Çocuk Halılarında Tercih Edilen Renkler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • gozde789
    Junior Member
    • 21-05-2014
    • 30

    Çocuk Halılarında Tercih Edilen Renkler

    Günlük yaşamımızda gördüğümüz her şey bilinçaltımızda yer etmektedir. Özellikle yaşadığımız evde bulunan duvarın rengi, üzerinde bulunan süslemeler, bunların rengi ve en önemlisi dehalılar huzur ve mutluluğumuz için büyük önem taşımaktadır. Halılar evimizin en önemli dekoratif unsurudur. Halıların üzerinde bulunan desenler renkler hep bir uyum içinde olmalıdır. Bulunduğumuz yerin bize yaptığı etki, bize sağladığı enerji bilimsel olarak da kanıtlanmıştır.
    Bu duruma özellikle çocuk halısı seçerken çok dikkat edilmelidir.Renk seçiminde ne çocukları hiperaktifliğe sürükleyecek ne de tamamen dinginleştirecek renklerden uzak durulmalıdır. Canlılığı ve enerjiyi sağlamak amacıyla çocuk odalarında pastel renklerden uzak durulmalıdır. Ebeveynlerin temizlik problemi yaşamamaları için de çok açık renkler tercih edilmemelidir.
    Yeşil tonları çocuğun hayal dünyasını geliştirir, mavi tonları ise çocuğunuz eğer çok hareketliyse onu sakinleştirmeye yardımcı olacaktır. Sarı tonları sadece çocukları değil yetişkin insanlara da mutluluk veren bir renktir. Sarı tonlarında bir halı seçimi çocuğunuzun dikkat dağınıklığı gibi problem yaşamasını engelleyecek ve onun bir şeyleri daha kolay ve hızlı öğrenmesini sağlayacaktır.Halı alırken fiyat olarak hangisi uygun olur problemi yaşamamalısınız, ucuz halı almak için zevklerinizden vazgeçmemelisiniz.
    Çocuk Halısı
İşlem Yapılıyor
X