ARANAN BILGI NEREDE BULUNUR?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47397

    ARANAN BILGI NEREDE BULUNUR?

    Bir projeyi tanıtmak için para almak her zaman kötü bir şey değildir, ancak sürekli bir proje hakkında paylaşımda bulunuyorlarsa ifşa edilmelidir.

    Şüpheci olun ve X koinin bir yılda nasıl 100x olacağını söyleyen bir fenomenden ziyade diğer kaynakları araştırdığınızdan emin olun.

    2017 ve 2018'den itibaren kazanç elde edemeyen geçmiş ICO'ların birçok destekçisi, şimdi pazarlama faaliyetleri için yasal tepkilerle karşı karşıya.

    Sadece birinin bir proje etrafında hype oluşturma güdülerinin farkında olun ve iddialarını doğru olarak kabul etmeden önce onaylamak veya itiraz etmek için başka kaynaklar arayın.

    Kripto paralara yatırım yaparken, sadece tahmin etmeden veya araştırmadan bir başkasının sözüne güvenmeden kararı kendiniz vermek en iyisidir.

    Bir şeye yatırım yapma sorumluluğu günün sonunda yine size aittir. Kendi araştırmalarını yapmadan projelere yatırım yapanlar genelde onlara bu projeyi tavsiye eden kişiyi suçlarlar.

    Ancak kimse satın almanız için sizi zorlamaz. Bu kararlardan doğan sonuçlar ve onların sorumluluğu tamamen size aittir.

    Peki, kendi araştırmanızı nasıl yapabilirsiniz?

    Her şeyden önce, kripto paranın ve blockchainin temellerini anlıyor musunuz? Hatta paranın tarihini biliyor musunuz? Her zaman buradan başlanmasını öneririz.

    Çünkü bu teknolojinin nasıl veya neden önemli olduğunu bilmiyorsanız, sizi kripto paralara yatırım yapmaya çekmek için bir sürü süslü, gösterişli kelime kullanan bir projenin kurbanı olabilirsiniz.

    Bir kripto paranın saniyede yüz binlerce işlemi gerçekleştirebileceğini söylemek kulağa harika bir özellik gibi gelebilir. Ancak bir projenin ne kadar güvenli veya merkeziyetsiz olduğunu bilmiyorsanız,

    bunun harika bir proje olduğunu düşünerek aldatılabilirsiniz. Visa o zaman aralığında bu kadar çok işlemi gerçekleştirebilir, ancak Visa hissesine yatırım yapmak için hiçbirimiz acele etmeyiz.

    Temelleri daha iyi anladığınızda, araştırma yapmak ve daha iyi kararlar vermek için donanımlı olursunuz. Şimdi projeleri değerlendirmeye başladığınızda, şaşırtıcı ve çığır açıcı olduğunu

    düşündüğünüz bir proje bulabilirsiniz. Fakat yatırım yapmak evlat edinmek gibidir. Hype ve spekülasyon, fiyatların bir süreliğine yükselmesine neden olabilir,

    ancak uzun vadeli bir evlat edinmek istiyorsanız, gerçekleşmesini beklemeniz gerekecektir. Tutmayan harika bir proje, beklediğiniz kazançları size asla veremez.

    Tüm kararlarınızda haklı olmayabilirsiniz, ancak kendinizi eğitmeye ve kripto para alanında olup bitenlere yakın kalmaya devam ederseniz, uzun vadede doğru kararları verme şansınız artar.

    Dolayısı ile bir sonraki adım, daha fazla bilgi ararken bir kripto paranın yasal web sitesini ziyaret ettiğinizden emin olmaktır.

    Dolandırıcılar resmi web sitesine benzeyen sahte web siteleri oluşturdukları ve bu sahte web sitelerinin arama sonuçlarını artırmak için Google reklamlarını kullandıklarından ilk adres Google olmamalıdır.

    Bunun yerine, Coingecko, https://www.coingecko.com/en veya CoinMarketCap, https://coinmarketcap.com/ adresinden başlayabilirsiniz.

    Bu sitelerde, yalnızca fiyat verilerinin bir toplamını görmekle kalmaz, her birine tıkladığınızda size yasal web sitesine bağlantılar verilir.

    Ayrıca Coingecko size onların blockchain explorer ve sosyal medya sayfalarına bağlantılar da sunar.

    Blockchain explorer, coin’in veya token'ın ne kadar aktif olduğunu ve hatta varlıkların ne kadar merkeziyetsizleştirildiği veya merkezileştirilmiş olduğunu size göstermede yardımcı olabilir.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X