Etkili İngilizce Eğitimi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • dilokullari
    Junior Member
    • 01-04-2013
    • 11

    Etkili İngilizce Eğitimi




    AEC Dil Kursları, dil öğrenimindeki görüş karmaşasında, öğrenme yolunda oluşabilecek kargaşayı ve bunun yanında dengesizliğin sebep olduğu etkenleri aradan çıkarmak üzere bir ingilizce programı sunarak yabancı dil öğrenmek isteyen öğrencilere düzgün bir eğitim süreci geçirmelerini hedeflemektedir.


    Öncelikli olarak hitap ettiği kurum mensuplarının etkilerine dair yapılacak programların akışı, taleplerini karşılayarak olumlu tepkiler alabilen Avitaion English Center Dil kursları, emin adımlarla ilerlediği yolda alakalı sektörlerin yabancı dil öğreniminde belgeli ve kurumsal bir firma olma seviyesine gelmiştir.


    Eğitim amaçlı sürdürdüğü kurumda farklı branşlarında öncelik tercih haline ulaşmış konumunda sürdürdüğü eğitimler, bireye özel dersler yahut en fazla dört kişilik sınıflarda gösterilen öğretimler başlangıç İngilizce'sidir.


    AEC Dil kursları; eğitim farkıyla, öğrenim aşamasındaki kişilere üst düzey yabancı dil gelişimlerini muhteşem şekilde başarıya daha iyiye taşımasına eksik kalan her bilgiyi vermektedir.


    İngilizce öğrenim süresi boyunca profesyönel bir eğitim kadrosu tarafından, İngilizce eğitiminde başarmanın en baş etkenin öğretmen olduğunun bilincinde olan Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, bu doğrultuda özverili ve içten bir tutum izlemektedir. Kurumlara ve şahıslara özel programlar uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını amaçlayan Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet sunmaktadır.


    AEC Dil Okulları, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve ayrıca 2012 Tüketici Kalite Ödülü gibi ödülleri alarak verdiği eğitimlerin sağlamlık ve kalitesini belgelemiş ve İş İngilizcesi alanındaki kurumsallığını, özenini, istikrarlılığını kanıtlamıştır.
İşlem Yapılıyor
X