Yandex.Navigasyon Yeni Sürümüne Kavuştu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Yandex.Navigasyon Yeni Sürümüne Kavuştu

    Yandex.Navigasyon Yeni Sürümüne Kavuştu

    Yandex, Yandex.Navigasyon için yeni bir güncelleme yayınladı. Uygulama bu güncelleme sayesinde istenilen şehirlerin haritalarını cihazlarınıza indirme imkanı sunuyor.


    Türkiye'nin tüm yollarında detaylı ve ücretsiz olarak hizmet verenYandex.Navigasyon, yeni sürümü ile birlikte kullanıcılarına daha hızlı ve çok daha
    rahat bir deneyim sunmayı hedefliyor.
    Yandex.Navigasyon uygulamasını kullananlar son güncellemeyi cihazlarına yükledikleri taktirde istedikleri şehirlerin haritalarını cihazlarınaindirebilecekler. Bu sayede yaşadıkları yerin veya ziyaret etmek istedikleri bir başka şehrin haritasını 3G veya WiFi aracılığıyla önceden cihazlarına indirerek
    kullanıcılar en az seviyede veri kullanımı gerçekleştirilmiş oluyor.
    Kullanıcılar bu özellik sayesinde hem daha az veri harcamış olurken hem de daha hızlı bir kullanım deneyimi elde etmiş oluyorlar. Elbette indirilebilir haritaların sağladığı faydalar bu kadar değil. Mobil veri konusunda size rahat bir nefes aldıracak bu güncelleme aynı zamanda cihazınızın pilini de daha az tüketecek ve cihazınızın kullanım süresini uzatacaktır.
    Önceden yüklenmiş haritaları da kullanan uygulama artık daha hızlıçalışıyor. Uygulamanın en son sürümünü iOS için buraya, Androidiçin buraya ve Windows Phone içinse buraya tıklayarak cihazınıza indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X