Coygo İncelemesi: Yatırım Yapmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47397

    Coygo İncelemesi: Yatırım Yapmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Coygo, kullanıcıların yıllardır kripto günlük ticaret sanatında ustalaşmasına yardımcı olmak için çeşitli araçlar sunmaktadır. Araçlar aynı zamanda çok yönlüdür,

    böylece kullanıcılar bunları ihtiyaçlarına göre sürekli olarak ayarlayabilirler.

    Ayrıca, platform kullanıcı odaklıdır ve müşterilerin sağladığı bazı önerileri entegre ederek özelliklerini geliştirmeye çalışmaktadır.


    Coygo'ya genel bakış


    Coygo çeşitli özellikler sunar:
    • Ön sipariş hesapları, sipariş defterini değerlendirerek siparişleri göndermeden önce kaymayı hesaplamaya yardımcı olmak için kullanılabilir
    • Kullanıcıların portföylerini her borsada basit bir arayüzden izleyebilecekleri bir gösterge panosu vardır
    • Yatırımcılar gerçek zamanlı sipariş defteri üstünlük analizini gözlemleyebilir ve teklif ve talep baskısı karşılaştırmasını hızlı bir şekilde değerlendirebilirler.
    • Sıfıra yakın gecikme süresine sahiptir, böylece bilgisayarınızı doğrudan tüm borsalara bağlayabilir ve sipariş defterinize ve işlem verilerinize çok hızlı bir şekilde erişebilirsiniz
    • Borsalara gerçek siparişler vermeden önce hangi bot yapılandırmalarının en iyi sonucu verdiğini belirlemek için kağıt ticaretini destekler
    • Coygo Forge, yatırımcıların JavaScript kullanarak kendi stratejilerini oluşturmalarını mümkün kılar

    Coygo çalışıyor mu?

    Bot, beğeninize göre ayarlayabileceğiniz yapılandırılabilir stratejilerle birlikte gelir ve pazara istediğiniz gibi yaklaşmasını sağlar.

    Coygo: erişilebilirlik kolaylığı

    Bu botu çok fazla güçlük çekmeden edinebilirsiniz. Sadece resmi web sitesine gidin ve bir hesap açın. Giriş yaptıktan sonra, bot stratejinizi seçin, yapılandırın ve tekrar test ettikten sonra gerçek pazarda çalıştırın.


    Desteklenen borsalar


    Coygo, Poloniex, Bittrex, Kraken, Coinbase, Binance, Bitstamp, Gemini, Bitfinex, bitFlyer, KuCoin, Binance.US ve Coinbase Pro gibi birçok popüler borsayla uyumludur.

    Yakında daha fazla borsa entegre edilecek.


    Strateji

    Terminal, piyasa yapımı, arbitraj, ızgara ticareti, salıncak ticareti, MACD ve RSI dahil olmak üzere çeşitli stratejileri destekler.


    Coygo arayüzü

    Kullanıcı arayüzü genellikle dostudur. Bot hakkında bilmeniz gereken tüm temel bilgileri içerir. İçerik de açık ve anlaşılır. Dahası, yardım almadan tüm web sitesinde kolayca gezinebilirsiniz.

    Coygo şirketine genel bakış

    Yazılım, Rochester Institute of Technology'den lisans derecesine sahip tam yığınlı bir yazılım mühendisi olan Evan Francis tarafından icat edildi. Evan, CIO olan Dorian Kersch ve CTO Ellery
    Addington-White olmak üzere diğer iki profesyonelle birlikte çalışıyor.


    İş hayatında geçirilen süre

    Ürün bu pazara 2018 yılında girdi ve o zamandan beri, 75'ten fazla farklı ülkeye yayılmış 5000'den fazla tüccarın dikkatini çekti.


    Güvenlik

    Coygo ile ticaret yapmak güvenlidir. Sunucuları paranıza erişemez ve tüm değişim kimlik bilgileriniz (API anahtarları) sabit sürücünüzde şifrelenmiş bir biçimde saklanır. Bu nedenle, cihazınızı maksimum koruma için güvence altına almanız akıllıca olacaktır.


    Servis maliyeti

    Platformda ücretsiz bir plan ve iki ücretli plan bulunmaktadır. İlk olarak, birçok borsayı yöneten aktif tüccarlar için en iyi değeri sunduğu iddia edilen Pro paketine sahibiz.
    Maliyet, yıllık ödenirse 155 ABD doları, aylık ödenirse 17 ABD dolarıdır. Plan, 5 günlük bir deneme sunuyor ve Coygo Terminali'ne ve mobil uygulamalara uzun vadeli erişim sağlıyor.

    Diğer paket, yani Casual, günlük işlem yapmayan işlemleri hedefliyor. Haftalık 5 $ veya günlük 1 $ olarak fiyatlandırılır ve Coygo Terminali'ne ve mobil uygulamalara yalnızca gerektiğinde kısa süreli erişim sunar.
    2 günlük ve 1 günlük ücretsiz deneme sürümü de mevcuttur.


    Coygo ile herhangi bir ücret veya komisyon var mı?

    Bu yazılımla herhangi bir komisyon veya ücret yoktur. Böylece, tüm karınızı koruyabilirsiniz.

    Coygo'nun API'si var mı?

    Satıcıya göre, Coygo'nun bir API'si yok.


    Coygo: performans metrikleri

    Satıcı canlı işlem istatistiklerini paylaşmadığı için botun karlılığını değerlendiremiyoruz. Her neyse, kripto alanı oldukça değişkendir ve tüccarlar doğru coin çiftlerini ve stratejilerini kullandıkları sürece sabit fiyat dalgalanmalarından para kazanabilirler. Zarar verme olasılığı da çok gerçektir, özellikle de piyasada yeni olduğunuzda ve ipucu olmadığında.


    Coygo ne tür destek seçenekleri sunuyor?

    Müşteri desteği birçok biçimde mevcuttur. E-postamız, yardım ve SSS bölümümüz, video eğitimlerimiz, kılavuzlarımız, destek biletlerimiz ve sorun giderme bilgilerimiz var.

    Coygo tesisine ait değerlendirmeler

    TrustPilot veya Quora gibi üçüncü taraf web sitelerinin hiçbirinde Coygo için müşteri yorumu yoktur.

    Bu bağlamda, kullanıcıların bunu nasıl algıladıklarını veya sunulan özelliklerden yararlanıp yararlanmadıklarını bilmiyoruz.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X