Klima, KlimaStores, Fujitsu, FjTherma

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • acarhan
    Junior Member
    • 05-04-2012
    • 2

    Klima, KlimaStores, Fujitsu, FjTherma

    KlimaStores Uzmanlaştığı Her Alanda Ülkemizde En İyi Olmakla Kalmayıp Uluslar Arası Alanda Sunduğumuz Hizmetin Bilimselliği Ve Kalitesiyle İlklerin İçinde Yer Alan Lider Olmanın Yanı Sıra Her Zaman Lider Kalmayı Başarabilen Bir Kuruluştur.


    KlimaStores Uzmanlaştığı Tüm Hizmetlerde Çağdaş Güvenilir Çevreye Duyarlı Müşteri Haklarına Saygılı Kaliteli Hizmet Veren Tüm Çalışanlarının Eğitim İhtiyaçlarına Katkıda Bulunan Yenilikçi Ve Sürekli Kendini Geliştiren Öncü Bir Kuruluştur.


    KlimaStores Sürekli Kaliteyi Geliştirme Anlayışını Benimser Ve Paylaşır Müşterilerimize En İyi Ürünü Gerçek Değerindeki Fiyatlarla Satışa Sunarak Müşteri Memnuniyetini Her Şeyin Üzerinde Tutarız. Takım Anlayışını Benimser Ve Yaşatırız Çalışanlarımızın Bilgi Becerilerini Artırır Geliştiririz. Sunduğumuz Hizmeti Sürekli Geliştiren Yenilikçi Ve Lider Bir Kuruluşuz. Uluslar Arası Standartlarda Satış Hizmeti Sunan Referans Bir Kuruluşuz. Giderek Artan Kaliteli Hizmet Anlayışımızın Güvenlik Şemsiyemiz Altındaki Tüm Müşterilerimize Ulaşmasını Sağlarız.


    Bir çok marka ve model Klima uygun fiyat avantajlarıyla sitemiz üzerinden satışı yapılmaktadır.


    KlimaStores - Klima Fujitsu, FjTherma, Olefini, Kelon, Split Klimalar,Split İnverter Klimalar, Multi Split Klimalar, Plazma Klimalar, Salon Tipi Klimalar, Kaset Tipi Klimalar,Yer Tavan Klimalar,Döşeme Tipi Klimalar, Kanallı Klimalar, Hava Perdesi, Merkezi klima, ısıtma, soğutma, havalandırma
İşlem Yapılıyor
X