TKGS HD Liste! TKGS NEDİR? TKGS'de Hedef ve Amaç Nedir?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • stadyum
    Member
    • 24-09-2004
    • 548

    #31
    Konu: TKGS HD Liste! TKGS NEDİR? TKGS'de Hedef ve Amaç Nedir?

    İlave olarak; sadece uydu alıcısına kaydedilme değil; standart TKGS nosu yayıncının kimliği olacak. Kendini o kanal ile ifade edecek. İşte frekans deyip durmamızın nedeni, asıl mesele bu zaten. Uydudaki TKGS noları yayıncılar için bir kimlik. Yayın frekansının somut ve fiili bir karşılığı olacak aslında.

    X bir radyo veya TV biz XXX kanalda tüm ülkede standart olarak yayındayız diyebilecek. Bu TKGS nosu tek frekans ve kanaldan yayıncının kimliği olacak; yani son kullancı ile buluşma noktasının somutsal ifadesi. Bu da uydudaki tüm yayıncıları ulusallaştıracak. Yerel bölgesel tüm yayıncılar standart TKGS noları ile kendini daha iyi ifade edip tüm ülkede tek kanal ve frekanstan pazarlayacak. İşte bizim aradığımız frekans kimliğinin karşılığı TKGS nosu olacak...

    Diyelim ki uydudan X bir kanal yayına başladı.

    Gazeteye ilan verecek. Uydu her yerde olduğuna göre bu MİLLLİ ve ulusal kimlik olacak.

    Tüm ülkede tek frekanstan yayındayız diyecek. Yani X kanaldan her yerde....

    Turkuvaz Radyo kanal 950'de tüm ülkede kesintisiz yayında! Her yerde tek frekans! Türksat TKGS kanal 950...

    İşte TKGS pazarlama ve kimlik anlamında böyle birşey...

    Bunun anlamını iletişim ve pazarlamacı arkadaşlar daha profesyonel bir dille anlatabilir.

    Bu daha önce paralı platformlarda vardı ama paralı platformlar hem kısıtlı alana hitabediyordu; hem de sadece sözleşmeli ksıtlı yayıncıları kapsıyordu. Oysa kullanım oranı seyyar köfteci dükkanlarına neredeyse %100 lük bir alana ulaşmış olan Türksat bizim fiilen milli yayıncımız olmuş durumda.

    Türksatta X bir kanalda yayındayız demek; tüm ülkede o kanalda ulusal olarak yayındayız demek. Bunun pazarlama ve halkla ilişkiler anlamında öyle önemli bir büyük karşılığı var ki.

    Bu yüzden TKGS gerçekten büyük bir proje...

    Karasaldan farkı daha az maliyet ile daha büyük ve sorunzuz kapsama. Artı; gelecek için yeni kanal ve kapasite sınırı yok! Teknolojik olarak Tükenme ve geri kalma ihtimali yok. Daha sınırsız ve geliştirilebilir. Boşa gitmeyecek bir yatırım.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X