Yeni Galaxy Tab S Modelleri Geliyor!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Yeni Galaxy Tab S Modelleri Geliyor!

    2014 yılının en iyi tabletlerinden olan Samsung'un Galaxy Tab S modelleri yenileniyor. İşte yeni Galaxy Tab S 8.4 ve Tab S 10.5 modelleri hakkında ilk bilgiler.

    Samsung'un en güçlü ve en ince tabletleri olan Galaxy Tab S 8.4 ve Tab S 10.5 modelleri, geçtiğimiz yıl tüm özellikleri ile büyük ses getirmişti.
    Gerek parmak izi okuma özelliğine sahip olmaları, gerekse incecik tasarımları ile etkileyici görünen Galaxy Tab S modelleri, güçlü donanımları ile çok başarılı olmuşlardı.
    Görünüşe göre Samsung, Galaxy Tab S modellerinde yakaladığı başarıyı devam ettirmek ve yeni premium seviye tablet modellerini duyurmak için harakete geçmiş.
    İddialara göre Samsung, geçtiğimiz yıl SM-T700 ve SM-T800 kod adlarına sahip Tab S modellerinden sonra, bu yıl ise SM-T710 ve SM-T810 kod alarına sahip yeni Tab S modellerinin çalışmalarını sürdürüyor.
    Ne zaman duyurulacağı bilinmeyen yeni Galaxy Tab S modellerinin özellikleri hakkında bilgi olmasa da, işlemciye yönelik çeşitli tahminler bulunuyor.
    Geçtiğimiz yıl Tab S modellerinde Qualcomm Snapdragon 801 işlemciye yer veren Samsung'un, bu yıl Exynos 7 Octa işlemci kullanacağı iddia ediliyor.
    Ancak bu iddia, Snapdragon 810'un ısınması nedeniyle Galaxy S6'da kullanılmayacağının iddia edilmesi üzerine gelmiş gibi görünüyor.
    Biz Samsung'un premium tablet modelleri olan Galaxy Tab S serisinde, Qualcomm işlemcinin kullanılmaya devam edileceğini ve yeni Galaxy Tab S modellerinde, Snapdragon 810 kullanılacağını tahmin ediyoruz.
    Bakalım Samsung, 2015 yılında ne gibi ürünler duyuracak? Yeni Galaxy Tab S modellerinde hangi işlemciye yer verecek?
İşlem Yapılıyor
X