Vizyondaki Filmler (6 Eylül - 12 Eylül)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15771

    Vizyondaki Filmler (6 Eylül - 12 Eylül)





    Ölümsüz Polisler

    R.I.P.D.






    KONUSU:


    Nick Walker henüz hayatını kaybetmiş bir polistir. Bu gerçeküstü dünyada 'Rest in Peace' isimli bir polis teşkilatına katılan Nick, Roy Pulsipher isimli yıllar önce ölen bir ajana rastlar. İkili kendilerini öldüren kişileri bulup cezalandırabilmek ve dünyadaki kötülükleri yok etmek için işbirliği yaparlar.


    FRAGMAN:










    Bir Hayalimiz Vardı

    Ginger & Rosa






    KONUSU:


    Ginger and Rosa, 1960'ların İngilteresinde Soğuk Savaş sırasında ölüm korkusu giderek artan iki genç kızın birbirine olan bağlılığını anlatan bir film.




    FRAGMAN:




    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15771

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler (6 Eylül - 12 Eylül)





    El Ele

    Main dans la main






    KONUSU:


    Şehre yeni gelen genç bir adam, Paris Operası'nın yönetmenine aşık olur ve ardından dans çerçevesinde gelişen bir aşk hikayesi başlar.



    FRAGMAN:









    Şimdiki Zaman





    KONUSU:


    Mina yaşadığı ülke ile bağlarını kopartmaya karar veren fakat işsiz ve parasız bir kadındır. Amerika’ya gidip yeni bir hayata başlamanın planlarını yaparken para biriktirmek için bir kafede meraklılarına kahve falı bakmaya başlar. Bir yandan insanlara kaderleriyle ilgili umut dağıtırken, diğer yandan kendi şimdisini ve geleceğini sorgular…


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15771

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler (6 Eylül - 12 Eylül)





      Şeytan Geçidi

      Devil's Pass






      KONUSU:


      The Blair Witch Project ve The X Files'in çözülemeyen doğaüstü efsanelerinden sonra bir yenisi daha: Şeytan Geçidi. 1959 yılında Ural dağlarına kamp yapmaya giden 9 deneyimli Rus dağcının son derece tuhaf ölümlerinin ardından, günümüzde bir grup Amerikalı öğrenci aynı geçide giderek bu gerçek olayı araştırmaya koyulurlar. Yolculuk ilerledikçe zor hava koşullarına ve tanımlayamadıkları olaylara maruz kalan gençler, gerilim dolu anlar yaşayamaya başlayacaktır. Yirminci yüzyılın en gizemli olaylarından birini konu alan bu macerayı kaçırmayın.


      FRAGMAN:










      Son Moda Aşk

      20 ans d'ecart






      KONUSU:


      Moda dergisi editörü güzel ve hırslı Alice yakında genel yayın yönetmeni olmanın hayalini kurmaktadır ancak çok fazla rakibi vardır. Kariyeri yüzünden yıllarca aşk hayatını ihmal etmiştir. Bir gün uçakta bir öğrenci olan Bathazar ile tanışır. Bathazar Alice’den çok etkilenir, Alice de onunla bir kez buluşmak zorunda kalır. Alice’in patronu ilişki yaşadıklarını sanarak, eski kafalı bulduğu Alice’in kendinden genç biriyle beraber olmasından olumlu yönde etkilenir. Terfi için patronuna gerçeği bir türlü anlatamayan Alice, oyunu devam ettirmeye karar verir. Ancak oyun olarak başlayan aşk artık Alice’e çok yakındır.


      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      • uyduman73
        Super Moderator
        • 03-01-2011
        • 15771

        #4
        Konu: Vizyondaki Filmler (6 Eylül - 12 Eylül)





        Samsara





        KONUSU:


        Samsara, Baraka’nın yönetmeni Ron Fricke’nin yirmi yıl sonra çektiği ilk film. Kelime olarak ‘samsara’ Sanskritçeden bire bir çevrildiğinde doğanın sonsuz döngüsü anlamına geliyor. Film de doğum, ölüm, yaşam ve reenkarnasyonu konu ediniyor. Beş yılı aşkın bir sürede, yirmi beş ülkede çekilen Samsara, insanlığın kutsal saydığı topraklardan, endüstrileşmenin en yoğun yaşandığı alanlara kadar geniş bir coğrafyayı kapsıyor. İnsan deneyiminin ve maneviyatının kavranılamayan derinliklerini araştıran saf bir sinema deneyimi sunan film, dünyanın çeşitli yerlerindeki insan topluluklarının umut etme biçimleri kadar korkularının ve arzularının da benzer olduğunun altını çiziyor. Artık çok az filmde kullanılan analog 70mm film formatıyla çekilen film, insanlığı doğaya bağlayan yaşam döngüsünün görsel bir yansıması. Samsara, duyularınızı harekete geçirecek eşsiz ve belki de ruhani bir sinema yolculuğu.


        FRAGMAN:










        Bypass





        KONUSU:



        Bilboa'da yaşayan Xabi, Lukas ve John adında uzun dönemli arkadaşların hikayesini konu alan filmde bu üçlünün arkadaşları olan Maria ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Xabi, John'dan Maria'nın vakti zamanında ona aşık olduğunu öğrenince onu neşelendirmek için, aynı dönemlerde bu hislerinin karşılıklı olduğunu fakat bunu ona söylemeye ne kadar utandığını anlatır. İşte komedi tam bu yanlışlıkların arasında başlar. Maria Xabi'ye hala aynı şekilde hissettiğini söyler ve aniden beklenmedik bir şekilde iyileşmeye başlar. Fakat doktoru en fazla 2-3 ay yaşayacağına inanmaktadır. Xabi kendisini planlamadığı bir ilişkinin içine girmiş bulur. Fakat Maria'nın durumu nedeniyle aslında nasıl hissettiğini ona söyleyememiştir ve tüm bunların yanında Barcelona'da hamile bir kız arkadaşı vardır.



        FRAGMAN:



        SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X