Spartak Trnava 1–2 Fenerbahçe

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15780

    Spartak Trnava 1–2 Fenerbahçe

    Spartak Trnava 1–2 Fenerbahçe






















    Fenerbahçemiz, UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında deplasmanda Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşılaştı. Rakibini ikinci yarıda King’in ayağından bulduğu gollerle 2-1 yenen Takımımız, puanını 6’ya yükseltti ve grupta liderliğe yükseldi. Fenerbahçemiz, bu sonuçla 15. resmi maçından da galip ayrıldı. Gollerimizi 70 ve 81. dakikalarda Joshua King kaydederken, ev sahibi takımın tek golü ise 88. dakikada Ofori’den geldi.

    Grubumuzdaki diğer karşılaşmada ise Nordsjaelland, Ludogorets’i 7-1 yendi.

    Futbol A Takımımız pazar günü ise ligde Kasımpaşa’ya konuk olacak.

    Antona Malatinskeho Stadı'nda oynanan müsabakaya İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi-Samuel, Rodrigo Becao, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Joshua King, Michy Batshuayi on biri ile başlayan Takımımız, ilk yarıda oyunu kontrol etse de yakaladığı fırsatları gol çeviremedi.

    70. dakikada Kent’in asistinde Joshua King'in golüyle öne geçen ekibimiz, 81. dakikada ise Fred’in asistinde yine King’le farkı 2'ye çıkardı. Müsabakanın 88. dakikasında Ofori'nin golüne engel olamayan Fenerbahçemiz, son bölümde Szymanski ve Tadic ile iki gol daha atsa da bu goller ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
İşlem Yapılıyor
X