Vizyondaki Filmler (30 Ağustos - 5 Eylül)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15771

    Vizyondaki Filmler (30 Ağustos - 5 Eylül)





    Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri

    The Mortal Instruments : City Of Bones






    KONUSU:


    On beş yaşındaki Clary Fray, New York’ta Pandemonium Kulüp’e doğru yola çıktığında bir cinayete tanıklık edeceği hiç aklına gelmezdi. Hele ki, bu cinayetin daha önce hiç görmediği acayip silahlara sahip tuhaf dövmeli üç genç tarafından işleneceğini hayatta düşünemezdi! Clary, polisi arayabileceğini biliyordu fakat ceset bir anda ortadan yok olunca ve canileri Clary’den başka kimse göremediği için durumu açıklamak pek kolay olmayacaktı! Clary’nin onları görebilmesine çok şaşıran katiller kendilerini Gölgeavcıları olarak tanıtacaktı. Yani, dünyayı şeytanlardan arındırmaya ant içmiş gizli bir kabile!


    FRAGMAN:










    One Direction: This Is Us





    KONUSU:


    Morgan Spurlock’un (SUPER SIZE ME, FREAKONOMICS, THE GREATEST MOVIE EVER SOLD) yönettiği, ONE DIRECTION filmi, grubun beş üyesinin hikayelerini de anlatan, 3D formatında, yarı belgesel, yarı konser filmi olarak hazırlanıyor. Filmde grup üyelerinin tümünün, İngiltere’de düzenlenen X-Factor yarışmasına katılmalarının ardından, Simon Cowell tarafından nasıl bir araya getirildikleri, aileleriyle olan ilişkileri, hayalleri ve süratle ulaştıkları şöhretin nasıl bir his olduğu gözler önüne serilecek. Film, biraz da ONE DIRECTION’ın sadık hayranlarına yazılmış bir aşk mektubu niteliğini de taşıyacak. Morgan ve yapım ekibi, dünya turuna çıkmak üzere olan grubu takip ederek, yol boyunca hikayelerini görüntüleyecekler



    FRAGMAN:




    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15771

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler (30 Ağustos - 5 Eylül)







    Yem

    Bait






    KONUSU:


    Depremin sarsıcı etkilerinden Tsunami hakkında enteresan bir senaryoya sahip olan ‘Bait 3D’ Avustralya yapımı. 3 boyutlu olarak çekilen film, bir grup insanın Tsunami sonrasında sular altında kalan bir markette mahsur kalmalarını ve okyanus sularıyla birlikte gelen davetsiz misafirlerle olan mücadelelerini anlatıyor. Kaplan köpekbalığı türündeki vahşi hayvanlar ve bir grup soyguncu markette kısılı kalan ahaliye zor anlar yaşatıyor.


    FRAGMAN:










    Korku Seansı

    The Conjuring






    KONUSU:


    Ülkemizde 'Korku Seansı' adı ile Eylül ayında gösterime girmesi planlanan 'The Conjuring’in son afişi de yayınlandı.Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Korku Seansı / The Conjuring”, paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın nasıl dünyaca meşhur olduklarının korkutucu hikayesini anlatıyor; olaylar Ed ve Lorraine’in, karanlık bir varlık tarafından hayatları alt üst edilen bir ailenin çiflik evine çağırılmalarıyla başlıyor. Şeytani bir varlıkla yüzleşmeye zorlandıklarında, Warrenlar, kendilerini hayatlarının en korkunç vakasının içinde buluyorlar.“Korku Seansı / The Conjuring”in başrollerinde Academi Ödülü adayı Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston ve Lili Taylor yer alıyor. Yönetmen James Wan.



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15771

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler (30 Ağustos - 5 Eylül)







      Daire 1303

      Apartment 1303






      KONUSU:


      Güzel bir ev buldunuz ve yerleşiyorsunuz. Sonra bir gün evinizde garip sesler, garip cisimler görüyorsunuz. İşte korku dakikalar bundan sonra başlıyor. 1303 no’lu dairenin karanlık geçmişiyle yüzleşme vakti. Bu evden tek kurtuluş yolunuz evin trajik hikayesini çözmeniz.

      Bir anne kızın birbiriyle aşk/nefret ilişkisinin bir korku filmine dönüşmesini konu alan filmin yönetmenliğini Michele Taverna yapıyor ve başrollerini de Mischa Barton, Rebecca De Mornay ve Julianne Michelle paylaşıyor. Kanada'da çekilen filmi, Kei Ôishi'nin orijinal hikayesinden yeniden uyarlayan ise yine yönetmen Michele Taverna.



      FRAGMAN:











      Kapalı Devre

      Closed Circuit






      KONUSU:


      Bir sabah Londra'da meydana gelen patlama sonrasında sadece bir terörist sağ kalmayı başarır. Terörist Farroukh Erdogan patlamanın hemen ardından yakalanır ve hapse atılır. Kendisine en ağır cezanın verilebilmesi için araştırmalar ve hazırlıklar başlamıştır. Teröristi yargılamak için, hükümetin elinde gizli bir kanıt vardır. Ancak bundan ne Farroukh Erdogan ne de avukatları haberdardır.


      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      • uyduman73
        Super Moderator
        • 03-01-2011
        • 15771

        #4
        Konu: Vizyondaki Filmler (30 Ağustos - 5 Eylül)






        Cinayet Tezi

        Tesis sobre un homicidio






        KONUSU:


        Roberto Bermudez bir hukuk fakültesinde profesörlük yapan eski bir ceza avukatıdır. Bir gün ders verdiği fakültenin önünde bir cinayet işlenir. Katil, Roberto’yu bu tehlikeli oyuna çekmek istercesine bazı izler ve ipuçları bırakmıştır. Roberto, cinayet üzerine kendisiyle sürekli teorik tartışmalar yapan zeki öğrencisi Gonzalo’dan şüphelenmeye başlar. Roberto’nun bu cinayet tezini çözmek ve katili tekrar birisini öldürmeden durdurmak için çok az vakti vardır.


        FRAGMAN:



        SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X