Tekne Turu Hizmetlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • gozde789
    Junior Member
    • 21-05-2014
    • 30

    Tekne Turu Hizmetlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

    Tekne turu, hiç şüphesizdir ki birçok kişinin hayalinde yatan bir aktivitedir. Kiralanan kaliteli bir tekne ile Boğaz’ın mükemmel manzarası ve harika suları arasında dolaşmak tabi ki de herkesin ilgisini çekmektedir. Firmamız www.bogazdatur.com web adresi üzerinden sizlere yardımcı olmakta ve kiralayabileceğiniz türden teknelerin tanıtımını sizlere en iyi bir şekilde yapmaktadır. Ancak tekne turu yaparken uymanız gereken bazı hizmet şartlarımız vardır.
    Bunları harfi harfine uyguladığınız takdirde boğazda tekne turunuz harika bir biçimde geçecektir.Her şeyden önce tekne kiralayabilmek için gereken şartları sağlamanız ve izinleri almanız gerekmektedir. Bu şartları ve izinleri sağlamayan- sağlamayan müşterilerimize kesinlikle ama kesinlikle tekne kiralayamamaktayız.
    Ardından müşterilerimizin misafirlerine ve düzenlemiş oldukları yemek organizasyonlarına uygun bir tekneyi incelemeleri ve kiralamaları gerekmektedir. Bu yapılmadığı takdirde geçirmek isteyeceğiniz hoşça vakitlerin bir kâbusa dönüşeceğini unutmamanız şarttır. Daha fazla bilgiyi internet adresimiz üzerinden okuyabilir ve kendinize uygun olanını inceleyebilirsiniz. Yapmış olduğumuz her şeyi sizlerin memnuniyeti için yaptığımızı daima hatırlamanızı temenni etmekteyiz.
    Boğazda Tur
İşlem Yapılıyor
X