Vizyondaki Filmler ( 5 Eylül - 11 Eylül )

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15794

    Vizyondaki Filmler ( 5 Eylül - 11 Eylül )





    Ninja Kaplumbağalar

    Teenage Mutant Ninja Turtles






    KONUSU:


    New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. usta Splinter'ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonarda, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar.
    Kanal 6'nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April Oâ€ââ€�¢Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir...

    Filmin yönetmenliğini Titanların Öfkesi (2012), Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (2011) gibi büyük aksiyon filmlerine imza atmış olan Jonathan Liebesman üstlenirken, 4 ninja kaplumbağayı ise Alan Ritchson, Noel Fisher, Pete Ploszek ve Jeremy Howard canlandırıyor. Onlara kadroda ****i yıldız Megan Fox'un yanı sıra William Fichtner, Will Arnett, Danny Woodburn, Tohoru Masamune ve Whoopi Goldberg isimleri eşlik ediyor. Peter Laird ve Kevin Eastman'ın yarattığı orijinal karakterleri 21. yüzyıla taşıyan senaristle rise Josh Appelbaum, Andre Nemec ve Evan Daugherty.



    FRAGMAN:










    Kaset İşi

    S e x Tape






    KONUSU:


    Annie ve Jay iki çocuk sahibi, mutlu evlilik süren bir çifttir. Ama her uzun süreli ilişkide olduğu gibi cinsel hayatları durağanlaşmıştır, birbirlerine ilişkilerinin başındaki kadar yakın değildirler. Bir gün Annie, **** hayatlarına hareket katmak için sevişmelerini videoya kaydetmeyi teklif eder, Jay de kabul eder. Gece çok iyi geçer ama ufak bir sorun vardır: videoyu kaydettikleri tablet aynı programı kullanan diğer cihazlara da bu videoyu otomatik olarak yollar. Sabah uyandıklarında videoyu silmek için artık çok geçtir! Şimdi tek hedefleri videolarının yollandığı diğer insanların tabletlerini ne pahasına olursa olsun ele geçirmektir!
    Yönetmenliğini Jake Kasdan'ın üstlendiği komedi filminin başrolleri Cameron Diaz ve Jason Segel.



    FRAGMAN:



    Son düzenleme uyduman73; 04-09-2014, 09:41.
    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15794

    #2
    Konu: Vizyondaki Filmler ( 5 Eylül - 11 Eylül )







    İnsan Avı

    A Most Wanted Man






    KONUSU:


    Yarı Çeçen yarı Rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg'a giriş yapar. Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin Müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur. Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar. Bu durum aileyi huzursuz etmeye ve isimsiz şüphelere itmeye başlar. Aynı zamanda Alman gizli servisinin lideri de olan bitenleri gizlice izlemeye ve parçaları birleştirmeye çalışmaktadır.Control ve The American filmlerinin yönetmeni, ünlü video sanatçısı Anton Corbijn'in yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerini Rachel McAdams, Robin Wright ve Philip Seymour Hoffman paylaşıyor.


    FRAGMAN:










    Körlük

    Blind






    KONUSU:


    Ingrid ve Morten evliliklerini sessiz sakin bir şekilde sürdürmektedir. Yazarlık yapmakta olan Ingrid, görme yetisini kaybeder ve onun için yeni bir hayat başlar. Kör olmasıyla birlikte seslere olan hassasiyeti artar ve bundan keyif alır. Doğanın sesini dinlemek, hatta araba sesi ya da radyo sesleri dahi günlük hayatın melodisi gibi gelmektedir. Ancak yanlarına taşınan yeni komşuları zamanla Ingrid'i tedirgin etmeye başlar. Başta her şey güzel gitse de Ingrid, Einar ve Elin'in uhaf olduklarını düşünmekten kendini alamaz. Sesler içerisinde akıp giden zamanda Ingrid, hayal ve gerçeği ayırt etmeye çalışır ve bu sırada akli dengesini de korumak için büyük çaba sarfeder. Gerilimli olduğu kadar mizahı da elinden bırakmayan hikayenin yönetmen koltuğunda Norveçli yönetmen Eskil Vogt bulunuyor


    FRAGMAN:



    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

    Yorum

    • uyduman73
      Super Moderator
      • 03-01-2011
      • 15794

      #3
      Konu: Vizyondaki Filmler ( 5 Eylül - 11 Eylül )





      Şipşak Anadolu





      KONUSU:


      Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekmeye bile gider. Fotoğrafını çektiği herkesle de komik durumlar yaşar. Doksanların Türkiyesinde politik atmosferi tabii ki kasabayı da sarmıştır. Koltuk sevdalısı belediye başkanından imamına ve Kadir'in arkadaşlarına kadar farklı karakterlerin arasında yaşanan çekişmeler filmin konusunu oluşturuyor. Magazin medyasında “Ciciş Kardeşler” olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin kadrosunda yer aldığı komedi türündeki yapımın yönetmenliğini Şenel Maldı üstleniyor. Kadroda kardeşlere kadroda Cengiz Küçükayvaz ve Levent İnanır gibi isimler eşlik ediyor. Yapım firması ise Remle Yapım.


      FRAGMAN:



      SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X