Vizyondaki Filmler ( 1 Ağustos - 7 Ağustos)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15795

    Vizyondaki Filmler ( 1 Ağustos - 7 Ağustos)





    Galaksinin Koruyucuları

    Guardians of the Galaxy






    KONUSU:


    Marvel'ın aksiyon dolu, destansı uzay macerası "Galaksinin Koruyucuları", Marvel sinema evrenini, maceracı Peter Quill'in, tüm evreni tehdit eden ihtiraslara sahip bir kötü adam olan Ronan'ın gıpta ettiği esrarengiz bir küreyi çalıp, amansız bir insan avının hedefi olduğu kainata doğru genişletiyor. Quill, inatçı Ronan'dan kurtulabilmek için birbirleriyle hiç benzeşmeyen dört uyumsuz kişiden oluşan bir ekiple zorlu bir ortaklığa soyunuyor: Silah taşıyan Rakun Rocket, ağaca benzer bir insansı olan Groot, ölümcül ve gizemli Gamora ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan Yokedici Drax. Ama Quill kürenin gerçek gücünü kainata karşı taşıdığı tehlikeyi fark ettiğinde, bir tarafta galaksinin kader dengesi dururken, diğer tarafta, son ve çaresiz bir karşılaşma için ayaktakımı düşmanlarını toplamak üzere, elinden geleni yapması gerekiyor.



    FRAGMAN:










    Keşke Burada Olsam

    Wish I Was Here






    KONUSU:


    30'lu yaşlardaki Aidan Bloom, para kazanabilmek için çabalayan bir aktör ve iki çocuklu bir aile babası olsa da halen daha gerçek kimliğini bulabilmenin peşindedir. Üst üste oyunculuk seçmelerine katılır ancak bir türlü aradığı rolü bulamaz. Öte yandan aile hayatında da sorumluluklarını yerine getirdiği pek söylenemez. Aidan'ın tek ihtiyacı yaşamak için gerçek bir amaca sahip olabilmekken çocuklarının eğitimini dahi eşi Sarah'nın babası üstlenmektedir. Ancak yaşlı ve hasta adam eğitim masraflarını ödeyemeyecek duruma gelince çift için ciddi bir maddi sıkıntı dönemi başlar. Aidan son çare olarak çocuklarını evde eğitmeye karar verir. Bu eğitimi çocuklarının gerçek hayatı tanıması ve öğrenmesi için bir yol olarak görse de zaman içerisinde keşfettiği ve tanıdığı şey bizzat kendisi olur...
    Zach Braff'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Josh Gad, Kate Hudson ve Jim Parsons yer alıyor.



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15795

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler ( 1 Ağustos - 7 Ağustos)





    Attila Marcel






    KONUSU:


    Çocukluğundan bu yana kendini büyüten iki halasıyla birlikte Paris'te yaşayan Paul artık 30'lu yaşlarındadır ve halalarının da teşvikiyle piyano ve müzik tutkusundan vazgeçmemiştir. Halaları da Paul’un başarılı bir piyano virtüözü olmasını isterler ve genç adamın tüm zamanı halalarıyla birlikte piyano derslerinde geçer. Kendini dış dünyadan soyutlayıp tamamen müziğe odalanan Paul'un hayatı aynı apartmanın dördüncü katında yaşayan Bayan Proust'la tanıştıktan sonra değişmeye başlayacaktır. O güne dek ailesinin iki yaşındayken öldüğünü düşünse de sıradışı Bayan Proust'un kendisi için hazırladığı özel bitki çayını içince, hiçbir şeyin hatırladığı gibi olmadığını fark eder. Çayın ardından hafızasındaki kayıp hatıralar ortaya çıkmaya başlar...
    Belleville'de Randevu ve Sihirbaz animasyonlarıyla tanıdığımız, dört Oscar adaylığı bulunan Sylvain Chomet ilk canlı aksiyon filmiyle karşımıza çıkıyor. Filmin başrolleriniyse Guillaume Gouix, Anne Le Ny ve Bernadette Lafont paylaşıyor.



    FRAGMAN:









    Toprağa Uzanan Eller





    KONUSU:


    Toprak, Urfa'dan Çukurova'ya mevsimlik işçi olarak giden bir ailenin ortanca çocuğudur. Sekiz yaşına gelmesine rağmen hiç okula gitmemiş ve nüfusu henüz çıkarılmamıştır. Ablası Zehra başlık parası için, babası yaşında bir adam ile sözlendirilmiştir.

    Toprak'ın küçük kardeşi Zeliha ise geçirdiği çocuk felci sonrası görme yetisini kaybetmiştir. Toprak, Zelihaya karşı her zaman koruyucu bir tavır takındığından ve bir nevi babalık rolü üstlendiğinden kardeşinin üzülmesine hiç dayanamamaktadır. Yaşadıkları sefalet ve sıkıntıları anlamaması için Zeliha'ya bir masal anlatmaya başlar.

    Hayatlarındaki tüm olumsuzlukları , gözleri görmeyen kardeşine farklı anlatır.

    Masalda, hasta prensesi kurtarmayak isteyen aile, Pamuk Kralının ülkesine gitmek ve ona bir Pamuk Denizi yapmak zorundadır. Böylece Kraldan bir dilekte bulunabilecekler ve prenses iyileşecektir. Bu aslında kendi yaşamlarının masalsı ve süslü bir anlatımıdır. Bir süre sonra masal öyle bir hal alır ki, Toprak ta Zeliha gibi bu masala inanmaya başlar.



    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X