USD Coin Önümüzdeki Yıllarda Rakip Stablecoin Tether'i Geçecek - Anket

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47397

    USD Coin Önümüzdeki Yıllarda Rakip Stablecoin Tether'i Geçecek - Anket

    Analistlerin yaptığı bir ankete göre, ikinci en popüler stablecoin olan USD Coin (USDC), önümüzdeki yıllarda en popüler stablecoin olan tether'i (USDT) geçme potansiyeline sahip.

    Ankete katılanların çoğu, USDC'nin, kişisel finans karşılaştırma sitesi Finder.com tarafından yapılan bir ankete göre, belirtecin ana rakibini aşmasına izin verebilecek daha iyi düzenleyici
    statüsünden yararlanacağını iddia ediyor.

    Bu yazının yazıldığı sırada, USDT piyasa değerine göre 3. sırada (66,5 milyar ABD Doları), USDC ise 4. sırada (53,9 milyar ABD Doları) yer almaktadır.

    "% 59'u, tether'e kıyasla daha elverişli bir düzenleyici statüye ve DeFi yeteneğine sahip olduğu için USDC'ye geçme zamanının geldiğini söylüyor. %78'i USDC'nin USDT'yi piyasadaki
    lider stablecoin olarak gasp edeceğini düşünüyor. Yüzde 22'si bunun yıl sonuna kadar gerçekleşeceğini düşünüyor." Bir başka %22'lik kesim ise bunun gelecek yıl gerçekleşebileceğini
    tahmin ediyor ve %22'si USDC'nin 2024'te USDT'yi geçebileceğini söyledi.

    Swinburne Teknoloji Üniversitesi'nde öne çıkan bir uzman ve Teknoloji İnovasyonu ve Girişimcilik Direktörü olan Dimitrios Salampasis, "USDC'nin daha güvenli, daha şeffaf
    ve hükümet düzenlemelerine daha uyumlu olduğuna inandığını" söyledi. Ayrıca, USDC rezervleri ile ilgili olarak daha fazla şeffaflığa sahiptir. USDT'den hala tam ve uygun bir denetim görmedim. "

    Aynı zamanda, Terra'nın erimesi ve terraUSD stablecoin ve yerel token LUNA'nın (şimdi - LUNC) çöküşünün ardından, katılımcıların mutlak çoğunluğu, ağı yeniden başlatma girişimlerinin önlerinde bir gelecek olmadığını belirtti.

    Finder'ın panelinin sadece %2'si Terra'nın hard fork canlandırma planının başarılı olabileceğini tahmin ediyor ve %80'i başarısız olacağını bildiriyor.
    Ankete katılanlar, yeni Terra ağının yerel belirteci olan LUNA'nın 2022 sonuna kadar 0,84 ABD Doları değerinde olacağını ve değerinin 2030 yılına kadar 0,46 ABD Doları'na düşeceğini iddia ediyor.

    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X