ICO'larda para kazanmanın 3 yolu Ne yaptığınız hakkında hiçbir fikriniz olmasa bile

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47397

    ICO'larda para kazanmanın 3 yolu Ne yaptığınız hakkında hiçbir fikriniz olmasa bile

    ICO, ICO'nun kalabalık satışına katkıda bulunanlar için bir avuç para kazanma fırsatı da veriyor. ICO'nun kalabalık satışı, ICO tabanlı şirketin ICO belirtecinin
    halka arzı hakkında ön satışı duyurduğu ve ICO belirteçlerinin insanlara satışa sunulduğu gün anlamına gelir. Bu belirteçleri satın alan insanlar aslında kampanyaya
    katkıda bulunurlar ve katkıları bağış olarak adlandırılır.

    800 dolarlık piyasa kapitalizasyonunun üzerindeki yüksekliğe dokunan kripto para piyasasının patlaması, insanların yatırımlarına göre rollerini kazanacaklarını düşündükleri
    verimli bir yer haline getiriyor. Daha çok yatırım yaparlar, daha fazlasını alırlar. ICO'ların başlatılmasına olan talebin her geçen gün artmasının nedeni budur.

    ICO pazarının 2017 yılında 5,6 milyar dolar civarında artması öngörülüyor. Bu, ICO'ların başlatıcısının milyonlarca dolar kazandığı yerde, yatırımcılarının veya katkıda bulunanların da
    anında para kazandığı anlamına gelir.

    ICO'lara yatırım yapmakla meşgul olan kullanıcılar, arkasında çalışan teknik dokümanını, teknolojisini ve fikrini, ICO ve belirli bir sektörle ilgili deneyimleriyle usulüne uygun olarak ilgilenen ekibi gözden geçirerek yeni başlatılan ICO'nun güvenilirliğini test etmek için bol miktarda deneyime sahipler, ancak ICO'lara YENİ KATKIDA BULUNANLAR ve nasıl yatırım yapacakları ve para kazanacakları hakkında hiçbir fikirleri yok.

    ICO'ya yatırım yapmaya istekli olan herhangi bir kişi, ICO'ya katkıda bulunacak fenomenleri anlamak için güçlü analitik beceriye sahip olmasa bile, onu benimsemenin üç yolu vardır.


    1. Sosyal medya konuşmalarını gözden geçirin:


    Dijital paralara ve ICO belirteçlerine yatırım yapma konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip kişilerin, Bitcoin konuşmaları, reddit, facebook ICO ve Cryptocurrency topluluğu gibi ICO güvenilirliği hakkındaki görüşlerini sürekli olarak yayınladıkları birçok forum var.

    Bunlar, insanların ICO'ya yatırım yapma konusundaki iyi veya kötü deneyimlerini paylaştıkları ve ICO belirteci hakkındaki özellikleri tanımladıkları yararlı forumlardır. Bunlar çok kullanışlı plaka formlarıdır.

    ICO alanında yeni bir gelen, hangi ICO belirtecinin katkıda bulunması ve para kazanması için yararlı olacağını kolayca anlayabilir. Birisi hiçbir fikri olmasa bile, sadece bir soru göndererek plaka formunun diğer katılımcılarından sorabilir.

    2. Uzun vadeli tutma ile farklı ICO'lara yatırım yapın:


    ICO'lar hakkındaki yorumları gözden geçirerek ICO'ların gücünü belirledikten sonra, kullanıcı için kazançlı bir varlık olduğunu kanıtlayacak ICO'ya yatırım yapmak için kesin bir noktaya gelirsiniz. İkinci adım yatırım aşaması olacaktır. Teşvik beğeni bonusu sunan ICO belirtecini seçin.

    Örneğin, Bazı ICO başlatıcıları, LiveEdu gibi bazı belirli belirteçleri satın alan katkıda bulunanlara bonus sunarak, en az 50 $ değerinde ICO belirteçleri satın alacak olan ICO katılımcılarına% 25 bonus verdiğini açıkladı. Benzer şekilde, Storiqa da ICO token satışında bonus sistemi sundu.

    Blockchain tabanlı ICO girişimleri, ICO belirteçlerini bir kişiye satma kısıtlaması getirdi. Bu nedenle, ICO kampanyası katılımcılarının farklı ICO'lara yatırım yapmaları ve ilk yatırımın yakışıklı bir getirisi için uzun süre tutmaları gerekir.

    Çoğunlukla ICO belirteçleri sent cinsinden, hatta 1 dolardandır, ancak piyasaya sürdüklerinde, Ethereum lansmanı gibi ilk değerinden cents cinsinden değerli bir değere dönüşür, 2016'da 8 dolara kadar yükseldi ve 2017'de 1000 dolar civarında gezindi. Bunun yanı sıra, Ocak 2018 ayında 1300 doların üzerinde zirve kazandı.

    Bir diğer göze çarpan altcoin, ICO belirteci Eylül 2016'da sent cinsinden piyasaya sürüldüğünde NEO'dur. Şimdi 16 Ocak 2018'de olduğu gibi 161 doların yüksekliğine ulaştı. Başka bir ICO belirteci, Ekim 2017'de sentlerle başlatılan ve 11 doların üzerinde fiyatta muazzam bir artış sağlayan ve şu anda 8 doların üzerinde işlem gören ICON'dur.


    3. Durum tespiti yapın:


    Bu, her bireyin yeryüzünde sahip olduğu doğum yeteneğidir. Yapmamız gereken şey, sadece kendi önerdiği çözümle bir sorunu çözmek için kişinin zihin yeteneklerini kullanarak kullanın. Bu bağlamda, ilk adım, yatırım yapmak istediğiniz herhangi bir ICO'nun web sitesini ve beyaz kağıdını gözden geçirmektir.

    ICO'yu inceledikten sonra, ekibi tarafından sunulan fikrin gerçek dünyada gerçekten uygulanabilir olduğunu kendinize sorun. Blockchain tabanlı ICO başlangıç teknolojisi, bu yenilikten önce herhangi bir faaliyetin işletilmesinde kolaylık ve esneklik getirir mi?

    Örneğin, bazı ICO şirketleri Golem, Storj & Sia gibi bilgi işlem depolama kapasitesi sundu ve teknoloji dünyasında bir devrim yarattı. Bazıları, düşük kredi puanlaması nedeniyle herhangi bir geleneksel finansal kurumdan finansman olanağı almayı görmezden gelen Y kuşağının bulunduğu borçlanma ve borç verme plakası formu sundu. Bu tür sorunlar, Celsius Network gibi blockchain tabanlı şirketler tarafından usulüne uygun olarak ele alınmıştır.

    Burada Rex ICO belirtecinin bir başka örneği de alıntılanmıştır, Rex'e gayrimenkul dünyasında benzersiz bir şekilde mülk satın almak ve satmak için çoklu listeleme hizmetleri sunulmaktadır. Buna ek olarak, Airbnb ayrıca çok dikkat çeken ekstra alan kiralamak için garip bir konsept getirdi. Bunlar, çim kökü düzeyinde çok dikkat çeken yenilikçi fikirlerdir.

    Uzmanlıkları nedeniyle sosyal görünüme sahip olan bireylerin, büyük ölçüde saygı gördüklerini ve insanların onlara güvendiklerini biliyoruz. Benzer şekilde, bir toplumda iyi bilinen figürler olan profesyonel ekip, bu ICO'ya yatırım yapmak için kazançlı kar ve geri ödemeye değer bir ICO başlattıklarında.

    Bunlar, daha önce profesyonel deneyiminiz olmasa bile cazip miktarda para kazanmanın test edilmiş yollarıdır.

    Burada belirtmek zorunda olan son bir şey, bir ICO belirteci satın almak için Bittrex, Polonies gibi kripto para birimi borsalarına kaydolmanın yeterli olmadığını CEX.io çünkü erişiminiz altındaki özel anahtarları kullanarak cüzdan adresine sahip olmadıkça herhangi bir ICO belirteci alamazsınız.

    Katkıda bulunanın önce Bitcoin veya Ether ile fiat para birimi değiştirmesi, ardından adreslerinde ICO belirteçleri satın almak için bitcoin veya ether göndermesi gerekir. ICO başlangıcı bu belirteçleri kullanıcının cüzdan adresine gönderir ve kullanıcı özel anahtarları kullanarak bu belirteçlere erişebilir.

    Ethereum cüzdanım aracılığıyla eter'i ICO adresine aktarmanın en iyi yolu. Kullanıcı, kripto değişimi yoluyla Ether cüzdanına ether gönderebilir. Eter cüzdan adresinden ICO adresine. ICO şirketi, ICO belirteçlerini Ethereum cüzdan adresine geri gönderecekti. Benzer şekilde, ICO belirteçleri almak için bitcoin'in kullanıldığı yerlerde, bu durumda, Ethereum cüzdanı gibi çalışan en uygun seçenek Bitcoin.info.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X