Yeni Galaxy Tab S Modelleri Detaylandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Yeni Galaxy Tab S Modelleri Detaylandı

    Samsung'un bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden yeni Galaxy Tab S modellerinden, detaylı ilk bilgiler geldi. İşte yeni Galaxy Tab S modellerinin özellikleri.

    Android işletim sistemli tablet dünyasında, en önemli markalardan biri olan Samsung, geçtiğimiz yıl büyük heyecan uyandıran premium tabletlerinin haleflerini duyurmaya hazırlanıyor.
    Geçtiğimiz günlerde ilk olarak SM-T710 ve SM-T810 kod adları ile gelecekleri kesinleşen yeni Tab S modellerinin, daha sonra 8 inç ve 9.7 inçekran boyutları ile gelecekleri ortaya çıkmıştı.
    Ayrıca Sammobile kaynakları yeni Tab S modellerinin daha ince metal kasa ile geleceklerini iddia etmişti.
    Kısa süre önce yine Sammobile kaynakları, bu sefer Tab S modellerinin özelliklerini, biraz daha detaylı sızdırdı.
    Sammobile kaynaklarının paylaştığına göre yeni Tab S modellerinde iki işlemcinin kullanılması gündemde. Bir tarafta en iyi ve en güncel Exynos 5 Octa işlemcinin yer alacağı konuşulurken, diğer tarafta Galaxy S6'da yer alması beklenen Exynos 7 Octa işlemcinin kullanılabileceği konuşuluyor.
    Önceki modellerin aksine 3 GB RAM ve 32 GB depolama sunacak yeni Tab S modelleri, 128 GB'a kadar MicroSD kart kullanımını destekleyecek.
    Kamera bölümünde arkada 8 megapiksel, önde 2.1 megapiksel kameraların konumlandırılacağı paylaşılırken, tabletlerin iddia edilen inceliği ise etkileyici bir seviyede.
    Sammobile kaynaklarının paylaştığına göre, yeni Tab S modelleri metal çerçeveyle birlikte 5.4 mm inceliğe sahip olacaklar. Ayrıca 9.7 inç olanın407 gram, 8 inç olanın 260 gram ağırlığa sahip olacağı paylaşılıyor.
    Ek olarak 8 inç boyuttaki yeni Tab S modelinin 3580 mAh batarya, 9.7 inçboyuttaki Tab S modelinin 5870 mAh bataryaya sahip olacağı söylendi.
    Bakalım Samsung'un yeni premium tabletleri, geçtiğimiz yıl yakaladığı başarıyı sürdürebilecek mi?
İşlem Yapılıyor
X