Lenovo Vibe X2 için Android Lollipop güncellemesi 27 Mayıs tarihinde geliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Lenovo Vibe X2 için Android Lollipop güncellemesi 27 Mayıs tarihinde geliyor

    Lenovo Vibe X2 için Android Lollipop güncellemesi 27 Mayıs tarihinde geliyor

    Lenovo, ilgi gören akıllısı Vibe X2 için Lollipop güncellemesi sunuyor…


    Çin’in en büyük donanım devlerinden bir tanesi olan Lenovo, son dönemde akıllı telefon ve tablet pazarına fazlaca önem veren firmaların başında geliyor. Çin’de büyük bir pazar payına sahip olan firma, diğer taraftan son dönemde yeni pazarlara da açılmış, hatta ülkemizde de resmi olarak ürünlerini satmaya başlamıştı.

    Lenovo, ayrıca geçtiğimiz sene Google’dan Motorola’yı da satın alarak büyük bir sürpriz gerçekleştirirken, kısa sürede Motorola’nın faaliyetlerini arttırma yoluna girmişti. Hatta Google’ın yeni Nexus 6 akıllı telefonunu da Motorola üretmekte.
    Diğer taraftan firma, bir çok diğer üretici gibi akıllı telefon modellerinde Android işletim sistemini tercih ederken, kademeli olarak cihazlarına güncellemeler de sunmakta. Yeni gelen bir bilgiye göre Android Lollipop güncellemesi alacak cihazlardan bir tanesi de Lenovo Vibe X2 olacak.
    Lenovo’nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre Lenovo Vibe X2 akıllı telefon 27 Nisan tarihi itibari ile Android Lollipop güncellemesi almaya başlayacak.
    Lenovo Vibe X2, 5″ 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6595m True8Core yonga seti, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera gibi özellikler içeriyor.
    Ayrıca firmanın diğer bazı modelleri olarak A5000, A6000, P70, S90, Vibe Z2, ve Vibe Z2 Pro modellerinin de 2015 2. çeyrek içerisinde, yani Haziran ayı bitmeden Android Lollipop güncellemelerine kavuşmaları bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X