Vizyondaki Filmler (2 Mayıs - 8 Mayıs)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15799

    Vizyondaki Filmler (2 Mayıs - 8 Mayıs)





    Sabotaj

    Sabotage






    KONUSU:


    John Breacher, itibarı yüksek ve kimliği gizli Narkotik ajanlarından oluşan bir ekibin liderliğini yapmaktadır. Büyük bir uyuşturucu şebekesine yapacakları baskını yönetmektedir.Hedef bölgeye vardıklarında, şebekenin konumlandığı gizli karargaha Breacher'ın emriyle Canavar, Şeker, Ense, Kundakçı, Tripod, Öğütücü ve Duman harekete geçer.
    10 milyon doları da güvenli bir yere sakladıktan sonra görevlerini başarıyla tamamlarlar. Olaydan 6 ay kadar sonra, İçişleri Bakanlığı ekibi tek tek sorguya çekmeye başlar. Herhangi bir yasadışı bulguya rastlamayınca artık ekibin tek yapması gereken sakladıkları paranın kendilerine ödenmesidir. Ancak durum, timin üyeleri tek tek cinayete kurban gitmeye başladığında kontrolden çıkar. Katil zanlısının ekip içinden birinin olma ihtimali herkesi şüpheli durumuna düşürür. Vakit geç olmadan olanların sorumlusunun ortaya çıkarılması gerekecektir ancak bu kolay olmayacaktır...

    Yönetmen koltuğunda, Tehlikeli Takip filminin de senaristliğini ve yönetmenliğini yapmış olan David Ayer'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin senaryosu ise Skip Woods'a ait. Filmin başrollerini ise türün ustası Arnold Schwarzenegger ve Sam Worthington paylaşıyor. Güçlü kadroda kendilerine Mireille Enos, Joe Manganiello,Josh Holloway, Joe Manganiello ve Terrence Howard gibi isimler eşlik ediyor.



    FRAGMAN:










    Son Üç Gün

    3 Days to Kill






    KONUSU:


    Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok vakit geçirebilmeyi arzulayan Runner, neredeyse tüm zamanını çalışarak geçirmektedir. Başka bir çalışma arkadaşı, tam da bu esnada reddedemeyeği bir teklifte bulunur. Ethan Runner'a hayatını uzatabileceği bir ilaçtan bahsedilir ve test aşamasında olan bu ilacı kullanması karşılığında son bir göreve katılması istenir. Ajan Runner anlaşmayı kabul ettikten sonra kendisini zorlu bir son görevin içerisinde bulurken, ilacın neden olduğu şiddetli halüsinasyonlardan sıyrılması da bir hayli zor olacaktır.
    Daha önce Zafer Bizimdir, Terminatör Kurtuluş ve İyi Olan Kazansın gibi filmlere imza atan ve yapımcılık yönüyle de tanınan McG’nin yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunda Luc Besson ve Adi Hasak’ın imzası var. Filmin oyuncuları arasındaysa Amber Heard, Hailee Steinfeld ve Kevin Costner yer alıyor.



    FRAGMAN:






    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15799

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler (2 Mayıs - 8 Mayıs)






    Öteki Kadın

    The Other Woman






    KONUSU:


    Mutlu ve huzurlu bir evliliği olduğuna inanan Kate King, dışardan bakıldığında gayet sakin bir hayat sürmektedir. Avukatlık yapan Carly ise mükemmel bir ilişkisi olduğuna inanmaktadır.
    Bir gün Carly, sürpriz yapmak için sevgilisi Mark'ın kapısını çalar ve karısı Kate ile karşılaşır! Tesadüfen tanışan ve her ikisi de aldatıldığını öğrenen Carly ve Kate tuhaf bir duruma düşmüşlerdir. Zamanla aralarında ilginç bir arkadaşlık gelişmeye başlar. İntikam için planlar kurarken, Mark'ın bir tek onlarla ilişki yaşamadığını fark ederler. Adamın ustalıkla sakladığı gerçekler bir bir ortaya çıkacaktır. Kendilerinden daha genç olan ikincisi sevgilisi Amber'a da durumu anlattıklarında, intikam üçlüsü tamamlanmış olur! Carly'nin acımasızlığı, Kate'in kıvrak zekası ve Amber'ın cazibesi bir araya gelmiştir. Mark'ın yaşa dışı para aktarımlarından haberdardırlar ve bu yolu kullanarak onun hayatını karartmaya ant içerler!
    Yönetmenliğini Nick Cassavetes'in üstlendiği senaryosu ise Melissa Stack'a ait olan yapımda 3 kadın karakteri iseCameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton canlandırıyor, çapkın koca rolünde ise Nikolaj Coster-Waldau yer alıyor.



    FRAGMAN:









    Düş ve Gerçek

    Jimmy P.






    KONUSU:


    İkinci dünya savaşının ertesinde, Jimmy Picard,Fransa'da savaşmış bir kızılderili olarak Kansas'taki Topeka askeri hastanesine sevk edilir. Bu hastane beyin hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir hastanedir. Jimmy Picard baş dönmesi ve sağırlık gibi birçok hastalıktan muzdariptir ve hastalığıyla ilgili psikolojik nedenler bulunmadığında konulan teşhis şizofreni olur. Hastane yönetimi bir Fransız psikanalistin de fikrini almaya karar verir: Georges Devereux.
    Jimmy P., asla karşılaşmayacak olan ve aralarında hiçbir ortak nokta bulunmayan bu iki adam arasındaki dostluğun başlangıcı olan karşılaşmayı konu alıyor. Jimmy'nin hatırladığı hatıralar ve rüyaları, birlikte yaşadıkları bir deneyim oluyor.



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15799

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler (2 Mayıs - 8 Mayıs)






      Şanslı Sayılar

      The Pelayos






      KONUSU:


      Gonzalo ve Iván Pelayo bir ekip kurarak, yaşamları boyu önlerine çıkan en iyi fırsatı değerlendirmeye karar verirler. Bu sıra dışı ailenin yegane amacı kendilerine has bir yöntemle rulet masasından binlerce dolar ile kalkmaktır. Ardından kumarhane vurgununun çapını da genişletirler. Fakat başlarına bela olan bir kumarhane müdürü bu yanlarına kolay kolay bırakmayacaktır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Eduard Cortés’in üstlendiği ve gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Daniel Brühl, Gonzalez Arantxa, Sònia Casademont gibi isimler yer alıyor.




      FRAGMAN:











      Fındık İşi

      The Nut Job






      KONUSU:


      Surley, yaşadığı yerden artık o kadar da memnun değildir. Kurallardan hoşlanmayan yaramaz sincap evinden çok uzaklara gitmek zorunda kalır. Dışarıda hayatın nasıl olduğunu merak etmekte ve keşfetmek için de can atmaktadır bir yandan da. Arkadaşı ile yollara düşerler.

      Büyük şehirde yaşamaya başlayan ikilinin koşullara ayak uydurması zordur. Yaklaşan kış mevsimi yiyecek bulmayı da zorlaştıracağından endişelidirler. Birkaç başarısız denemeden sonra umutları tükenmeye başlamıştır. Ancak akıllarına gelen bir yöntem onları bütün kış rahat ettirecektir: Fındıkçı soygunu yapmak! Maury'nin Fındık Dükkanı tam da bu soygunun yapılacağı hedeftir. Soygunda yanından ayırmadığı dostu fare Grayson da onun sağ kolu olacaktır. Birlikte bir ekip kurarlar.

      Ancak hedeflerine aldıkları fındıkçıyı soymayı düşünen yalnızca onlar değildir. Azılı bir rakun, istediğini elde etmeye ve Surley ve takımının planlarını altüst etmeye kararlıdır.



      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      • uyduman73
        Super Moderator
        • 03-01-2011
        • 15799

        #4
        Konu: Vizyondaki Filmler (2 Mayıs - 8 Mayıs)






        Bensiz






        KONUSU:



        Genç, yakışıklı ve çok iyi bir hayatı olan Necip, küçüklüğünden beri futbol ile büyüyen, bu sporu kariyer olarak seçen bir futbolcudur. Sevgilisiyle beraber keyif dolu bir hayat yaşamaktadır. Önündeki en büyük hedef ise takımını ve dolayısıyla kendisini de 1.lige çıkartmaktır. Önlerinde son bir playoff maçı kalmıştır ve necip hırsla doludur. Fakat sahada hiç beklemedik bir olay olur ve sert bir müdahale sonunda Necip sakatlanarak maçı yarıda bırakır. Daha kötüsü aldığı darbe nedeniyle bedeni tamamen felç olmuştur. Uzun bir yoğun bakım sürecinin ardından evine taburcu olan genç adamı, artık bambaşka bir hayat beklemektedir… Necip, bir köşede süs eşyası gibi durduğu, garip ailesiyle yaşadığı ahşap evde, gören duyan ancak bedeni hiçbir şey hissetmeyen, tepki veremeyen bir varlıktır. Yaşam "onsuz" devam eder. Necip, bu yeni hayatında içsel bir yolculuğa çıkacaktır… Ahmet Küçükkayalı’nın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünde Metin Akdülger yer alıyor.


        FRAGMAN:









        10. Köy Teyatora





        KONUSU:



        Asırlar önce bu topraklarda yaşayan ve Antik Yunan tiyatrosunun temsilcisi olarak kabul edilen Dionysos'un yaşadığı köy günümüze şirin bir yerleşim yeri olarak gelmiştir. Kendine özgü bir düzeni bulunan bu 10. Köy'ün halkı, kendi gündelikleri içerisinde yıllardır uyumlu, neşeli ve sakin bir şekilde yaşamaktadır. 10. Köy halkının en ilginç özelliği ise akıllarından ne geçiyorsa dile döküyor olmalarıdır. Zira köy halkı yalanın varlığını, dolayısıyla da yalan söylemeyi bilmiyordur; bu da Dionysos'un uzun zaman önce burada yalanı yasaklaması sayesinde olmuştur. Bir diğer bilmedikleri gerçek ise Dionysos'un yüzyıllardır köy halkından habersiz onlarla birlikte yaşıyor olmasıdır. Bir gün bir öğretmen ve gezici bir tiyatro ekibinin yolu köye düşer ve burada yaşayan insanların bu sıra dışı özelliklerini keşfederler.
        Köye gelen öğretmen görevine başlayarak köyün ilginç yaşamına dahil olmaya çalışırken, Tiyatro kumpanyası ise Dionysos'un antik çağlarda burada yaşadığını öğrenince onun adına bir oyun sahnelemek ister. Art arda gelişen komik ve düşündürücü olaylara, aşk da tuz biber ekecektir...



        FRAGMAN:



        SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X