ÜNLÜ YEMEK KANALI 12 ARALIK'TA YAYINDA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    ÜNLÜ YEMEK KANALI 12 ARALIK'TA YAYINDA

    Fox International Channels (FIC), Türkiye’de yeni bir yemek kanalını yayına sunmaya hazırlanıyor.

    12 Aralık’tan itibaren D-Smart ve Teledünya’da yayına başlayacak olan 24Kitchen, her gün 24 saat yayın yapacak. Kanal, izleyicilerine yemekle ilgili her konuda orijinal ve ayrıcalıklı programlar sunacak.

    Yemekle ilgilenen 25-40 yaş arası izleyicileri hedefleyen 24Kitchen, hedef kitlesini çeşitli, sağlıklı ve kaliteli beslenmeye teşvik etmeyi amaçlıyor.



    Dünyaca ünlü aşçılar


    Dünyanın en ünlü aşçılarından ve sektörün en önemli TV yüzlerinden Jamie Oliver ve Anthony Bourdain’in hiçbir yerde yayınlanmamış en yeni programları dahil tüm programlarının yanı sıra dünya çapında ses getirmiş birçok başarılı aşçının programları 24Kitchen’da yayınlanacak. Jamie Oliver’ın “Dünyanın En İyi Yemek Kanalı” olarak nitelendirdiği 24Kitchen, Jamie’nin 15 Dakikalık Yemekleri, Jamie’nin İngiltere’si, Jamie İle Evde, Anthony Bourdain İle Lezzet Durakları, Lorraine Pascale İle Pratik Yemekler, Lezzetli Bayan Dahl ve Amsterdam asıllı başarılı şef Rudolf van Beek ile Hayatın Tadı gibi kaliteli yemek programlarının tek adresi olacak.

    Üç farklı prime time kuşağı
    Yemekle ilgili içerikler konusunda Türkiye ve dünya dinamiklerini göz önünde bulunduran 24Kitchen, geleneksel prime time alışkanlığının aksine, izleyiciye üç farklı prime time kuşağı sunacak; gündüz kuşaklarında akşam yemeğine hazırlık programları, çalışan izleyiciler için akşamüstü pratik tarifler ve geç saatlerde yeni yerlerin, mekanların ve lezzetlerin keşfedileceği programlar yayınlanacak.

    Lokal içerik yolda
    İlk olarak dünyaca ünlü aşçıların global programlarıyla açılacak olan 24Kitchen, önümüzdeki aylarda lokal prodüksiyonlara da yer verecek. Kanalın kimliğine uygun, alanında başarılı, dinamik ve ilham verici Türk şeflerle çekilecek olan lokal içerikler 24Kitchen’ı renklendirecek.

    24Kitchen kanalının FIC’nin Avrupa’da ürettiği ilk lokal yaşam stili kanalı olduğunu belirten FIC Avrupa ve Afrika Başkanı Jesús Perezagua, sözlerine şu şekilde devam etti: “24Kitchen, Ekim 2011’de Hollanda’da kurulan yapım şirketi Jan Dekker Holding ile Fox International Channels’ın ortaklaşa geliştirdikleri bir girişim. Kısa sürede büyük başarı göstererek, yayınlandığı platformun en çok izlenen kanalı haline geldi. Şimdi ise başarısını tüm dünyada kanıtlıyor. Türkiye, FIC için Hollanda ve Portekiz’in ardından 24Kitchen gibi başarılı bir konsepti yaymak adına seçilen en öncelikli pazarlardan biri.”

    Güneydoğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler ise konu hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi: “FIC Turkey olarak, birlikte çalıştığımız platform ve reklamveren ortaklarımız ile, dünya genelinde 24Kitchen’ın lansmanını yapan ilk ülkeler arasında yer almaktan son derece mutluyuz. 24Kitchen, dünyanın en gelişmiş ve sağlıklı mutfaklarından birine sahip. Türkiye pazarına yeni bir prodüksiyon ve içerik konsepti getiriyor. Türkiye’deki 10. markamız ve yaşam stili dalında ilk kanalımız olan 24Kitchen, FIC’nin Türkiye pazarına bağlılığını, verdiği değeri ve gösterdiği güveni kanıtlayarak FIC Turkey’nin Türkiye televizyon endüstrisindeki en girişimci ve yaratıcı oyunculardan biri olarak pozisyonlanmasına katkıda bulunuyor.”

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






  • rselturk
    Member
    • 30-09-2007
    • 1171

    #2
    Konu: ÜNLÜ YEMEK KANALI 12 ARALIK'TA YAYINDA

    Dost,haber çok güzel;keşke abonelik isteyen platformlarda değil de FTA kanal olarak yayınlansaydı.Ozaman bir çok evde "Bugün ne pişirsem?"kaygısı yaşanmayacak,dahası yemek yelpazesi de genişleyecekti!...

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X