CES 2015 LG’den 34 İnç UltraWide Kavisli Monitör

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    CES 2015 LG’den 34 İnç UltraWide Kavisli Monitör

    Orijinal boyutunu görüntülemek için buraya tıklayın 705x290px ve 87KB.
    CES 2015’in yıldızları arasında kavisli yeni teknolojikaletler yer tutacak gibi görünüyor. Birçok kavisli TV, monitör bilgisayar ve masaüstü bilgisayar monitörü görebilmek mümkün.

    LGson dönemlerde ki iddiasını gittikçe arttırmaya devam ederken birbirinden özel yeni nesil TV’ler ile piyasaya damga vurmuş durumda. LG de kavisli ekranların önderlerinden biri olarak Las Vegas’ta 34 inçUltraWidemasaüstü monitörü tanıtmaya hazırlanıyor.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Konu: CES 2015 LG’den 34 İnç UltraWide Kavisli Monitör



    Özellikle oyun tutkunlara hitap eden bu monitör AMD’nin FreeSync teknolojisini destekliyor, bunun sayesinde monitör ve grafik kartının senkronizasyonunun tutması nedeniyle meydana gelen ekran yırtınmasının önüne geçiyor. Yani böylelikle oyun severlerin gözdesi haline gelecek gibi görünüyor. 21:9görüntü oranına sahip olması da normalde 16:9 monitörlerde ekran dışında kalan detayların yakalanması anlamını gelmekte.



    LG 21:9 ekranlara yeni sayılmaz, fakat yeni kavisli UltraWide monitörünü şimdiye kadarki en iyi ürünlerinden biri olarak değerlendiriyor. Bu ürünün IPS paneli sayesinde rakipsiz bir renk doğruluğu sunduğunun altını çiziyor. Monitörün paneli sRGB renk gamının %99’unu yansıtabilirken, aynı zamanda178 derece gibi yüksek görüş açışı da sunuyor.

    Diğer yandan LG bu monitörün düz versiyonunu da çıkaracak. UM67 adını vermiş oldukları bu modelFreeSync teknolojisini barındırıyor, 21:9 görüntü oranına uygun olarak geliştirilen oyunlar için gayet ideal görünüyor.



    LG’nin kavisli monitörü sadece oyun tutkunlarına yönelik değil tabii ki. Şirket UltraWide’ın gün boyunca piyasayı takip eden borsa çalışanları içinde gayet ideal olacağını belirtiyor. Ayrıca ofiste çalışırken hesap tablolarını görüntülemede de UltraWide epey kullanışlı duruyor. Bu monitörlerin ikisi bir araya getirilip tek bir monitör gibi kullanılabiliyor. Demem o ki LG bu monitörüyle hem kullanıcılara yüksek esneklik sağlayacak, hem de piyasaya çıkardığı bu cihaz ile adından çok söz ettirecek.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X