Halı Alışverişinin Püf Noktaları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • gozde789
    Junior Member
    • 21-05-2014
    • 30

    Halı Alışverişinin Püf Noktaları

    Evinize sıcak ve huzurlu bir hava katacak olan, evinizin dekorasyonunu tamamlayacak halılarınızı seçerken bazı detaylara dikkat ederek, tam olarak doğru halıyı seçtiğinizden emin olabilirsiniz. Halıların fiyat, renk ve boyutu ile birlikte halının türü ve kullanılacak olan mekanın durumuna göre tercihinizi yapmanız gerekiyor.
    Bir evin en çok kullanılan alanlarından birisi olan salonunuz için bir salon halısı seçerken, dayanıklı ve yıpranmayan modeller arasından seçiminizi yapmalısınız. Aynı zamanda salon ile birlikte evinizin diğer alanları için halı seçimi yaparken, halının kırışma yoğunluğu, suya ve ışığa karşı olan duyarlılığını da göz önünde bulundurarak seçiminizi yapmalısınız. Halınızın aynı zamanda kolay döşenebilmesi, ses emici ve ısı yalıtımı özelliklerine de sahip olması gerekmektedir. Bunlarla birliktehalı seçiminde dikkat etmeniz gereken diğer detaylarda seçtiğiniz halıların kolay temizlenebilmesi, hijyenik olması ve kolay tutuşmamasıdır.
    Halınızın fiziksel özelliklerinin yanı sıra evinizdeki perde, mobilya ve aksesuarlara uyumlu olabilmesi ve bütünlüğü bozmaması için renk ve desenleri konusunda da dikkatli olmalısınız. Farklı özelliklere sahip, son derece şık model seçenekleri uygun halı fiyatları ile mağazalarımızda kolayca bulunabilmektedir.
İşlem Yapılıyor
X