İOS Haftanın iOS Uygulamaları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın iOS Uygulamaları


    iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.
    Spectra

    Oldukça farklı bir renklendirme uygulaması olan Spectra ile akıllı telefonunuzun kamerasını renklendirme amacıyla kullanıyorsunuz. Karışık ve çeşitli görüntüleri renklendirmek için kameranızı palet olarak kullandığınız uygulamada, tablodaki renkleri gerçek hayattaki benzer renklerle eşleştirmeye çalışıyorsunuz.
    Spectra uygulamasını indirmek için tıklayın




    Picky Album

    En iyi fotoğraflarınızın her zaman hazırda olmasını sağlayan Picky Album uygulaması için akıllı telefonunuzda yaşayan eğitimli bir göz ve sanal bir sanatçı yakıştırması yapılıyor. Gücünü yapay zekadan alan fotoğraf küratörü uygulaması fotoğraflarınızı tarayaraj en iyilerini seçiyor ve otomatik olarak her bir detayını geliştirebiliyor. Daha sonraysa bu fotoğraflar tek tek paylaşılabiliyor ya da dinamik bir kolay haline getirilebiliyor.
    Picky Album uygulamasını indirmek için tıklayın





    Weav Run

    Koşularınızda müzik dinlemeyi sevenlerdenseniz Weav Run uygulaması tam size göre. Uygulama, otomatik olarak aktivitenizin seviyesine uygun bir müzik yoğunluğu geliştirerek keyifle spor yapmanızı sağlıyor. Tempo aralığı olaraksa 100-240 bpm verilmekte.
    Weav Run uygulamasını indirmek için tıklayın





    Plato

    Sohbet ve birçok oyun seçeneğini bir araya getirmeyi başaran Plato uygulaması ile aynı anda hem başkalarıyla sohbet edip hem de karşılıklı oyun oynayabiliyorsunuz. Bu anlamda daha etkileşimli ve eğlenceli bir ortam sunan uygulama oldukça keyifli.
    Plato uygulamasını indirmek için tıklayın





    Top Nine for Instagram

    2016 yılından en iyi 9 Instragram fotoğrafını seçen Top Nine uygulaması, otomatik olarak bunları tek bir kolajda toplama özelliğine de sahip. Bu arada uygulamayla Instagram hesabınıza giriş yapmanıza veya uygulamanın herhangi bir şeye erişim için izin vermenize gerek duymadığını da belirtelim. Sadece kullanıcı adınızı yazmanız uygulamayı kullanmanız için yeterli oluyor.
    Top Nine for Instagram uygulamasını indirmek için tıklayın







İşlem Yapılıyor
X