung geçtiğimiz sene firma Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerini Şubat sonunda MWC 2016'da duyurmuş ve Mart ayında da pazara sunmuştu. Ayrıca firma Ağustos ayında da diğer önemli üst seviye modeli olarak Galaxy Note7'yi duyurmuş ve aynı ay içerisinde de bu akıllı telefon pazarda sunulmuştu.

                  Galaxy Note7 akıllı telefon sunulması ile birlikte batarya skandalı patlak verirken, firma Ekim ayındaGalaxy Note7'nin satışını ve ayrıca üretimini de durdurdu. Satılan modelleri de toplama kararı alan firma, ayrıca milyarlarca dolar da zarar etmekten kurtulamadı.

                  Bu sene Samsung'un yeni modelleri gelecek ve ilk modeller de Galaxy A (2017) modeller olarak dün duyuruldu. Diğer taraftan Samsung, önümüzdeki ay da büyük ihtimalle Galaxy S8 ve Galaxy S8 edgemodellerini resmi olarak duyuracak. Bu akıllı telefonların Mart ya da Nisan ayında satışa sunulacağı kaydediliyor.

                  Geçtiğimiz sene Galaxy Note7 skandalının ardından Samsung'un Galaxy Note ailesini artık sunmayabileceği yönünde iddialar gelmişti. Bu konuda yeni bilgiler gelirken, yeni detaylara göre Galaxy Note8 gelecek ve 2017 2. çeyrek içerisinde de pazarda yerini alacak.

                  Yorum

                  • mehmet karalılar
                    Senior Member
                    • 02-06-2009
                    • 11564

                    #10

                    Samsung, Galaxy S8 isminin marka tescilini gerçekleştirdi

                    Samsung'un yeni amiral gemisinin Galaxy S8 adı ile sunulacağı doğrulandı.

                    2017 ile birlikte arka arkaya farklı pazarlarda yeni akıllı telefon modellerini pazara sunmaya başlayan Samsung'un yakın zamanda duyurulacak en önemli modellerinden birisi de firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8 olacak. Bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, ayrıca Galaxy S8 edge ya da Plus adı ile bu cihazın daha büyük ekranlı versiyonu da gün yüzüne çıkabilir.

                    Henüz Galaxy S8 akıllı telefonun ne zaman duyurulacağına dair bilgi bulunmamakta. Daha önceki senelerde MWC, Mobil Dünya Kongresi'nin tercih eden firmanın, bu sene de Şubat sonunda MWC 2017'de yeni amiral gemisini tanıtabileceği yönünde iddialar gelmişti.
                    Son iddia ise Galaxy S8'in MWC 2017'de halka açık değil, özel bir tanıtımla bazı kişilere tanıtılacağı ve halka açık tanıtımın Mart sonunda yapılarak, cihazın da Nisan ayında satışa sunulacağı şeklinde.
                    Diğer taraftan cihazın Galaxy S8 adı ile geleceğine dair de önemli bir kayıt geldi. Samsung, USPTO'da Galaxy S8 için marka tescili gerçekleştirdi. USPTO'da baktığımızda Galaxy S8 edge ya da Plus adında marka tescili başvurusunu ise göremiyoruz. Büyük ihtimalle temel ismin alınması yeterli oluyor.
                    İddialara göre Galaxy S8, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD ekran ile gelecek. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti yer alacak ve Exynos içeren versiyon da sunulacak. Galaxy S8 edge ya da Plus'ın da 6.2" ekran içermesi bekleniyor.

                    Yorum

                    • mehmet karalılar
                      Senior Member
                      • 02-06-2009
                      • 11564

                      #11


                      Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8 Plus'ın Ön Panel Görseli Geldi

                      Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonları yeni görüntüleri ile ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ön panel görseli sızdırıldı.
                      Güney Kore merkezli üretici Samsung'un yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın son gelen bilgilere göre MWC 2017'de sadece sınırlı sayıda bazı basın temsilcileri için özel bir tanıtımı yapılacak. İddialar bu iki akıllı telefonun 29 Mart tarihinde resmi duyurusunun yapılacağı yönünde. Galaxy Note 7 fiyaskosunun ardından Samsung'un son yıllardaki en önemli amiral gemileri durumuna gelen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın 29 Mart tarihinden önce gün yüzüne çıkmayacağı belirtiliyor.




                      Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın tanıtım ve satışa çıkış tarihleri henüz doğrulanmadığı ancak bu iki cihazın özelliklerine dair iddialar gelmeye devam ediyor. Bugün gelen yeni bir görselde ise Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ön paneli gözler önüne seriliyor. Bu görsel, iddia göre hem 5.7 inç Galaxy S8 hem de 6.2 inç Samsung Galaxy S8 Plus'ın ön panelini gösteriyor. Görüldüğü gibi, her iki model de düz ekranlı Galaxy S8 modelinin olmayacağına dair spekülasyonu onaylayan çift kavisli kenarlı görüntüleri ortaya koyuyor. Buna ek olarak resimde de görüldüğü üzere ekran çerçeveleri de yok denecek kadar ince.
                      Bu görselde Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ön panelleri olduğu iddia edilen görüntünün gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bu nedenle bu bilgilere de temkinli yaklaşmakta fayda var.

                      Yorum

                      • mehmet karalılar
                        Senior Member
                        • 02-06-2009
                        • 11564

                        #12

                        Galaxy Note8'in gelecek Samsung'un önemli ismi tarafından doğrulandı

                        Samsung, bu sene Galaxy Note8 phablet modelini pazara sunacak.

                        Akıllı telefon pazarının en büyük ismi olan Samsung, geçtiğimiz sene içerisinde bir çok farklı model sundu ve bu cihazları da dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşırken, Güney Kore devi firma, her zaman olduğu gibi yine zirvede yer aldı.

                        Firmanın en önemli serilerinden birisi Galaxy Note modelleri olurken, bu akıllı telefonlar S-Pen adındaki Stylus Kalem desteği ile dikkat çekiyorlar.
                        Son olarak firma geçtiğimiz sene Ağustos ayında Galaxy Note7 adındaki modelini resmi olarak duyurmuş ve dünya genelinde satışa çıkarmıştı. Ancak bu cihaz, bataryasında olan sorun nedeni ile yanma ve patlama haberleri ile gündeme gelirken, firma cihazın hem satışını hem de üretimini durdurmuş ve satılan modelleri de toplama kararı almıştı.
                        Galaxy Note7 firmaya milyarlarca dolar zarara neden oldu ve bu utanç sonrasında da Samsung'un Galaxy Note serisini sonlandırabileceği ifade ediliyordu. Samsung Mobile'ın başındaki isim olan DJ Koh, önemli bazı bilgiler paylaştı ve bunlardan birisi de Galaxy Note8'in sunulacağı şeklindeydi.
                        Samsung, ilk önce üst seviye Galaxy S8 adındaki amiral gemisini ve ayrıca bu cihazın daha büyük versiyonu Galaxy S8 Plus'ı pazara sunacak. Benzer şekilde üst düzey donanım özelliklerine sahip Galaxy Note8 de 2017 ikinci yarıda gelecek. Ayrıca cihazın kavisli ekran ve suya dayanıklı yapı içereceğini de söyleyebiliriz.

                        Yorum

                        İşlem Yapılıyor
                        X