ICO'ların Yükselişi: Yatırım Yapmaya Değer Olanları Nasıl Bulabilirim?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47396

    ICO'ların Yükselişi: Yatırım Yapmaya Değer Olanları Nasıl Bulabilirim?

    Bitcoin, kripto para biriminin ilk dijital para birimidir. Satoshi Nakamoto, makalesini 2008 yılında yazdı ve blockchain ağı üzerine inşa edilen dijital bir para birimi olan Bitcoin.
    Blockchain, işlemlerin kaydedildiği ve saklandığı açık kaynaklı bir veritabanı olan merkezi olmayan dağıtılmış bir defterdir.

    Bilgiler kriptografik olarak blok boyunca saklanır; Bu bloklar karmaşık bir matematik problemini çözerek çıkarılır. Bunlar zaten var olan bloklarla bağlantılıdır ve bir blok zinciri geliştirir.

    Blockchain değişmez ve geri döndürülemez. Bloklarda bulunan bilgiler değiştirilemez çünkü düğümler / bilgisayarlar dünyanın dört bir yanına bağlıdır. Herhangi bir değişiklik kolayca tanımlanabilir.

    Blockchain teknolojisi dünya ekonomisinde devrim yarattı ve yeni bir bağış toplama biçimine yol açtı

    - İlk Para Teklifleri (ICO). ICO nedir?


    İlk madeni para teklifleri (ICO), blockchain tabanlı bir şirket tarafından sermaye artırımı sürecidir. Şirket, sermayeyi artırmak için halka bir madeni para göndermeden önce dijital belirteç sunuyor. Jeton satın alan insanlar aslında ICO'nun destekçisidir. Bitcoin veya Ethereum kullanarak bağış şeklinde katkıda bulundular.

    ICO'ya katkıda bulunan, indirimli oranda sınırlı sayıda belirteç alır ve bu da daha sonra belirteç satışı aşamasında değer kazanır. Şirket, gerekli fonları toplayamazsa, destekçilerin yatırım miktarını iade etmek zorundadır.

    ICO, dijital belirtecin duyurulması, belirtecin teklifi, pazarlama kampanyası ve belirtecin satışı gibi farklı aşamalardan geçer.

    Küçük Yatırım ve muazzam getiri:


    Geleneksel olarak şirketler genellikle risk sermayesi ile bir avuç para kazanmanın yolunu bulurlar. Blockchain teknolojisinin tanıtılmasıyla, şirketler 40.000 ila 50.000 dolar arasında çok az yatırım yapıyorlar, muazzam miktarda bağış toplama kazanabiliyorlar.

    Genellikle, şirketler Güvenlik Borsası Komisyonlarına kayıtlı düzenlenmiş şirketler veya ilgili ülkenin düzenlenmiş organı tarafından başlatılan İlk Halka Arzlar (IPO) sunar. Şirketin tüm uyumluluk düzenlemelerini, kapsamlı yasal gereklilikleri, sözleşme ve hüküm koşullarını ve uzun bir kağıt işi gereksinimini karşılaması gerekir.

    ICO'nun yükselişi, halka arz gibi sıkı bir uyum yoluyla düzenlenmemesinin ana nedenidir. Bunun yanı sıra, çok az yatırımla, şirketler mümkün olan en kısa sürede milyonlarca dolar üretebilirler.



    2018'de ICO'ların yükselişi:


    2017 yılında, 200'den fazla ICO şirketinin fonu dünya çapında yaklaşık 3,2 milyar dolar üretti. ICO'ları başlatma eğilimi büyümeye devam etti ve 2018'de bazı sınırlamalarla devam etmesi gerekiyor. Kripto para biriminin patlaması, sınır ötesi kara para aklama ve vergi kaçakçılığını çekiyor.

    Düzenleyici kurumlar daha fazla endişe duyuyor ve bunu durdurmak için katı düzenleyici önlemler alıyorlar. Çin ICO'ları yasakladı ve Güney Kore de derin endişeyle önlemler aldı. Bunun yanı sıra, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu aracılığıyla yönlendirilmez.
    "Dalgaların CEO'su Sasha Ivanov, CNBC'ye, çoğunlukla büyük indirimler ve kazançlı kar sunan ICO'ların bir aldatmacadan başka bir şey olmadığı düşüncelerini dile getirdi"


    Şimdi yatırımcılar ICO'lara büyük bir özenle yatırım yapmaları konusunda uyarıldı ve farklı ülkelerin ajansları, ICO sunan şirketlerin siber suçları ve dolandırıcılık faaliyetleriyle başa çıkmak için çalışıyorlar.


    ICO 2.0'ın 2018'de üstün bir belirteç olarak piyasaya sürülmesi:


    Farklı yönleri, dolandırıcılıkları, ICO'ların şeffaflığını göz önünde bulundurarak, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, mevcut ICO projesinin yaklaşık% 90'ının silineceğini ve gelecekte ICO 2.0 olarak adlandırılan mükemmel belirteçlerin oluşturulmasına yol açacağını belirtti. ICO 2.0, bir şirketi dijital unvan sertifikası ile ilişkilendirmek için ayırt edici bir özelliğe sahiptir.

    ICO'ların sayısı, aşağıda belirtilen nedenleri kapsayan 2018'de sınırlandırılmalıdır:
    1. ICO'lar aldatmaca korumalı olmalı
    2. ICO girişiminin iş planı gerçekçi olmalı ve gerçek dünyada uygulanmalıdır
    3. ICO'ların girişimleri, iş planını yürütmek için operasyonel Yeteneğe sahiptir.
    4. Şirket, destekçilerin yatırımını koruyan özel cüzdan güvenliği sunuyor.
    ICO'lara Yatırım Değeri Nasıl Bulunur:


    Gelişen kripto para birimi endüstrisi, dijital paralarda ve ICO'ların başlatılmasında en iyi yatırım seçeneği olarak kabul edilir. Paranın takdir edilmesi prensibi ile çalışır.

    İnternet parasına yapılan yatırımdan kazançlı kar sonuçları. Herhangi bir ICO'ya veya kripto para birimine yatırım yapmadan önce, daha iyi yatırım kararı vermek için aşağıdaki faktörler belirlenmelidir. Teknoloji:


    ICO'ya bağlanan faktörler göz önüne alındığında, teknoloji göz ardı edilemez. Teknoloji, dijital bir para biriminin başarısının veya başarısızlığının temel nedenidir.

    Blockchain üzerine kurulu ağın doğrulanması gerektiğine dikkat edilmelidir. ICO veya kripto para biriminin Bitcoin Blockchain veya Ethereum blok zinciri üzerine inşa edildiği veya akıllı sözleşmeleri yürütmek için uyumluluğa sahip olduğu düşünülmelidir. Her kripto para biriminin kendi blok zinciri vardır. Geliştiriciler, ilgili para birimi blok zincirini kullanarak işlemleri yürütebilirler.

    ICO'ların veya para biriminin blockchain teknolojisi, geliştiricilerin akıllı sözleşmeler yürütmesi için geniş çözümler sunma potansiyeline sahiptir.

    Teknoloji, merkezi olmayan plaka formuyla gömülmelidir, merkezi otoritesi olmayan bireylerle, satın alma ve satma faaliyetlerinin maliyeti düşüren anlık işlemlerle gerçekleştirildiği yerlerde. REX gibi, eşler arası merkezi olmayan plaka formu, gayrimenkul çoklu listeleme hizmetleri çözümleri sunar.


    Kripto Para Borsaları:


    Dijital para biriminin hangi borsalarda listelendiği dikkat çekicidir. Coinbase, Bittrex, Bitfinex, Poloniex gibi tanınmış borsaların bir listesi dijital para birimlerinin ticareti için güvenilir borsalar olarak kabul edilir.

    Güvenlik özellikleri:


    Kripto para biriminin arkasında çalışan teknoloji, güvenlik özelliklerini tespit ediyor. Güvenlik özellikleri para birimini korur ve bilgisayar korsanlığının müşteri verilerini ele geçirmesini önler.

    İşlemleri doğrulamak için özel anahtar şifrelemesi kullanan para birimi, saygın borsalara kayıtlı, güvenlik özelliklerini belirleyen nitelikleri kapsayan sigorta

    ICO veya kripto para birimi, çevrimiçi dijital kimliği bilgisayar korsanlarına yönelik tehditlere karşı bağışık tutma yeteneğine sahiptir.
    Genellikle, madeni paraların bilgisayar korsanlığı tehditlerinden korunabileceği çevrimdışı donanım depolaması tercih edilir.


    ICO'nun arkasında çalışan ekip ve fikir:


    Herhangi bir projenin gücü, ICO'nun arkasında çalışan Profesyoneller ve geliştiriciler ekibini inceleyerek daha iyi değerlendirilebilir. İlgili sektöre profesyonel uzmanlık ve deneyim, ekip üyelerinin geleceği icat etmek için daha önce ne gibi katkılarda bulundukları.

    Profesyonellerin hizmetleri, prestijli kuruluşlar tarafından yenilikçi teknolojiyi tanıtma konusunda herhangi bir tanıma sahip vizyoner figür olarak kabul edilmiştir.

    Ekibin vizyonuna teknik dokümanı ile erişilebilir, projenin yürütülmesi için modus-operandi olarak hareket eder. Projenin arkasında çalışan fikir, yatırımcıların dikkatini çekme potansiyeline sahiptir. Fikir, mevcut iş sorununa acil çözümü onayladı.


    DIMPAY ICO:


    DIMPPAY ICO, düşük işlem ücreti ve anında ödeme mekanizması ile dünya çapında ödeme sistemini kolaylaştırır. DIMPAY, P2P, B2B, B2C ve C2B işlem alanlarını hızlandıran
    NEM blok zinciri üzerine kurulmuştur.


    DIMPAY Cüzdan ve Mobil Cüzdan:


    Ayrıca dijital varlığı güvence altına almak için cüzdan sunar ve varlık Banka kartı ile bağlanır. ICO'nun mobil cüzdanı, kullanıcı hesabına bağlanma ve kullanıcının birden fazla para biriminde ödeme yapmasına izin verme konusunda muazzam bir yeteneğe sahiptir.


    Uyuşmazlık Çözüm Diyaloğu

    ICO, alıcı ve satıcı arasındaki herhangi bir çatışmayı çözmenin bir özelliği olan Uyuşmazlık Çözümü Diyaloğu'nu oluşturur.


    DIM Banka Kartı


    DIM Banka kartı kullanıcıları, madeni paralarını ve altcoinlerini EURO ve GBP gibi seçilen para birimlerine dönüştürebilirler. Dünya çapında erişime sahiptir. Şirket ayrıca gelecekte para çekmek için ATM'lerin kullanılmasını öngörüyor.

    Pazarlama

    Pazarlama stratejisi, reklamlar ve yayınlar yoluyla başarıyla yürütülmektedir.


    Yol Haritası


    ICO'nun yol haritasının, 2018'in dördüncü çeyreğine kadar yayıldığını anlamak kolaydır. Şirket ayrıca 2018'in üçüncü çeyreğine kadar beta sürüm yazılımını piyasaya sürmeyi planlıyor.



    Takım


    Profesyonel ekip, benzersiz bir proje geliştiren uzmanlığa sahip ICO'nun arkasındadır.



    İş Modeli


    İş modeli, gerçek dünyada uygulanabilir ve projeye değer katan benzersizdir.

    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X