Ripple'ın Celsius'un Varlıklarına Gözlediği Bildirildi, SEC'den Yeni Kripto Kuralı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47397

    Ripple'ın Celsius'un Varlıklarına Gözlediği Bildirildi, SEC'den Yeni Kripto Kuralı

    Yatırım haberleri
    • Reuters, Ripple Labs'ın iflas etmiş kripto borç veren Celsius Network'ün varlıklarının en azından bir kısmını potansiyel olarak satın almakla ilgilendiğini, çünkü blockchain ödeme şirketinin ölçeklendiğini belirtti. Sözcü, Ripple'ın Celsius'u doğrudan satın almakla ilgilenip ilgilenmediğini söylemeyi reddetti.
    • Alman fintech firması Unstoppable Finance, DeFi cüzdanlarını ve yatırım platformu Ultimate'ı başlatmak ve ölçeklendirmek için Lightspeed Venture Partners liderliğindeki 12,5 milyon Euro (12 ABD Doları.8m) A Serisi finansman turunu duyurdu.
    • Merkezi olmayan akıllı sözleşmeler platformu Injective, Jump Crypto liderliğindeki 40 milyon dolarlık bir finansman turunu duyurdu. Hedge fon yöneticisi Alan Howard'ın kripto kolu BH Digital de tura katıldı. Yeni sermaye, ekibin yerel INJ belirteci için faydayı artırmasına, Enjektif üzerine kurulu mevcut dapp'lere likidite sağlamasına ve yatırımlar yoluyla yeni dapp'leri desteklemesine olanak tanıyacak.
    • Merkezi olmayan topluluk CreatorDAO, diğer yatırımcıların yanı sıra a16z kripto ve Initialized Capital liderliğindeki bir tohum finansman turunda 20 milyon ABD doları topladı. Duyuruda, gelişmekte olan içerik oluşturucuların, seçilenlere daha iyi içerik oluşturmak ve izleyicilerini büyütmek için gereken sermaye, mentorluk ve teknolojinin sağlanacağı CreatorDAO'ya başvurabileceği belirtildi.
    • Sıfır bilgi kriptografisi kullanan ürünler geliştiren bir girişim olan RISC Zero, Bain Capital Crypto liderliğindeki 12 milyon dolarlık bir Tohum Turunu duyurdu. Yeni ağlarının geliştirici odaklı bir önizlemesinin, blok zincirlerinin piyasaya sürülmesinden önce, Q3 2022'de başlatılacağını söylediler.
    • Dijital varlık koruma teknolojisi şirketi Coincover, staking organizasyonlarına şifreli bir yedek anahtar sağlayarak yapılan her türlü kesinti veya felaket senaryosundan bahseden varlıkları korumak için teknoloji geliştirdiğini söyledi, Cryptonews.com ile paylaşılan bir basın açıklamasında bulundu.
    Yönetmelik haberleri
    • ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Reuters ve The Wall Street Journal'a göre, büyük özel ve hedge fonlarından aldığı kripto maruziyeti de dahil olmak üzere açıklamaların kalitesini yükseltmeyi amaçlayan bir kural önermek için oy kullanacak.

    Metaverse haberleri
    • Açık metaversedeki kripto varlıkların önemi, açık ve merkezi olmayan bir metaverse büyürse, kripto varlıklardan kaynaklanan mevcut risklerin sistemik finansal istikrar sonuçlarına sahip olacak şekilde ölçeklenebileceği anlamına gelir, İngiltere Merkez Bankası personeli tarafından yazılan bir blog yazısı. "Büyük bir açık metaverse gerçekleşirse, hanehalkları metaverse tabanlı ödemeler yapmak veya yatırım amaçlı olarak kripto varlıklardaki servetlerinin daha büyük bir payını elinde tutabilir ve şirketler kripto varlıklardaki mal ve hizmetler için giderek daha fazla ödeme alabilir ve dijital varlıkları (örneğin giyim NFT'leri) satabilirler.
    • Bir oyun sanal dünyası ve blockchain oyun geliştiricisi Animoca Brands'ın bir yan kuruluşu olan Sandbox, Hilton'un dünyasını The Sandbox'a getirmek için Amerikalı medya kişiliği Paris Hilton ve medya içerik şirketi ve platform 11:11 Media ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklık, Paris Hilton hayranlarına ve topluluğa onunla yepyeni bir şekilde bağlantı kurma fırsatı verecek
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X