Vizyondaki Filmler ( 15 Ağustos - 21 Ağustos )

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15794

    Vizyondaki Filmler ( 15 Ağustos - 21 Ağustos )





    Cehennem Melekleri 3

    The Expendables 3






    KONUSU:


    Barney Ross, Lee Christmas ve ekibi hayatlarının en zorlu mücadelesiyle karşı karşıyalar! Bir zamanlar Barney ile birlikte ekibin kurulmasında rol alan Conrad Stonebanks, şimdilerde silah satıcısı olarak çalışmaktadır ve bu durum ekibin geri kalanını rahatsız eder. Bu nedenle Stonebanks ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Artık ekipmanları ve teknikleri de daha güçlü ve moderndir. Ancak karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?
    Aksiyon hayranlarının favori serilerinden olan Cehennem Melekleri'nin son filmi, Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Jet Li, Bruce Willis ve Harrison Ford gibi isimlerden oluşan yine efsanevi bir kadroyu bir araya getiriyor. Bu film, bir zamanların Blade'i olarak tanıdığımız Wesley Snipes'ın hapishane günlerinden sonra kamera önüne geçtiği ilk film olarak da ayrıca önemli. Filmin yönetmenliği ise Patrick Hughes'a ait.



    FRAGMAN:










    Karabasan

    The Babadook






    KONUSU:


    İnsan canavar diye bir şey olmadığına ne zaman inanır? Ya da şöyle soralım: Canavarlar ne zaman saklanmaktan vazgeçer? Altı yıl önce eşini kaybeden Amelia, gemi azıya almış altı yaşındaki oğlu Samuel’i terbiye etmekte zorlanmaktadır. Samuel rüyalarında, sürekli ikisini de öldürmeye gelen bir canavar görmektedir. Evde bir gün birlikte Babadook adında ürkütücü bir masal kitabı okurlar. O andan itibaren Samuel, rüyasında gördüğü canavarın Babadook olduğuna inanmaya başlar. Ama belki de Babadook gerçekten vardır... Jennifer Kent’in bu ilk uzun metrajlı çalışması,Polanski’ninklasik ev içi korku filmleri geleneğine uygun psikolojik bir gerilim.


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15794

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler ( 15 Ağustos - 21 Ağustos )






    Ben, Kendim ve Annem

    Les garçons et Guillaume, à table!






    KONUSU:


    Başta anneniz olmak üzere çevrenizdeki herkes sizin eşcinsel olduğunuzu söylüyorsa, eşcinsel olmadan büyümek mümkün müdür? İşte Guillaume’un açmazı burada! Burjuva kökeninden tutun, sahne hayatına kadar, kadınları belki biraz fazlaca seven bir aktörün açılma komedisi bu… Ünlü Fransız sanatçı Guillaume Gallienne’in yıllardır sahneye koyduğu tek kişilik gösterisinin beyazperde uyarlamasında, sanatçının cinsel anlamda biraz karışık geçen gençlik günlerine dönüyoruz. Annesi hep kız çocuğu istemiş ama oğlu olmuş ve zamanla Guillaume’u kendi kendine eşcinsel varsaymış. Guillaume film boyunca eşcinsel film klişelerini ve büyüme öykülerini ti’ye alıyor; filmde hem kendi gençliğini hem de annesini canlandırıyor: “Annemle ilgili ilk anım dört beş yaşımdan. İki erkek kardeşimle beni masaya şöyle çağırıyordu: ‘Oğullarım, Guillaume, yemeğe!’ Yaptığımız en son telefon konuşmasında da annem telefonu şöyle kapattı: ‘Kendine iyi bak, benim kocaman kızım.’ Eh, haliyle bu iki anının arasında, epey bir yanlış anlaşılma da oldu.”


    FRAGMAN:










    Kahraman Şövalye

    Justin And The Knights Of Valour






    KONUSU:


    Genç bir çocuk olan Justin büyür ve kahraman bir şövalye olmak istiyordur.Bu yolda onu büyük bir serüven bekliyordur.



    FRAGMAN:




    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15794

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler ( 15 Ağustos - 21 Ağustos )







      Barbie ve Sihirli Dünyası

      Barbie and The Secret Door






      KONUSU:


      Barbie’nin bu son müzikal macerasında, Barbie’yi içine kapanık bir prenses olan Derin rolünde görüyoruz. Prenses olmanın getirdiği sorumluluklar yerine kendine kurduğu dünyada kitap okuyarak daha mutlu olan Derin, bir gün krallık bahçesinde dolaşırken tıpkı okuduğu bir kitapta olduğu gibi gizli bir kapı keşfeder. İçeriye adım attığındaysa kendini büyülü ve süprizlerle dolu bir dünya beklemektedir. Derin burada bir deniz kızı olan Nehir ve peri Ela ile tanışır ve onlardan Malucia adlı birinin bu evrendeki tüm sihri almaya çalıştığını öğrenir.

      Derin artık bu dünyaya dahil olduktan sonra sihirli güçlere de sahip olmuştur ve yeni arkadaşları bu sorunu yanlızca onun çözebileceğinden emindir.



      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X