Vizyondaki Filmler (16 Ağustos - 22 Ağustos)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15774

    Vizyondaki Filmler (16 Ağustos - 22 Ağustos)





    Percy Jackson: Canavarlar Denizi

    Percy Jackson: Sea of Monsters






    KONUSU:


    Deniz Tanrısı Poseidon’un oğlu Percy Jackson’ın maceraları devam ediyor. İlk filmde güçlerini keşfeden ve annesini kurtarmak için arkadaşlarıyla uzun bir yolculuğa çıkan Percy, kendini kahraman gibi hissetmiyor, ona şansın yardım ettiğini düşünüyordur.
    Canavarlar Denizi’nde; çok tehlikeli sularda mücadele etmek zorunda kalan Percy ve ekibi, insanların Bermuda Şeytan Üçgeni dedikleri yere yani “Canavarlar Denizi” ne giderler. Percy Jackson, Titan saldırıları ve mistik varlıklarla dolu bu yolculukta uyanmakta olan eski bir şeytanı durdurmak zorundadır ve macera başlar…



    FRAGMAN:










    Göster Gününü 2

    Kick-Ass 2






    KONUSU:



    Kendi kostümünü kendisi yapan ve doğa üstü güçleri olmasa da kendisini suçla savaşçısı bir kahraman ilan eden Dave/, yeni maceralara sürüklenirken bir grup 'normal vatandaş' ile karşılaşır. Onlar da sıra dışı kostümlerle süper kahraman olmaya ve suçlularla mücadeleye atılmışlardır. Yeni ekip Justice Forever adını alırken, bu arada Red Mist'in büyük intikam planı da devreye girmek üzeredir...

    Filmin yönetmenliğini ve çizgi roman uyarlamasını bu sefer Jeff Wadlow üstlenirken ilk filmde seyrettiğimiz Aaron Taylor-Johnson, Chloë Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Nicolas Cage ve Yancy Butler ek olarakta Jim Carrey karşımıza çıkacak isimler.



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15774

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler (16 Ağustos - 22 Ağustos)





    jOBS





    KONUSU:


    Teknoloji mucidi olarak anılan 2011 yılında hayatını kaybeden Steve Jobs’un hayalleri, hayallerine kavuşması ve her şeyini kaybetse bile yılmadan nasıl devam ettiğini anlatan filmin yönetmenliğini Joshua Michael Stern’in üstlenirken senaryosunu ise Matt Whiteley kaleme aldı.



    FRAGMAN:










    Kirli Oyun

    Freelancers






    KONUSU:


    New York polisi olan babasının öldürülmesine şahit olmasından on beş yıl sonra Jonas ‘’Malo’’ Maldonado (Curtis ’50 Cent ‘ Jackson) polis akademisine girer, mezun olur, ve babasının eski ortağının , Vito Sarcone (Robert De Niro) başını çektiği ahlaksız polislerin bulunduğu bir gruba dahil olur. Malo bu ahlaksız ve şiddetli ortamda daha da derinlere girer , babasının ölümünün arkasında yatan gerçekleri çözmeye başlar, ve tüm bunların arkasında ki kişiye hesap sormak için plan kurmaya başlar.


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15774

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler (16 Ağustos - 22 Ağustos)







      Ailem İçin

      At Any Price






      KONUSU:


      Henry Whipple, sahip olduğu mısır çiftliği sayesinde hatırı sayılır bir servetin sahibi olmuştur. Ne var ki yıllardır rakibi Jim Johnson'ın gerisinde kalmaktan bir türlü kurtulamamıştır. Whipple, artık artan yaşının getirdiği yorgunluğun da etkisiyle emeklilik vaktinin geldiğine karar vermiştir. Böyle bir durumda da daima çiftliğin sorumluluğunu en büyük oğlu Grant'e vermeyi tasarlamıştır. Ancak Grant'in ardında hiçbir geri dönme belirtisi bırakmadan çekip gitmesi bu planı ters yüz eder. Whipple artık bu iş için diğer oğlu Dean'i görevlendirmek zorunda kalır. Dean tek hayali NASCAR yarışlarına katılmak olan ve hayatını otomobil tutkusu üzerine kuran bir gençtir. NASCAR yarışlarına giden yolun bir önceki basamağı olan ARCA yarışına katılmaya hak kazanınca bu tutkusu perçinlenir. Tam da bu sırada büyük bir skandal patlak verir. Babası Henry Whipple adına ürünlerini genetiğiyle oynanmış tohumlarla yetiştirme suçlamasıyla soruşturma başlatılır. Dean artık kendi hayalleri ya da ailesinin geleceği arasında bir seçim yapmak zorundadır.



      FRAGMAN:










      Savaşın Gölgesinde

      Lore






      KONUSU:





      2. Dünya Savaşı’na ters köşeden bir bakış atıyor. Film, alışılmış 2. Dünya Savaşı filmlerinin aksine izleyiciyi “karşı tarafın” sıradan bir ailesiyle tanıştırıyor. Anne ve babası Hitler yanlısı olan Lore, savaş sonrası kardeşleriyle bir başına kalır. Nazi sempatizanları teker teker yakalanarak öldürülürken Lore dört kardeşini yanına alarak yollara düşer. Savaşın bitişiyle hüküm süren kargaşa, yokluk ve acının ortasında çaresizce tehlikelerden kaçmaya ve yolunu bulmaya çalışan Lore, Thomas adında gizemli bir Yahudi mülteciyle karşılaşır. Şimdi kardeşleriyle birlikte hayatta kalmak için hayatı boyunca düşman bildiği ve hep nefret etmesi gerektiği öğretilen bir Yahudi’ye güvenmek zorundadır. Bütün bu olanlar Lore’un dünyasını alt üst edecek ve bildiği her şeyi sonsuza dek değiştirecektir.


      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      • uyduman73
        Super Moderator
        • 03-01-2011
        • 15774

        #4
        Konu: Vizyondaki Filmler (16 Ağustos - 22 Ağustos)






        Tepenin Uşakları






        KONUSU:


        Babasız bir evde yaşamakta olan ve kışın okuyup yazın çobanlık yapmakta olan Hikmet'in bu sorunlarının yanısıra başka bir büyük sorunu vardır. Köyün en nüfuzlu ailesinin kızı Züleyha'ya aşık olan Hikmet, bu aşkı yıllardır sessizce yaşamaktadır. Nihayetinde arkadaşından aldığı telkinlerle aşık olduğu kadına açılmaya karar veren Hikmet'i zannettiğinden daha zor zamanlar beklemektedir.



        FRAGMAN:



        SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X