Android kullananlar ücretsiz konuşabilecek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Android kullananlar ücretsiz konuşabilecek

    Android işletim sistemli cihazlarda ücretsiz görüşme dönemi başladı.



    Android işletim sistemli mobil telefonlara ücretsiz olarak yüklenebilen Grandstream Wave kullanıcıların ofis ve ev içinde ya da dışında WiFi ve 3G şebeke üzerinden VoIP tabanlı telefon çağrısı yapmalarına olanak sağlamaktadır. Böylece kullanıcılar birbirleriyle ücretsiz telefonla iletişim kurmanın yanı sıra kurum içi anlık mesajlaşma olanağına sahipler. Bu şekilde işletme kendi yönetimi altında ücretsiz sesli ve yazılı görüşmeleri kayıt altında tutabiliyor ve diğer ofis çalışanlarının iş ile ilgili meşguliyet durumlarını gözlemliyor.
    Google Play üzerinden kolaylıkla indirilebilen uygulama 6 farklı VoIP altyapısı ile çalışıyor. Bu özellik ise 6 yönlü konferans yapılabiliyor.
    Ayrıca 24 kişiye kadar telefon meşguliyet durumları takip edilebildiği uygulaması ile bütünleşik adres defterini ve LDAP ve XML gibi diğer standartları da destekleyebiliyor.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Konu: Android kullananlar ücretsiz konuşabilecek

    WhatsApp'ın sesli arama özelliğini etkinleştirme







    WhatsApp geçtiğimiz haftalarda uzun zamandır beklenen sesli arama özelliğini davetiye yoluyla kullanıcılara sundu. Fakat ilk gün bu özelliği aktif eden kullanıcıların yanında daha sonraki günlerde bu özelliği aktif edememe sorununun neden kaynaklandığını birçok kullanıcı anlayamadı. Oysa ki bunun sebebi WhatsApp'ın davetiye yoluyla serbest bıraktığı bu özelliği periyodik olarak kapatmasıydı.
    WhatsApp bugün itibariyle sesli arama özelliğinin aktif edilebilmesi için davetiye sistemini tekrar aktifleştirdi. WhatsApp'ın sesli arama özelliğini kullanabilmek için yapmanız gereken işlem şu şekilde...
    Öncelikle telefonunuzda WhatsApp 2.12.14 sürümünün kurulu olması lazım. Daha sonra sesli görüşme özelliği aktif olan birisi tarafından çağrı almanız gerekmektedir. Şayet bu sesli görüşme özelliğine sahip bir arkadaşınız yoksa 05416615036 nolu WhatsApp numaramdan bana ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışacağım. Bu arada bazı arkadaşların bu tür haberlerde telefon numarasını yazdığını görmekteyiz. Burada belirtmek isterim ki kişisel bilgileriniz ve sizin güvenliğiniz açısından telefon numaralarının yer aldığı yorumlar kesinlikle onaylanmayacak.
    Android Sitem Güncelleme: Arkadaşlar mail yoluyla sesli arama özelliğini bazı arkadaşların numaralarındaki yazım hatalarından dolayı ulaşmamız mülkün olmadığından haliyle arkadaşlarımız bizi aramadınız diyerek şikayet ediliyor. Bu nedenle mail yoluyla numara verme seçeneğini iptal edip telefon numarasından aktif etme yolunu başvurduk. Yukarıda verdiğim numaradan WhatsApp sesli arama özelliği aktif olmayan arkadaşlar çağrı atabilir.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X