Vizyondaki Filmler (14 Haziran - 20 Haziran)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15775

    Vizyondaki Filmler (14 Haziran - 20 Haziran)





    Man Of Steel





    KONUSU:


    Clark, ne olduğu ve nasıl kullanacağını hiç bilmediği, birtakım sıra dışı güçlere sahip bir çocuktur. Bir gün okul servisi bir kaza geçirip, içinde çocuklarla birlikte nehre uçar. Servisin içindekilerin ölmesine göz yumamayan Clark, güçlerini kullanarak herkesi kurtarır. Fakat bu olay onun diğerlerinden oldukça "farklı" bir çocuk olduğunu da bariz biçimde ortaya çıkartacaktır.


    FRAGMAN:










    Muhbir

    Snitch






    KONUSU:


    Snitch (Muhbir), Ric Roman Waugh yönetmenliğinde aksiyon, macera ve dramın iç içe geçtiği sürükleyici bir film

    İşadamı John Matthews (Dwayne Johnson - Scorpion King), 18 yaşındaki oğlu Jason (Rafi Gavron; Inkheart) uyuşturucu dolu bir paketle yakalanıp, 10 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalınca yıkılmıştır. Politik ihtirasları olan savcı Joanne Keeghan’ın (Susan Saradon - Cloud Atlas, Thelma and Louise) çaresiz kalan Jason’a güzel bir teklifi vardır. Jason, uyuşturucunun kaynağını açıklarsa cezasında indirim yapılacaktır. John’un yapması gereken oğlu yerine bu suç örgütünü ortaya çıkarabileceğini savcı Joanne Keeghan’a kabul ettirmektir.

    John, Malik’in (Micheal Kenneth Williams - Road, Gone Baby Gone) başında bulunduğu örgütün içine sızmaya karar verir. Bunu başarmak için de olayla hiç ilgisi olmayan bir insanın (John Bernthal - The Air I Breath) hayatını tehlikeye atması gerekecektir. İstemeden de olsa Meksika Karteli’nin başındaki ismi (Benjamin Bratt - Cat Woman) ortaya çıkaran John için zaten tehlikeli olan bu macera artık ölümcül bir şekil almaya başlayacaktır.




    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15775

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler (14 Haziran - 20 Haziran)






    Başvuru: Kabul

    Admission






    KONUSU:


    Princeton Üniversitesi'nde terfi alıp yönetici olmaya hazırlanan Portia Nathan, eski lise arkadaşı John Pressman'ın ricası üzerine küçük bir kasabaya, liseli zeki öğrencileri üniversiteye seçmek gider. Burada çocuklar beklediğinden de iyidir üstelik geçen sürede John ile de yakınlaşmaya başlar. Bu arada, yetenekli öğrenci Jeremiah'ın yıllar önce evlatlık olarak verdiği oğlu olduğuna dair eline geçen bir belge Portia'nın tüm dünyasını değiştirecektir. Portia, tek başına mücadeleyle kurduğu hayatını risk atmayı göze alır ve Jeremiah için kurallarını yıkar. Tabii aşka da kapılarını açmayı ihmal etmez..


    FRAGMAN:










    Trans

    Trance






    KONUSU:


    Sanat eserleri konusunda uzman komiser Simon, Franck adındaki bir gangster ile birlikte milyon dolarlar değerindeki bir tablonun çalınma eylemine katılır. Olay esnasında o kargaşa da başına korkunç bir darbe alır, ve uyandığında tabloyu nereye sakladığı konusunda hiçbir şey hatırlamamaktadır. Ne tehditler ne de işkenceler onun hafızasını geri getirmeyecektir. Bunun üzerine Franck bir hipnoz ustası tutar böylece Simon'un beyninin derinliklerindeki bilgiye ulaşmayı planlamaktadır. Filmin yönetmenliğini Danny Boyle yaparken filmin başrollerini James McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel oynuyor.


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15775

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler (14 Haziran - 20 Haziran)






      Havada Aşk Var

      Amour & turbulences






      KONUSU:


      New York'ta yaşayan bir avukat olan Antoine, Fransa'ya son bir iş görüşmesi için geri dönmesi gerekir. Fransa uçağına bindiğinde yanına eski kız arkadaşı Julie oturur. 7 saat boyunca birlikte uçacak olan ikili, konuşmak zorunda kalacaktır.


      FRAGMAN:










      Beşinci Emir: Ölüm

      El Quinto Mandamiento






      KONUSU:


      Meksika'da, polis departmanı bir seri katilin 11. kurbanını bulur. Oldukça etkin ama aynı zamanda alkolik olan dedektif Garcia, bu katili bulup yakalamak üzere görevlendirilir. Katil kurbanlarından birine dindar annesinin onu matürbasyon yaparken yakalayıp kiliseye ***ürdüğünü, ardından orada bulunan rahibin kendisine tecavüz ettiğini ve o gün bugündür şeytanı dinlediğini anlatmıştır...


      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      • uyduman73
        Super Moderator
        • 03-01-2011
        • 15775

        #4
        Konu: Vizyondaki Filmler (14 Haziran - 20 Haziran)






        Peter Pan'ın Yeni Maceraları





        KONUSU:


        Dünyaca ünlü Peter Pan günlerini Olmayan Ülke'de Kayıp Çocuklar'a liderlik ederek, deniz kızları ve korsanlarla oyunlar oynayarak geçiryor. Peter Pan'a, Tinkerbell, Wendy ile erkek kardeşleri John ve Michael'ın da eşlik ediyor. Peter Pan'ın ezeli rakibi Kaptan Kanca'ya karşı giriştiği Olmayan Ülke'yi kurtarma mücadelesi, tüm çocukları aksiyon dolu bir maceraya davet ediyor. Televizyon ekranında 2 boyutlu olarak yayınlanacak çizgi diziyi bir de sinemada 3 boyutlu izleme fırsatını kaçırmayın.


        FRAGMAN:



        SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X