YENI BAŞLAYANLARA NASIL YARDIM EDILIR

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47397

    YENI BAŞLAYANLARA NASIL YARDIM EDILIR

    Şimdi, tüm sosyal medya kanallarında kripto para topluluklarında aktif olanlarınız için küçük bir not: Çoğu zaman, kripto paralarda yeni olan biri, başlangıçta ne satın alınacağı gibi bir soru sorar.

    Kişide DYOR yorumlarıyla negatif etki yaratmamak için yaratıcı DYOR meme’lerini kullanır. Böylece yeni yatırımcıları DYOR için teşvik ederler. Kripto para ile hedefimiz benimsemektir.

    Bu nedenle cevap arayan yeni insanlara kendimizi kapatırsak, birçoğunu başlangıçta sıkıcı görünebilecek bir şeyi öğrenmeye çalışmaktan da uzaklaştırabiliriz.

    Bilgisi olmayan biri bir soru sorduğunda DYOR yorumu yapma ihtiyacı hissediyorsanız, sadece DYOR yerine onlara bazı küçük bilgiler ile yukarıda bahsedildiği gibi öğrenmeye veya araştırma
    yapmaya başlamaları için ipuçları verin.

    Gerçekten yardım isteyenlere yardım etmek için bir araya gelerek kripto para topluluğu olarak daha iyi bir iş yapmalıyız. Birinin ne satın alacağını sorması, bir süredir işin içinde olanlar için can sıkıcı görünebilir.

    Ancak hepimizin geçmişte yeni olduğunu, yardıma ve rehberliğe ihtiyacımız olduğunu unutmamalıyız. Projeler bu teknolojinin kullanımını ve anlaşılmasını kolaylaştırmaya devam edecek.

    Ancak benimseme yayılmaya başladıkça finansal olarak yararlanma yeteneği azalmaya devam edecek. DYOR protokolünü kullanmada hepimiz daha iyi hale gelirken, başkalarına yardım etmek,
    kendi eylemlerimiz ve yatırımlarımızın sorumluluğunu almak için hepimiz üzerimize düşeni yapalım.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X