Windows Phone Platformunda Hareketli Saatler!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Windows Phone Platformunda Hareketli Saatler!


    Windows Phone Platformunda Hareketli Saatler!

    Microsoft’un mobil işletim sistemi Windows Phone platformu gün boyunca kullanıcıları meraklandıran gelişmelere sahne oldu.

    Redmond merkezli yazılım ve donanım devi Microsoft, Windows 10 for Phones güncellemesini kısmi de olsa tanıttıktan sonra bir çok kullanıcıdan heyecanla Windows 10 for Phones Ön İzleme sürümünün yayınlanacağı günü beklemeye başladı.Gün içinde ilk olarak Wpbench sitesinde ortaya çıkan ve Windows 10 for Phones Ön İzleme sürümüne ait olduğu belirtilen yeni bir yapı numarası akılları karıştırdı. Build 8.15.12492 yapı numarasının Windows 10 for Phones‘a ait olduğu iddia edilirken, Windows Phone 8.1 Update 2 ya da Windows 10 for Phones hazırlık güncellemesi de olabileceği biliniyor.Bu arada bir kullanıcının Twitter’dan Windows İnsiders Program Yöneticisi Gabriel Aul‘a sorduğu soruya Aul’a verdiği cevap ise akılları daha da karıştırdı. Bir kullanıcının güncellemeyi beklerken yaşadığı sıkıntıyı aktarması üzerine Gabriel Aul; “4 Şubat hakkındaki söylentiler sadece söylenti” derken herhangi bir yalanlamada bulunmaması gözlerden kaçmadı.
    Bu arada konuyla iilgili bugünkü bir diğer bilgi ise Neowin adlı siteden geldi. Neowin’in haberine göre Microsoft’un şirket departmanları çalışanları arasında oluşturduğu bin kişilik bir test grubuna 8.15.12492 yapı numaralı güncelleme test amaçlı olarak yayınlandı.Gün içinde son olarak, iddia olmasa da VLC geliştirici ekibinden bir da konuyla ilgili olarak Twitter üzerinden paylaştığı mesajında, test ekibine 8.15.12492 yapı numaralı güncellemenin dağıtılmasını her şey yolunda giderse Windows Insiders Programı kullanıcıları için bu hafta yayınlanacağının işareti olarak gösterdi. Microsoft‘un Windows 10 for Phones Ön İzleme güncellemesini tam olarak ne zaman yayınladığı henüz belli değil. Fakat görünen o ki yayınlandığı andan itibaren gündemin en merak edilen konusu olacağı kesin gibi görünüyor.
İşlem Yapılıyor
X