bebek Odası Dekorasyonu nasıl yapılmalı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • askikubra
    Junior Member
    • 23-06-2012
    • 23

    bebek Odası Dekorasyonu nasıl yapılmalı


    Bebek odası dekorasyonu , bebek bekleyen çiftler için ilk yapılıcaklar arasındadır.Bu dönemde anne ve babalar bebeklerine en uygun , onu rahatsız etmeyecek bir odaya imza atmak isterler.Bunun için ufakta olsa ,birkaç ayrıntı mevcuttur.Bunları size en iyi şekilde anlatarak , hoş bir bebek odası dekorasyonu elde etmenizi sağlayacağız.
    İlk olarak bebeğinizin odasını belirlemelisiniz.Bu odayı seçerken ,yatak odasına en yakın alanı tercih etmenizde fayda var.Çünkü: bebeğinizin sesini rahatlıkla duyabilir , her anında bebeğinizin yanında olabilirsiniz.Gelişen teknoloji ile birlikte bebek telsizleri bu görevi üstleniyor ama psikolojik olarakda bebeğinizin yakınınızda olması sizi daha da rahatlatacaktır.
    Diğer bir unsur , bebek odasının duvar renkleridir.Çoğunlukla soft renkler tercih ederek , bebeğinizin rahatsız olmasını engelleyebilirsiniz.Bu soft renkler arasında en fazla tercih edilen tonlar : sarı ve beyazdır.Ayrıca bazı firmalar tarafından üretilen , anti bakteriyel özellikli duvar boyalarını tercih ederek , daha sağlıklı alanlar elde etmeniz mümkün.
    Bebek odası dekorasyonunda , mobilya seçimi bir o kadar önemlidir.AB standartlarına uygun bebek karyolası , gardırop vs. tercihleriniz arasında olmalı.Tabi ki mobilya ürünlerinin kaliteli olduğundan da emin olmalısınız.Daha çok yuvarlak hatlı mobilyaları tercih ederek , düşme risklerine karşı ufakta olsa bir önlem almış olursunuz.Bebek odası dekorasyonunda , mobilya seçiminin önemini size vurguladık.Öncü mobilya firmalarının ,bebek odası takımlarından yana tercihinizi kullanırsanız , kullanışlı ürünler elde etmeniz daha kolay olabilir.
    Zaman oldukça hızlı ilerliyor, bunun farkında olmalısınız.Bebek odasında , ileriyi düşünerek dekorasyonu tamamlamalısınız.Bebeğiniz büyüdükçe , bebek karyolası işe yaramaz bir hal alıcaktır.Bunun için yatağa dönüşen , bebek karyolaları tercih edebilirsiniz.Bebek odasında kullanıcağınız , aynalı ve çekmeceli ürünler de ileriye dönük mobilyalar arasında yerini alabilir.Bebeğiniz gelişimini , oda da bulunan ayna ile takip edebilir.
    En son olarak birkaç ayrıntıdan daha bahsedelim.Güneş alan bir odayı , kesinlikle tercih etmelisiniz.Sarı renkte , ayarlanabilir tonda aydınlatmaları kullanabilirsiniz.Ayrıca bebek odasında zemin , tamamen halı ile kaplanmamalıdır.Çünkü emekleye başlayan bebekler , halı üzerinde yer alan bakteriler nedeniyle alerji kapabilirler.
İşlem Yapılıyor
X