HTC One M10'dan İlk Bilgiler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    HTC One M10'dan İlk Bilgiler

    HTC'nin yeni amiral gemisi satışa sunulmadan, bir sonraki amiral gemisi model hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. İşte ortaya çıkan HTC One M10 özellikleri.

    HTC'nin yeni amiral gemisini duyurmasının ardından henüz bir ay bile geçmemişken, gelecek amiral gemisi HTC One M10 modelinden ilk bilgiler geldi.
    Hatırlarsanız HTC, uzun zaman önce kablosuz şarj özelliği için çalışmış, hatta 8X adındaki Windows Phone işletim sistemi ile çalışan modelinde,kablosuz şarj özelliğine yer verilmişti.
    Elinde böyle bir teknoloji olmasına karşın piyasanın durumu nedeniyle kablosuz şarj teknolojisini bugüne kadar kullanmayan HTC,Galaxy S6'da dikkat çekilen kablosuz şarj özelliğini kullanma kararı aldı.
    Söylenenlere göre HTC'nin bir sonraki amiral gemisi HTC One M10modelinde, kablosuz şarj özelliği yer alacak. Hatta One M10 öncesi birkaç üst seviye Desire modelinde de kablosuz şarj özelliğini görmemiz mümkün.
    Peki, HTC'nin bir sonraki amiral gemisinde başka ne gibi özellikler yer alacak? Bugünkü tahminlerimize göre HTC'de CEO ve tasarımcı değişikliği, geçtiğimiz yıl Samsung'da olduğu gibi büyük bir yapı değişikliğinin işaretleri olabilir.
    Yani HTC, bir sonraki amiral gemisinde çok farklı bir tasarım ile karşımıza çıkabilir. Tasarıma ek olarak gelecek yıl piyasadaki en iyi Qualcommişlemcinin kullanılması muhtemel HTC One M10, daha büyük ya da daha yüksek çözünürlüklü bir ekran da sunabilir.
    Ayrıca suya ve toza dayanıklılık, parmak izi okuyucu, BoomSoundteknolojisinde önemli gelişmeler ve daha gelişmiş bir Sense arayüzününHTC One M10 modelinde olacağını, şimdiden tahmin edebiliyoruz.
İşlem Yapılıyor
X