Antialerjik Halılar Nasıl Olmalıdır

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • gozde789
    Junior Member
    • 21-05-2014
    • 30

    Antialerjik Halılar Nasıl Olmalıdır

    Toplumumuzda halı kullanımı oldukça yaygındır. Her evde halı gerek ısı yalıtımı için gerekse dekorasyon için vazgeçemediğimiz ürünlerdir. Gelişen ve değişen teknolojiler ile birlikte halı modelleri değişmiş ve üretimin kullanılan maddeler çeşitlenmiştir. Her tür renk ve desen seçenekleri ile size hitap eden halıları istediğiniz halı fiyatları aralığında sahip olabilirsiniz.
    Ucuz halı almak için sunulan farklı indirimlerde halı kullanımını arttırmıştır. Özellikle son yıllarda hijyen konusunda bilinçlenen halkımız dikkatini antialerjik halılara çevirmiştir. Peki antialerjik halı nedir ve nasıl olmalıdır?Mikropların ve bakterilerin üreyebilmesi için en elverişli ortamlardan biri dehalıdipleridir. Antialerjik halı yapımında halının üzerine çeşitli kimyasallar sıkılır ya da bu kimyasallar halının üretiminden sonra içine enjekte edilir. Bu durumda halılar kalıcı olarak mikroplardan korunur.
    Ayrıca daha az toz salımı sağlayarak kişilerin enfeksiyon yapma riskini de azaltır. Özellikle çocuklu aileler için birebir olan halılar toz tutmaz özelliğe sahiptir. Bu sebeple çocuk halısı satın alırken bu özellikte olup olmadığına mutlaka dikkat edilmelidir. Antialerjik halılar ev sağlığı için vazgeçilmez bir üründür ve son dönemlerdeki halı fiyatları düşüşünden etkilemiştir.
    [COLOR=#333333][FONT=Lucida Grande]
İşlem Yapılıyor
X