Şişli Arçelik Klima Servisi-0212 235 23 30- Arçelik Klima Servisi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • teknikbilge
    Junior Member
    • 25-03-2013
    • 6

    Şişli Arçelik Klima Servisi-0212 235 23 30- Arçelik Klima Servisi

    Şişli Arçelik Klima Servisi-0212 235 23 30- Arçelik Klima Servisi
    Şişli Arçelik Klima Servisi
    Arçelik Klimanızla ilgili herhangi bir konuda teknik desteğe ihtiyaç duyduğunuzda bize ulaşmanız halinde uzman teknisyenlerimiz klimanızın durumuna göre yerinde sorununuzu gidermektedir. Eğer probleminiz servis yerinde giderilemeyecek durumdaysa Şişli arçelik servisimiz,klimanızı merkez servisimize getirir. Tamir sonrası tüm testleri yapılıp adresinizde montajı yapılarak size teslim edilir.
    Arçelik Klima Bakımı
    Arçelik Klimaların bakım işlemine başlamadan önce klima iç ünitesinin kasası öncelikle sökülür. Arçelik klima,'nın kasası söküldükten sonra özel kimyasal ilaçla iç üniteye püskürtme yapılır, İç ünitenin kasası ve filtleleri banyoda veya uygun bir yerde ilaçlanıp temizlenir, ardından Arçelik klima'nın dış ünitesine de bakım ilacı püskürtülür.Arçelik klimanızın bakımı bittikten sonra iç ünite kasası yerine takılır, temiz bir bezle güzelce etrafı silinir ve klimanızın bakım işlemi bitmiş olur.
    Arçelik Klima Montajı
    Arçelik Klima'nızın montaj işlemine başlamadan önce klimanın kurulacağı odaya btu'sunun yeterli olup olmadığı keşfi yapılır. Keşif yapıladıktan sonra Arçelik klimanızın montaj işlemine başlanır. Öncelikle iç ünitesini duvara sabitleyen askı sacı diye adlandırdığımız parçayı tüketicinin isteği üzerine duvarın uygun yerine montaj yaparız.
    Arçelik Klima Demontaj
    Arçelik klimanın demontaj işlemi sırasında öncelikle klima soğutmaya alınarak çalıştırılır ve gazı kompresör aracılığı ile serpantin içine toplanır. Gazı içine topladıktan sonra iç ünitenin arkasında iki boruyu birleştiren rekorları gerekli ekipmanlarla demontajı gercekleştirilir.
    Arçelik teknik servis hizmetleri müşteri hizmetleri hattını kullanarak bize ulaşabilirsiniz.şişli arçelik servisi, olarak şişli ve tüm semtlerine arçelik klima servisi, arçelik klima bakımı, arçelik klima montaj, işlemlerini profesyonel ekibimizle 1 yıl işçilik ve servis garantisi altında yapmaktayız

    Arçelik Klima Servisi,
    Şişli Arçelik Teknik Servis
    konusunda uzman ve egitimli kadrosu ile Arçelik klimanıza özel servis hizmeti vermektedir. Istanbul merkezli, başakşehir arçelik servisi, gezici servis ekibimiz ile haftanın 7 günü kesintisiz hizmet veren ve şişli arçelik servisi, olarak firmamiz hızlı servis hizmeti verebilmek icin tüm semtlere yayılmıştır.
İşlem Yapılıyor
X