Neftçi PFK 0-1 Fenerbahçe

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15810

    Neftçi PFK 0-1 Fenerbahçe

    Neftçi PFK 0-1 Fenerbahçe
















    Fenerbahçemiz, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde 9-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Pari Premier Cup Turnuvası’nda mücadele etti. Turnuvadaki üçüncü ve son maçında Azerbaycan ekibi Neftçi PFK ile karşılaşan Futbol A Takımımız, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

    Smena Stadyumu’nda oynanan maçtaki golümüz 72. dakikada yeni transferlerimizin iş birliği ile geldi. Sol kanattan çalımla çizgiye inen Ryan Kent’in açtığı ortada Edin Dzeko, ceza alanı içinde kafayla topu ağlara gönderdi ve sarı lacivertli formayla ilk golünü kaydetti. Bir diğer yeni transferimiz Alexander Djiku da 80. dakikada oyuna girdi.

    Fenerbahçemiz bu sonuçla Pari Premier Cup Turnuvası’nı bir galibiyet, iki mağlubiyetle tamamladı. Takımımız turnuvadaki ilk maçında Zenit ile normal süresi 0-0 eşitlikle biten maçtan penaltılar sonucunda 4-3 mağlup ayrılırken, ikinci maçta ise Kızılyıldız’a 3-1 kaybetmişti.

    Neftçi PFK: 0 - Fenerbahçe: 1

    Stat: Smena Stadyumu

    Hakemler: Pavel Shadykhanov, Alexander Kudryavstev, Anton Kobzev (Rusya)

    Neftçi PFK: Brkic, Buludov (Dk. 80 Zulfugarli), Haghverdi, Salahli, Aliyev (Dk. 89 Abbasov), Israfilov (Dk. 76 Yusifli), Mahmudov (Dk. 69 Ata'a), Saief (Dk. 83 Bogomolskiy), Lebon (Dk. 53 Hajiyev), Ozobic, Saldanha

    Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Serdar Aziz (Dk. 81 Djiku), Peres, Oosterwolde (Dk. 63 Ferdi Kadıoğlu), İsmail Yüksek (Dk. 63 Yusuf Kocatürk), Crespo (Dk. 46 Arao), Mert Hakan Yandaş (Dk. 63 Emre Mor), Diego Rossi (Dk. 63 Serdar Dursun), Kent, Dzeko (Dk. 75 Pedro)

    Gol: Dk. 72 Dzeko (Fenerbahçe)

    Sarı kartlar: Dk. 54 Israfilov (Neftçi PFK ), Dk. 59 Arao, Dk. 90+1 Yusuf Kocatürk (Fenerbahçe)
    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
İşlem Yapılıyor
X