Android 5.1 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesi Belli Oldu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Android 5.1 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesi Belli Oldu


    Android 5.1 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesi Belli Oldu

    Android 5.1 güncellemesinin duyurulmasının ardından güncelleme alacak cihazların listesi de yayınlandı.

    Android 5.1 güncellemesinin Mart ayı içerisinde sunulacağı haberleri sonrası gelen bilgiler ışığında güncelleme alacak cihazların listesi de yayınlandı.Android 5.0 güncellemesini almayan cihazların tartışması devam ederken, 5.1 güncelleme haberleri ile Android cephesi bir kez daha hareketlendi. Cihazlarında henüz Android 5.0güncellemesini alamayan kullanıcıların ise meraklı bekleyişi sürüyor. Bir çok yeniliği bünyesinde barındıran 5.1 güncellemesini ilk alacak olan cihazlar şüphesiz Google’ın cihazları olduğu görülüyor.Google cihazlarının 5.1 Lollipop güncellemesini almasıyla birlikte firmalardan da 5.1 güncelleme tarihlerinin açıklanması bekleniyor. Bir çok yeniliği beraberinde getirecek olan Android 5.1 güncellemesi önemli ölçüde performans ve iyileştirmeler sunuyor. Buna göre Android 5.1 güncelleme alacak bazı cihazların listesi ise belli oldu.Google
    ●Nexus 6
    ●Nexus 5
    ●Nexus 4
    ●Nexus 7 (2013)
    ●Nexus 9
    ●Nexus 10
    Samsung
    ●Samsung Galaxy S6
    ●Samsung Galaxy S5
    ●Samsung Galaxy S5 Mini
    ●Samsung Galaxy S4
    ●Galaxy Note Edge
    ●Galaxy Note 4
    ●Galaxy Note 3
    LG
    ●LG G3
    ●LG G Pad 8.3 GPE
    HTC
    ●HTC One M8
    ●HTC One M9
    Sony
    Sony’den gelen son açıklamada Android 5.0 güncellemesinin Z serisi cihazlar için yayınlayacağını belirtmişti. Belirsizliğin koruyan güncelleme bilgileri konusunda net bir açıklama yok. Ancak Z serisi cihazlara 5.1 güncellemsinin de direk verilebileceği gelen bilgiler arasında.
    Asus
    Ve gündemi oldukça meşgul eden Asus cephesinde ise henüz Zenfone serisi Android 5.0 Lollipop güncellemesi almış değil. Asus’un da Nisan ayı içerisinde Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınlaması bekleniyor.
    Motorola
    ●Moto E2
    ●Moto G1
    ●Moto G2
    ●Moto X2
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Konu: Android 5.1 Güncellemesi Alacak Telefonların Listesi Belli Oldu

    Android 5.1 Fabrika İmajları Yayınlandı [Hemen İndir]


    Click here to view the original image of 795x350px.

    Google'ın akıllı telefon pazarında devrim yapan işletim sistemi Android'in en son şekeri Lollipop gelişimine devam ediyor. Google, bir kaç hafta önce Android One akıllı telefonun resmi tanıtım sayfasında ortaya çıkan Android 5.1 versiyonuna ait Nexus cihazları için fabrika imajları yayınladı.Android 5.1'in fabrika imajları şimdilik Nexus 5, Nexus 7 ve Nexus 10 için yayınlanmış durumda. Ancak kısa süre içerisinde diğer tüm Lollipop güncellemesi almış Nexus modelleri için de yayınlanacağını söyleyelim. Android 5.1 güncellemesiyle birlikte, RAM sorunu düzeltildi, uygulama kapanmaları giderildi, pil yönetimi geliştirildi, WiFi pil tüketimi iyileştirildi, HD ses kalitesinde arama yapabilme desteği ve daha bir çok yenilik geldi.
    Eğer Nexus cihazınız varsa ve OTA güncellemesini beklemek istemiyorsanız, aşağıdaki bağlantılardan Android 5.1 fabrika imajını indirip, Nexus'unuza yükleyebilirsiniz.
    Tüm Nexus fabrika imajları
    Nexus 5 (GSM/LTE) için Android 5.1 fabrika imajı
    Nexus 7 (WiFi) için Android 5.1 fabrika imajı
    Nexus 10 için Android 5.1 fabrika imajı

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X