Ev Dekorasyon Yatak Odası

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • askikubra
    Junior Member
    • 23-06-2012
    • 23

    Ev Dekorasyon Yatak Odası

    Ev dekorasyonunda en önemli mekanlardan birisi de sadece bize ait olan yatak odalarımızdır. Yatak odası dekorasyonu özgürce davranacağınız ve sizi yansıtan mekanlar yaratabileceğiniz bir alan sağlar.
    Yatak odası dekorasyonunda tarz seçimi oldukça zordur. Renklerle oynamak ve renk uyumunu yakalamak dekorasyonunuzun başarılı olmasını sağlar. Renklerin en kolay birlikte kullanılabildiği dekorasyon çalışması ise çiçek motiflerinin kullanılarak duvar, tekstil ürünleri gibi malzemelerle hazırlananları olmaktadır.

    Çiçek desenlerini duvar kağıtlarında, yatak örtülerinde, yatak başlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece perdelerinizde kullanarak diğer tüm renkleri uyumlu hale getirmenizde oldukça mümkün. İlk resmimizde yer alan odadaki renklerin tümünün birleştiği perdeler ile ahenk kolaylıkla yakalanmış.
    Patchwork (kırkyama) ile yapılan örtüler ve yastıkların çiçek desenli olanlarından seçerek zengin bir desen oluşturmanızda mümkün. Dedik ya alabildiğine özgür olduğunuz tek mekandasınız.

    Kuralsız olmakta bazen iyi olabilir. Çiçek desenli kumaşların çokta biribirine uymadığı zamanlarda; mevcut karışıklıktan bir uyum ve görsel açıdan zengin bir dekorasyon hazırlayın. Desenleri karıştırın çiçek bahçesi haline getirin. Kaosların bile kendi içinde bir düzeni olduğunu unutmayın.
İşlem Yapılıyor
X