Vizyondaki Filmler (19 Nisan - 25 Nisan)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15820

    Vizyondaki Filmler (19 Nisan - 25 Nisan)





    Geçit Yok

    The Last Stand






    KONUSU:

    Sınır bölgesinde şeriflik yapan Owens’ın (Arnold Schwarzenegger) karşısına uyuşturucu kaçakçılığı yapan ve polislerce aranan bir uyuşturucu çetesi liderinin çıkmasıyla işler çığrından çıkar. Bu konuyu ele alan filmin yönetmen koltuğunda Güney Korali ünlü yönetmen Jee-woon Kim yer alıyor.
    Başrolünü Arnold Schwarzenegger ve Johnny Knoxville paylaştığı filmde, ünlü oyuncular Genesis Rodriguez, Jaimie Alexander, Eduardo Noriega ve Forest Whitaker gibi isimlerde eşlik ediyor.



    FRAGMAN:











    Suç Ortağı

    Stolen






    KONUSU:


    Film bir banka soygunu sırasında ihanete uğrayıp 8 yıl hapis yatan usta bir soyguncu olan Will Montgomery’nin ( Nicholas Cage ) hikayesi ile başlıyor. Will Montgomery, hapisten yeni çıkmıştır ve artık sabıkalı geçmişini geride bırakıp uzun suredir görmediği kızı Alison Loeb ( Sami Gayle ) ile ilişkisini düzeltmeye hazırdır.

    Bu arada Will Montgomery’nin 10 Milyon dollarlık fidyeyi ulaştırabilmesi için yalnızca bir günü vardır. Hem FBI hem de Vincent’in ( Josh Lucas) inanmamasına rağmen para aslında onda değildir.

    Montgomery için bu durumda tek bir seçenek kalmıştır. İç güdülerine güvenip eski suç ortağı güzel, ****i ve akıllı Riley Jeffers ( Malin Akerman ) ile tekrar bir araya gelip, bir soygun daha yapmak ve çok geç olmadan kızını kurtarmak.



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15820

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler (19 Nisan - 25 Nisan)






    Kötü Ruh

    Evil Dead






    KONUSU:


    1981 yapımı kült korku filminin merakla beklenen yeniden çevriminde, yirmili yaşlarda beş arkadaş bir kulübede kapalı kalıyor. Ölülerin Kitabı’nı bulduktan sonra, farkında olmadan ormanda yaşayan ve uyumakta olan şeytanları toplamaya başlıyorlar. Bu şeytanlar birer birer gençleri ele geçiriyor ta ki geride hayatta kalmak için savaşan bir kişi kalana kadar.



    FRAGMAN:










    Teksas Katliamı 3D

    Texas Chainsaw 3D






    KONUSU:


    Yıl 1969, Vietnam Savaşı nın başlangıç günleriydi. ABD de ölü sayısı felaket boyutlarında, kayıtları ölçülmez niteliktedir. Askeri canavarı beslemek için gençlere asker çağrısı yapılmaktaydı. Sıra 18 yaşındaki Dean Hill (Taylor Handley) e gelir. Ama dean henüz yoklamaya gidemeden Vietnam dan yeni dönmüş olan ağabeyi Eric (Matt Bomer) Dean a sürpriz yapmaya karar verir. Kendisini çok seven nişanlısı Cirrisse nin (Jordana Brewster) tüm endişelerine rağmen ağabeyi deniz kuvvetlerine tekrar katılarak ona göz kulak olmak ister. Ne yazıkki Dean ın planları Eric in planları ile uyuşmamaktadır. Dean ın niyeti basitir:Askeri çağrı belgesini bir kenara bırakıp, karaklı kız arkadaşı Bailey (Diora Baird) ile Meksika ya kaçmaktır. Ama her iki çift savaşta ne olacağını bilmeden son büyük eğlence için Teksas a giderler. Yolculuklarının başlamasından kısa bir süre sonra dört genç saldırgan motorsiklet ci kişiler Holden ve kız arkadaşı Alex tarafından korkutulurlar. Alex grubun cipini takip ederken ciddi bir kaza yapmalarına yol açar. Chirrisse araçtan dışarı fırlar. Alex yaralı üçlüyü soymaya çalışırken, Şerif Hoyt olay yerine gelir ve her şeyi alt üst eder. Chirrisse yakındaki bir çalılıkta saklanarak, şerifin arkadaşlarını tartaklamasını izler. Chirrisse nin bilmediği şey, Hoyt'un onları Hewitt ailesine ***üreceğidir. Burada gençleri, Hoyt un sonra Leatherface olarak tanınacak korkunç canavara dönüşmek üzere Thomas ile Hewitt ailesinin diğer üyelerini beklemektedirler. Chirrisse ailenin yaptıkları korkunçluklara tanık olur ve yaşamaları için tek umudun kendisi olduğunu anlar



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15820

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler (19 Nisan - 25 Nisan)






      Kayıp Balık Nemo 3D

      Finding Nemo






      KONUSU:


      Dünyaya gelir gelmez annesini kaybeden Nemo babası tarafından büyütülmektedir. Artık İlkokul çağına geldiğinde babasının ilgisinden sıkılmaya başlar. Bir süzgeci küçük olduğu için babası Okyanusta yüzmeyi Nemo' ya yasaklamıştır.Bir gün Nemo, Okyanusta yüzebileceğini ve o sırada yüzeyde duran cisme dokunabileceğini iddaa eder ve kendini bir anda bir insanın ellerinde bulur. Oğlunun insanlar tarafından yakalanıp ***ürüldüğünü gören babası, çok kararlıdır ne olursa olsun Nemo' yu bulacak ve eve geri gecektir. Fakat Okyanus sandığından çok daha tehlikelidir.


      FRAGMAN:











      Cesur Balık 2

      The Reef 2: High Tide






      KONUSU:


      Köpekbalıkları tarafından kaçırılan arkadaşlarını kurtarmak için yola çıkan Pi ve Junior’ın başından geçenleri konu almaktadır. Pi ve Cordelia daha yeni Junior’un ebeveynleri olmuşlardır. Pi bütün balıkları savaşmak için eğitiyorken, Ronny adında yeni birisi ortaya çıkarak, kendi yöntemini denemelerini ve bu sayede köpekbalıklarından kurtulabileceklerini söylerler.



      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      • uyduman73
        Super Moderator
        • 03-01-2011
        • 15820

        #4
        Konu: Vizyondaki Filmler (19 Nisan - 25 Nisan)





        Yabancı





        KONUSU:


        Yabancı, çok konuşulacak Yapımcılığını Eylem Akın ve Ali Alpgezmen'in yaptığı, Paris'ten İstanbul'a babasını gömmeye gelen genç bir kadının hikayesinin anlatıldığı Yabancı'nın başrollerini Sezin Akbaşoğulları ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Serkan Keskin, Selen Uçer, Xavier Clion, Enginay Gültekin ve Güzide Balcı gibi önemli oyuncuların da yer aldığı filmde, Sezin Akbaşoğulları'nın Fransız kültürü ve dili üzerine birlikte çalıştığı Ülkü Duru da sürpriz bir rolde görev alıyor.



        FRAGMAN:










        Karayel Poyraz





        KONUSU:


        İstanbul'dan Karadeniz Bölgesi'ne gelen farklı ideolojideki gençlerin yaşamını konu alıyor.Üniversite yıllarında kurulmuş bir müzik grubundaki kardeş kadar yakın arkadaşların bir süre sonra 'ideal müzik mi?', 'piyasa müziği mi' derken yaşadıkları fikir ayrılığı nedeniyle dağılmaları ve sonrasında da çok yakın dostlarının ölüm savaşı vermek zorunda kalmasıyla birleşmelerini anlatılıyor.



        FRAGMAN:



        SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X