Nisan ayında BTC madencilik şirketlerinde güçlü kayıplar var.

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47397

    Nisan ayında BTC madencilik şirketlerinde güçlü kayıplar var.

    Investing.com alıntı

    Cevap %100 Bitcoin'in yükselişi

    JPMorgan tarafından hazırlanan bir rapora göre, Mart 2024'te bitcoin madenciliği endüstrisi, rekor yüksek kripto para birimi fiyatlarının desteğiyle güçlü bir büyüme yaşadı ve bu da madencilik karlılığını artırdı.
    Bu analiz, endüstrinin 16 Nisan 2024'te yapılması planlanan ve madencilerin bonuslarını ve genel karlılığını etkilemesi beklenen bir etkinlik olan madencilik getirisinin yarılanması BTC Halving etkinliğini beklediği için çok önemli bir zamanda geliyor.


    Bitcoin'in fiyatı Mart ayında yaklaşık 73.600 dolara yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve ayı yedi günlük ortalama 69.900 dolar civarında bir fiyatla kapattı. Bu fiyat artışı, bir önceki aya göre %25'lik bir sıçramayı temsil ediyor ve yıllık oynaklık Şubat ayındaki %42'den Mart ayında %65'e yükseliyor.
    Madencilik ve işlem işlemede kullanılan hesaplama gücünün bir ölçüsü olan ortalama günlük ağ hash oranı, Mart ayında 600 EH/s (saniyede exhash) ile yeni bir zirveye ulaştı. Bu rakam, Şubat ayına göre %4'lük bir artışı ve yıllık %80'lik bir büyümeyi yansıtıyor. Rapor, perakende satış oranındaki bu artışın yalnızca madenciler arasında artan rekabeti değil, aynı zamanda sektörün dayanıklılığını ve iyimserliğini de gösterdiğini belirtiyor.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X