Fenerbahçe'nin Rakibi Benfica

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15961

    Fenerbahçe'nin Rakibi Benfica

    Fenerbahçe'nin Rakibi Benfica

    Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Finali ile arasındaki son rakibi Portekiz'in Benfica takımı oldu. Sarı-lacivertliler, yarı finalde Benfica eşleşirken, ilk maç 25 Nisan'da Kadıköy'de oynanacak.



    UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali'nde Fenerbahçe'nin rakibi Portekiz'in Benfica takımı oldu.
    Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, dün akşam yarı final rövanş maçında Roma'da Lazio ile karşılaşmıştı. Sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Sarı-lacivertliler, adını yarı finale yazdırdı ve tarihi bir başarıya imza atmıştı.
    Yarı finaldeki ilk karşılaşma, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 25 Nisan'da oynanacak. Rövanş maçı ise 2 Mayıs'ta Portekiz'de oynanacak.
    Fenerbahçe'nin rakibi Benfica, Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde İngiliz ekibi Newcastle United'ı eleyerek, adını yarı finale yazdırmıştı.

    Avrupa Ligi'nin diğer yarı finalinde ise İsviçre'nin Basel takımıyla, İngiliz devi Chelsea eşleşti.


    UEFA AVRUPA LİGİ'NDE YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

    FENERBAHÇE - BENFICA
    BASEL - CHELSEA

    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15961

    #2
    Konu: Fenerbahçe'nin Rakibi Benfica

    Hem UEFA Hem Süper Kupa Bizim olacak diyorum bende.

    Hedefi büyütüyorum.

    Hakediyoruz bunu.

    Dünyanın hiç bi yerinde böyle takım yok sen böye bir süreç geçiricen evindeki ilk 5 maçın cezalı olacak ,geçen sene yaşanılan olaylar , yarım puanla kaçan şampiyonluk, elinden giden futbolcular , uefa sana 2 maçta seyircisiz ceza versin, uefa seni avrupadan 1 yıl men etmekle tehtid etsin, Hiç yenilmeyen Plzeni, Lazioyu devir, gel yarı finale çık yok böle bi şey.
    Bu yarı finale çıkmamız UEFA ya da tokat gibi gelmiştir.Şike yaptı diye şampiyonlar ligine gitmemizi engelleyen takım bakın şimdi yarı finalde,alnımızın teri ile bileğimizin gücü ile buralara kadar geldik.Ne kadar büyük bir takım olduğumuzu dosta düşmana gösterdik.
    Tüm Dünya şimdi Fenerbahçeyi konuşuyor.UEFA kupası bizim olacaktır.Bu bizim hakkımız kimseye vermeye niyetimiz yok O kadarrrr...
    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X