Vizyondaki Filmler (15 Kasım - 21 Kasım)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15787

    Vizyondaki Filmler (15 Kasım - 21 Kasım)




    Su ve Ateş





    KONUSU:

    Doğunun kanunlarından uzağa kaçan bir adam olan Haşmet ve hayatın acı gerçeklerinden bihaber, saf ve duru bir kız olan Yağmur'un imkansız aşkının hikayesidir. Doğu ve Batının, Güneş ve Ayın, Su ve Ateşin masalıdır bu aşk…


    FRAGMAN:










    Sona Doğru

    All is Lost





    KONUSU:


    Hint Okyanusu'nda tek başına gezinti yapan bir adam, yatının bir gemi konteynırına çarpması üzerine bilincini kaybeder. Uyandığında bilinci yerinde değildir ve kazayı yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Telsiz, radyo ve navigasyon ekipmanını kaybetmiştir ve vahşi bir fırtınanın tam ortasında kalmıştır. Teknik donanımları olmadan bir hiç olan adam direnişi ve tecrübeli denizcilik geçmişi sayesinde hayatta kalacağına inanmaktadır. Okyanusun ve dalgalarının sesine kulak verir ve planlarını bu dalgalara göre yaparak yakınlarından bir geminin geçmesini dilemeye başlar. Ancak bu direniş hali zannettiği kadar kolay olmayacaktır. Zira okyanus son derece tehlikeli köpekbalıklarıyla doluyken doğal kaynakları da tükenmek üzeredir.


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15787

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler (15 Kasım - 21 Kasım)





    Hayatboyu





    KONUSU:


    İlk filmi Köprüdekiler ile İstanbul, Adana ve Ankara Film Festivalleri´nde en iyi film ödüllerini alan Aslı Özge´nin yeni filmi Hayatboyu, dünya prömiyerini 63. Berlin Film Festivali´nde yaptı. Film, sorunlarının çözümü ayrılık olabilecekken birbirlerinden kopamamanın duygusal sıkışıklığını yaşayan evli bir çiftin hikâyesini anlatıyor.


    FRAGMAN:









    Sevgi Taşı





    KONUSU:


    Mehmet, annesinin anlattığı masaldaki gibi kendisi ve etrafındakilerin hayatını değiştireceğine inandığı "Sevgi Taşı'nı" aramaktadır. Masala göre, Sevgi Taşı Hz. Süleyman'a aittir. Bu taşın Hz. Süleyman tarafından surları bir arada tutsun, bütün ayrılıklara, hastalıklara şifa olsun diye, surların aralarına saklandığına inanılmıştır. İşte Mehmet'te çevresindeki olumsuzlukları düzeltmek için, her gün sur bedenlerinde Sevgi Taşı'nı aramaktadır. Mehmet'in hikayesi ile birlikte altı çocuklu bir ailenin tek kız çocuğu olan ziraat mühendisi Dicle ile Eskişehirli doktor Hakan'ın arasında geçen aşkı, diğer kardeşlerin sıcak hikayelerini ve komşuları Ermeni Mirgiç efendinin kızı Ani ile kültürel farklılıklarından dolayı bir araya gelemeyen Mustafa'nın dramını işleyen sevgi dolu bir filmdir.


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X