Vizyondaki Filmler ( 20 Haziran - 26 Haziran )

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15799

    Vizyondaki Filmler ( 20 Haziran - 26 Haziran )





    Geçmişin İzleri

    The Railway Man






    KONUSU:


    2. Dünya Savaşı'nda Japonya'da savaşmış olan bir İngiliz subayı olan Eric, esir düştükten sonra çok ağır işkenceler görmüş, ancak bir Japon doktorun yoğun tedavisiyle kurtulmuştur. Yıllar sonra doktorunun yaşadığını öğrenen Eric, onu tekrar ziyaret etmek ister.


    FRAGMAN:










    Öteki

    The Double






    KONUSU:


    Rus edebiyatının en önemli isimlerinden Dostoyevski'nin, yazdığı dönemde sert eleştirilere maruz kalan eseri Öteki'nin beyazperde uyarlamasını izliyoruz. Öteki, bir adamın yaşarken kendi "öteki"siyle tanıştıktan sonra hayatında erimeye başlayan akli sınırları ve deliliğin kontrolü ele alışını anlatıyor. Yönetmen koltuğundaysa daha önce Submarine adlı bağımsız uzun metraj filmiyle dikkatleri üzerine çeken Richard Ayoade bulunuyor.


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15799

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler ( 20 Haziran - 26 Haziran )







    Tom Çiftlikte

    Tom à la ferme






    KONUSU:


    Yazar, yönetmen ve oyuncu Xavier Dolan, yine programda yer alan trans hikâyesi Laurence Anyways ile Cannes’dan ödülle dönmüştü. Hitchcockvari bir psikolojik gerilim olan dördüncü uzun metrajlı filminde Dolan, yine farklı bir film türünü deniyor. Filmde(yönetmenin canlandırdığı)Tom,sevgilisi Guillaume’un cenazesi için Quebec kırsalına gidiyor. Orada, Guillaume’un annesi ve son derece maço abisi Francis ile tanışıyor. Kederli ailenin bu ilişkiden haberinin olmadığı açık olmasına açık da, Francis şaşırtıcı bir oyunun kurallarını birer birer koymaya başlayınca işler iyice karışıyor. Bu oyun Tom’u hem boğuyor hem de heyecanlandırıyor.
    “İstemeden de olsa imkânsız aşkla ilgili bir üçleme çektikten sonra artık sağlam bir değişiklik yapmanın zamanı gelmişti. Önümde birkaç seçenek vardı. Çekmecemi açtım; üstünde yazı yazacak yer kalmamış bir sürü not kâğıdı ve peçete buldum. Bir dolu fikir, diyalog, hatta TV rehberinde bulacağın türden iki üç de konu özeti yazmışım. Bana şıpın işi çekebileceğim, yıldırım gibi bir konu lazımdı. O anda aklıma Tom Çiftlikte oyunu geldi. 2011 kışındaydık.” –Xavier Dolan



    FRAGMAN:









    Dhoom 3






    KONUSU:



    Sihir ve akrobaside usta olan bir sirk göstericisi, babasının ölümünün intikamını almak için Chicago'da bir bankayı ele geçirmek üzere bir hırsıza dönüşür.



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15799

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler ( 20 Haziran - 26 Haziran )






      Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2

      How To Train Your Dragon 2






      KONUSU:


      Hiccup ve Toothless’ın Berk adasındaki ejderhaları ve vikingleri bir araya getirmesinin üstünden beş yıl geçmiştir. Maceralarından birinde, gizli bir buz mağarası keşfederler. Burası, Dragon Rider’ın evidir. Bunun üzerine yeniden bozulma ihtimali olan huzuru korumak için bir savaşa girerler. Hiccup ve Toothless, insanların ve ejderhaların geleceğini korumak için ancak beraber hareket ederlerse başarılı olabileceklerini anlarlar. Artık, inandıkları şeyler için bir arada olup ayakta durma zamanıdır.



      FRAGMAN:


      [/SIZE]
      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X