Vizyondaki Filmler ( 30 Mayıs - 5 Haziran )

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15799

    Vizyondaki Filmler ( 30 Mayıs - 5 Haziran )





    Malefiz

    Maleficent






    KONUSU:


    Klasik Uyuyan Güzel masalına hiç kötünün tarafından bakmayı denediniz mi? Barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahip olan Malefiz , görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadındır, ta ki bir gün insanlardan oluşan istilacı bir ordu gelip, topraklarının düzeni tehdit edene kadar... Malefiz, topraklarının koruyucusu olur ama acımasız bir ihanete uğrayınca o saf kalbi taşa dönüşür.Maleficent'ın bu kadar kin ve öfke dolu olmasının nedeni budur, Aurora'yı 100 yıllık bir ölüme mahkum etmesinin nedeni de budur. Bu lanetin hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Robert Stromberg üstlenirken, başrol Maleficent'ı Angelina Jolie canlandırıyor. Genç prenses ise Elle Fanning oynarken kendisine kadroda Sharlto Copley, Miranda Richardson, Sam Riley, Kenneth Cranham gibi tecrübeli oyuncular eşlik ediyor.


    FRAGMAN:










    Asabi Adam

    The Angriest Man in Brooklyn






    KONUSU:


    Filmde Robin Williams tarafından canlandırılan Henry Altmann isimli karakter, bir trafik kazasından sonra gittiği hastanede Mila Kunis'in canlandırdığı doktor Sharon Gill'in teşhisiyle, sadece 90 dakikalık ömrü kaldığını öğrenir. Ardından bugüne dek yaptığı hatalar için insanlardan af dilemek üzere New York'un altını üstüne getirecek bir maceraya atılır.


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15799

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler ( 30 Mayıs - 5 Haziran )






    Başkanların Uşağı

    The Butler






    KONUSU:


    Cecil Gaines, 1920'lerde beyaz bir aileye hizmet eden bir ailenin oğludur ve zamanla ailesinin parçalanışına tanık olur. Bunun ardından hayatta neredeyse tek başına kalır; otellerde vale olarak başladığı yaşam mücadelesinde, Beyaz Saray’da görevli bir kahya olmaya kadar yükselir. Beyaz Saray'daki görev süresi boyunca 8 Başkan değiştiren Amerika’da insan hakları hareketlerine, başkan suikastlerine, Vietnem işgaline ve daha pek çok önemli olaya tanıklık eder. Bu olaylar sadece ülkesini ve Amerikan toplumunu değil, kendi ailesini ve hayatını da derinden etkiler.
    Yönetmenliğini Lee Daniels’ın üstlendiği filmi gerçek bir hikâyeden uyarlayan isim Primetime Emmy ödüllü Danny Strong. Başrolünde Forest Whitaker’ın yer aldığı filmde Oscarlı aktöre Oprah Winfrey, John Cusack ve David Banner gibi isimler eşlik ediyor.



    FRAGMAN:










    Kan Bağları

    Blood Ties






    KONUSU:


    1974 yılının New York'unda geçen filmde, yıllar önce ölümle sonuçlanan bir kavgaya karışmış olan Chris, iyi halden dolayı süresi azaltılan mahkumiyetini tamamlayıp hapisten çıkacağı güne ulaşmıştır. Kendisini almaya gelen erkek kardeşi Frank ile buluşması ise onun için kabustan farksızdır. Frank ve Chris doğdukları günden bu yana bir türlü anlaşamamış ve hayatlarını tamamen farklı şekillerde yaşamış olan iki kardeştir. Chris suça eğilimli bir aylak iken kardeşi Frank polis olarak çalışmayı seçmiştir. Hapiste geçirdiği süre boyunca Chris'in biraz da olsa akıllandığını uman Frank, kardeşinin yeni bir hayata başlayıp kendisine çekidüzen vermesi için elinden geleni yapacaktır.
    Fransız sinemasının en ünlü aktörlerinden biri olan Guillaume Canet tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Mila Kunis, Zoe Saldana, Marion Cotillard ve Clive Owen gibi yıldız isimler bulunuyor.



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15799

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler ( 30 Mayıs - 5 Haziran )







      Toprağa Uzanan Eller







      KONUSU:


      Sekiz yaşındaki Toprak, Çukurova'ya mevsimlik işçi olarak giden bir ailenin çocuğudur. Kendisinden büyük olan kız kardeşi Zehra henüz 15 yaşındayken kendinden yaşça büyük bir adamla sözlendirilirken, küçük kız kardeşi Zeliha küçük yaşta geçirdiği çocuk felci hastalığı nedeniyle gözlerini kaybetmiştir. Zeliha, daha önce hiç gelmediği Çukurova'ya kendisine bakan babaannesinin ölümü nedeniyle ilk kez gidecektir. Yaşından olgun davranan Toprak ise son derece zorlu şartlar altında geçen bu çalışma sürecini, kardeşi Zeliha için büyüleyici bir masal tasviriyle anlatmaya başlar. Henüz gitmedikleri Çukurova, Zeliha'nın gözünde bir masal diyarından farksızdır artık. Zamanla Toprak da bu masalsı gerçekliğin cazibesine kapılmaya başlar.
      Ömer Can'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Şerif Sezer, Nail Kırmızıgül ve Demet İyigün gibi isimler yer alıyor.



      FRAGMAN:









      Azem: Cin Karası





      KONUSU:



      Filmin konusu, 1954 yılında Düzce'de yaşanmış gerçek bir hikayeden esinlenerek oluşturulmuş. Savunucu anlamındaki "Azem" büyüsü ise filme ismini veriyor. Gerilim türündeki filmin çekimleri olayın yaşandığı yerde, Düzce'nin bir köyünde gerçekleştiriliyor.



      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      • uyduman73
        Super Moderator
        • 03-01-2011
        • 15799

        #4
        Konu: Vizyondaki Filmler ( 30 Mayıs - 5 Haziran )






        Balık İle Kraker'in Maceraları

        Fish N Chips, Best Enemies Forever







        KONUSU:


        Fish adında bir balık ve Chips adında bir kedi, hayallerini süsleyen sihirli kemiği almak için birbirleriyle mücadele etmek zorunda kalacaklardır.


        FRAGMAN:










        Son Şans

        The Congress








        KONUSU:



        Yaşlı ve işsiz bir aktrise, son bir iş teklifi gelir. Kadın, bu işi kabul ederken verdiği kararın nelere sebep olabileceğini asla tahmin edememiştir. İleride çekilecek filmler için, hatrı sayılır bir para karşılığında, görüntüsünün dijitalleştirilerek kendisinin bir kopyasının yapılmasını kabul eder. Anlaşma gereği, görüntüsünü istedikleri her filmde kullanabileceklerdir. Son Şans, Polonyalı yazar Stanislaw Lem’in Gelecekbilim Kongresi isimli kitabından uyarlanmıştır.



        FRAGMAN:



        SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X